Billedet på en ekstra skærm bliver sort | Mac OS

Problem

Når du trækker et billede til en ekstra skærm, bliver det sort.

Løsning

Dette problem opstår, når du har startet Photoshop med en enkelt skærm tilsluttet, inden du tilsluttede den ekstra skærm.

Du løser problemet ved at afslutte og så genstarte Photoshop med den ekstra skærm tilsluttet.

Under al fremtidig brug af Photoshop vil den ekstra skærm genkendes korrekt uden dette problem – medmindre du gendanner dine indstillinger. Hvis det sker, skal du gentage trinnene i løsningen: at afslutte og så genstarte Photoshop med den ekstra skærm tilsluttet.