PDF-filer åbnes ikke automatisk, når de er gemt i Photoshop

En PDF-fil åbnes ikke, hvis du har gemt den som PDF på en Mac-computer og valgt Vis PDF efter arkivering under Gem Adobe PDF.

Løsning: Deaktiver arkivering i baggrunden

1. Vælg Photoshop > Indstillinger > Filhåndtering.

2. Fravælg Gem i baggrunden under indstillingerne for arkivering af filer.

3. Klik på OK.

4. Gem filen som PDF.

Yderligere oplysninger

Når arkivering i baggrunden er aktiveret, bliver kommandoen om åbning af PDF-filen sendt til Acrobat (eller det standardprogram, du bruger til at læse PDF-filer), før filen er oprettet. Hvis du deaktiverer denne funktion, sendes kommandoen først, når filen er oprettet.