Du bruger et AMD-/ATI-grafikkort på en 64-bit-version af Windows med en AMD Catalyst-driver 15.7:

• Photoshop eller Bridge bryder ned eller fryser, når der redigeres billeder i Camera Raw 9.x.

Vi har opdaget, at dette problem kan opstå i forbindelse med grafikkort fra AMD Radeon HD-serierne 5xxx til 8xxx, når de kører med driverversionerne 14.501.1003, 14.502.1014 og 15.200.1062.104.

Løsning

Installer betadriveren version 15.8, som blev udgivet 31. august 2015:

ABD-betadrivere er færdige driverversioner, som har gennemgået grundige kvalitetstest inden udgivelsen.

Hvis du har spørgsmål om installation af drivere, skal du kontakte AMD på www.amd.com.