Knappen Udskriftsindstillinger fungerer ikke, når du vælger Printer styrer farver i dialogboksen Udskriv i Adobe Photoshop.

Løsning 1: Vælg Printer styrer farver, vend tilbage til Photoshop styrer farver, og vælg så Udskriftsindstillinger.

Løsning 2: Opdater Epson-printerens driver, og installer Common Updater (Mac OS).

1. Afslut Photoshop.
  2. Download og installer den seneste driver til printeren og dit operativsystem fra Epsons websted.
  3. Download og installer Common Updater 7.0.

Bemærk:
    Der findes en version af Common Updater til Mac OX 10.6 og 10.5.

4. Genstart Photoshop, og udskriv et billede.

Løsning 3: Opdater Epson-printerens driver (Windows)

1. Afslut Photoshop.
  2. Download og installer den seneste driver til printeren og dit operativsystem fra Epsons websted.

Bemærk: Sørg for at vælge den rigtige version af driveren til din version af Windows. Der er forskellige drivere til 32-bit og 64-bit versioner af Windows.

Løsning 4: Vælg en anden printer som standardprinter (Windows).

1. Afslut Photoshop.
  2. Hvis printeren er valgt som standardprinter i Windows, skal du indstille en anden printer som standardprinter. Du kan finde oplysninger om indstilling af printeren som standardprinter, hvis du søger efter "Skift din standardprinter" i Microsoft Windows Hjælp.
  3. Åbn Photoshop, åbn et billede, og vælg Filer > Udskriv.
  4. Vælg Photoshop styrer farver, klik på Udskriftsindstillinger, og klik så på Udført eller OK.
  5. Afslut Photoshop.
  6. Indstil den forrige printer som standardprinter i Windows.
  7. Åbn et billede, og vælg Filer > Udskriv.

Løsning 5: Fjern printeren, og geninstaller så den seneste driver (Mac OS).

1. Fjern Epson-printeren fra Udskriv & fax i Systemindstillinger.
  2. Træk mappen /Bibliotek/Printers/EPSON til papirkurven, og tøm papirkurven.

Bemærk: Denne mappe er System/Bibliotek-mappen, ikke mappen Bibliotek under dit brugernavn.

1. Geninstaller den seneste printerdriver.
  2. Tilslut printeren, og tænd for den. Dette gør, at den føjes til Udskriv & fax.
  3. Installer Common Updater.

Yderligere oplysninger

Dette problem kan opstå, når du bruger en ældre printerdriver, eller når filer er blevet udskrevet med en ældre printerdriver.

Nogle gange kan indstillingerne for printerdriveren blive beskadigede. Med løsning 5 fjernes driveren, hvilket også fjerner driverens indstillinger.