Leder du efter oplysninger om den nyeste version af Photoshop CC? Se Tablet-understøttelse til Photoshop | Windows.

Problem

Trykfølsomhed eller andre funktioner til penne fungerer ikke på nogle tabletbaserede enheder i Photoshop CC (v14.2.x) på Windows 8 eller senere.

Løsning

Opret en fil med anvisninger på at bruge RealTimeStylus-funktionen. Sådan aktiveres RealTimeStylus-funktionen:

1. Opret en tekstfil i et tekstredigeringsprogram som f.eks. Notesblok.
  2. Skriv de følgende linjer:
    # AllowRTS
    uRTS 1
  3. Gem filen som en almindelig tekstfil med navnet PSUserConfig.txt, og gem så filen i mappen med Photoshop-indstillinger: [Installationsdrev]:\Brugere\[Brugernavn]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC\Adobe Photoshop CC Settings\

Du deaktiverer RealTimeStylus-funktionen ved at slette filen PSUSerConfig.txt. Du kan også flytte den til en anden mappe, hvis den ikke indeholder andre kommandoer, eller også kan du ændre linjerne til:
# AllowRTS
uRTS 0

Overvejelser i forbindelse med forskellige operativsystemer

Yderligere oplysninger

Microsofts Wintab-teknologi er som standard aktiveret i Photoshop CC (v14.2.x). Hvis der imidlertid opstår problemer på din tablet-pc, når denne teknologi bruges, kan du muligvis opnå bedre funktionsevne for pennen ved at skifte til RealTimeStylus-teknologien.