Startskærm/Nyt dokumentvindue er tomt, frosset eller vises ikke

Løs problem med et tomt startskærmbillede eller et nyt dokumentvindue i Photoshop

Omdøb UXP-mappen

Omdøb UXP-mappen til ~UXP.

• (Windows) Naviger til C:\Programmer\Fælles filer\Adobe\UXP
  • (macOS) Naviger til Macintosh HD/Bibliotek/Application Support/Adobe/UXP

Deaktiver startskærmen/Nye dokumentvinduer

Hvis du ikke bruger start -skærmen eller den nye Nyt dokument-dialogboks, kan du deaktivere dem.

Gå til Rediger (Windows)/Photoshop (macOS) > Indstillinger > Generelt.

I dialogboksen Indstillinger skal du vælge Brug ældre interface til nyt dokument og fravælge indstillingen Vis automatisk startskærm.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online