Følg anvisningerne for at løse problemet med videoafspilning i Photoshop.

Problem

Ved gengivelse af videoer i Photoshop i macOS stopper statuslinjen ved 50 % og går ikke videre.

Forsigtig:

Kontrollér, om du har Avast-antivirussoftware på computeren. Det er blevet rapporteret, at denne software kan forhindre Photoshop i at afspille video. Hvis du ikke har Avast-antivirussoftware og alligevel har problemer med at afspille video i Photoshop, skal du følge nedenstående anvisninger.

Berørte produktversioner

Photoshop CC 19.x

Operativsystem

macOS

Løsning

Adobe undersøger dette problem.

1. Åbn Finder-menuen i macOS.

2. Hold Alternativ-tasten nede, og vælg Gå > Bibliotek.

3. Find /Bibliotek/Preferences/Adobe/amecommand

4. Åbn alle undermapperne på denne placering, hvis mappen er tilgængelig, og kontrollér, om de indeholder en fil med navnet Trace Database.txt. Hvis filen findes, og den er tom, skal du slette den.

Bemærk:

Selvom du finder Trace Database.txt i en af undermapperne, skal du fortsætte med at kontrollere de andre undermapper. Sørg for, at du sletter samtlige forekomster af den tomme fil Trace Database.txt.

5. Åbn derefter mappen /Bibliotek/Preferences/Adobe/dynamiclinkmediaserver

Gentag anvisningerne i Trin 4.

6. Luk alle Adobe-programmer.

7. Genstart Photoshop.

Bemærk:

Hvis problemet med videogengivelse opstår igen, skal du gentage trinene i løsningsforslaget.