Prøve

Sådan vælger farven i et billedområde med pipetteværktøjet.

Placering af pipetteværktøjet over et pixelområde viser pixelfarveværdier i infopanelet. Ved at klikke på pipetteværktøjet ændres forgrundsfarven til værdien.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online