Få mere at vide om, hvordan Adobe bruger din feedback, og læs om kendte problemer

Hvordan bruger Adobe feedback fra Neural Filters?

Hvis du vælger at sende feedback, herunder billeder, du vælger at indsende, ser og bruger Adobes researchers feedbacken og billederne til at forbedre filtre og andre funktioner. Adobe vil ikke bruge disse oplysninger til andre formål end at forbedre Adobes produkter og tjenester.

Hvordan beskytter Adobe mine personlige oplysninger?

Adobe tager mange forholdsregler for at beskytte de oplysninger, der indsamles og sendes. Du kan få mere at vide om, hvordan vi håndterer brugeroplysninger, ved at læse Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Besøg Adobe Privacy Center for at finde oplysninger om databeskyttelse, herunder også om, hvordan Adobe indsamler og bruger dine oplysninger.

Kendte problemer og løsninger

Generelt

Problem Løsninger
Downloadknapperne til Neural Filters er nedtonede og kan ikke downloades. Din konto bruger SDL (Shared Device Licensing) eller FRL (Feature Restricted Licensing). Opdater til Photoshop 22.0.1 eller nyere.
Photoshop går ned, mens du arbejder med Neural Filters
Opdater til Photoshop 22.0.1 eller nyere.
Der vises "Indlæser" på ubestemt tid, når du bruger Neural Filters med gråtonebilleder
Opdater til Photoshop 22.0.1 eller nyere.

Når du bruger Neural Filters, får du fejlen "Der opstod et problem under kørsel af filtre"

Opdater til Photoshop 22.0.1 eller nyere.

Hvis det ikke løser dine problemer, kan du prøve følgende fejlfindingstrin:
  1. Genstart Photoshop, og prøv igen
  2. Download filtermodellerne igen
    1. Afslut Photoshop, slet eller omdøb følgende mappe, Start Photoshop, og prøv igen:
      1. WindowsC:\Users\[username]\AppData\Roaming\Adobe\UXP\
        PluginsStorage\PHSP\22\Internal\com.adobe.nfp.gallery\PluginData
      2. Mac: ~/Library/Application Support/Adobe/UXP/PluginsStorage/
        PHSP/22/Internal/com.adobe.nfp.gallery/PluginData
Fejl, "Der opstod et problem under kørsel af filtre", når du bruger et billede med Apple Wide Color Sharing Profile

Opdater til Photoshop 22.0.1 eller nyere.

Hududjævning

Hududjævning kan gøre skyggeområder lysere.

JPEG-artefaktfjernelse:

JPEG-artefaktfjernelse fungerer godt med farveforløb og former, men ikke så godt med tab af fine detaljer.

Beta - Superzoom: Eksternt billedområde beskæres, når der zoomes

På grund af aktuelle begrænsninger er det ikke muligt at justere lærredsstørrelsen i arbejdsrummet Neural Filters. Hvis du vil bruge Superzoom på hele billedet uden beskæring, skal du øge bredden og højden på lærredet til 400 %, udglatte billedet og prøve Superzoom igen.

Beta - Intelligent portræt: Uventede resultater

• Portrætter med krøllet hår, manglende ansigtstræk og visninger af profilansigter registreres muligvis ikke som portrætter.
  • Billeder, der viser tænder og briller, ansigtstræk, der er skjult af skygger, ansigtshår, fingre og andre genstande, kan give uventede resultater.
  • Skydeknapperne Glæde, Overraskelse og Vrede kan forvrænge øjnene eller på anden måde gengive dem forkert.

Beta - Makeupoverførsel

Makeupoverførsel har muligvis ingen effekt eller giver uventede resultater, hvis målbilledet allerede har makeup på.

Beta - JPEG-artefaktfjernelse:

Farvelæg kan muligvis ikke præcist udpege bestemte områder ved manuel tildeling af farver.

Tastaturtilgængelighed:

På nuværende tidspunkt fungerer nogle tastaturgenveje, f.eks. Tab, Alt eller Alternativ, Enter og Escape, ikke som forventet i galleriet.

Anvendt filtergrænse

Bevar optimal ydeevne ved at anvende op til 6 filtre ad gangen.