Du kan hurtigt maile eller dele dine kreationer til forskellige tjenester direkte fra Photoshop.

Du kan nu maile eller dele dine kreationer til forskellige tjenester direkte fra Photoshop. Når du deler et dokument via e-mail, sender Photoshop det originale dokument ud (.psd-fil). For visse tjenester og sociale mediekaneler konverterer Photoshop automatisk dokumentet til JPEG-formatet, før det deles.

Benyt følgende fremgangsmåde:

• I Photoshop skal du vælge Filer > Del. Alternativt kan du klikke på ikonet på indstillingslinjen.
  • I panelet Del skal du vælge, om du vil dele aktivet i fuld størrelse eller en mindre version af det.

Hvis du vælger at dele den mindre version, skalerer Photoshop dokumentet ned, så den længere kant er 1200 px lang. Den anden kant skaleres ned proportionelt.
  • Klik på den tjeneste, som du vil dele aktivet med. Klik f.eks. på Facebook.
  • Det kan være nødvendigt at angive yderligere detaljer for visse tjenester. Hvis du f.eks. poster et billede på Facebook, kan du indtaste en "Hvad har du på hjerte?"-beskrivelse for billedet.
  • Følg vejledningen på skærmen for at dele aktivet.

quick-share
Indstillinger for deling på macOS
quick-share-windows
Indstillinger for deling på Windows

Bemærk:

Indstillingerne i dit operativsystem bestemmer listen over tjenester, der vises i panelet Del. Du kan ændre disse indstillinger. Du kan f.eks. på macOS tilføje/fjerne tjenester på panelet Del ved at ændre det i Systemindstillinger > Udvidelser > Menuen Del. Se denne Apple-dokumentationsside for at få mere at vide.