Skab den stemning, du ønsker, med en hurtig erstatning af himlen

Erstatning af himmel

Reducer antallet af trin i dit fotoredigeringsworkflow ved at bruge den nye funktion Erstatning af himmel, der udgives i MAX 2020. Tidligere krævede erstatning af himmel flere trin og grunding finjustering for at få et perfekt udseende. Nu kan du spare tid og få det udseende du vil have ved at lade Adobe Sensei gøre maskerings- og blandingsarbejdet for dig. Følg de tre enkle trin nedenfor for at komme i gang.

Erstat nemt himlen i dit billede
Erstat nemt himlen i dit billede

Få dramaet frem i din scene ved at erstatte himlen med tre enkle trin

Erstattet himmel
  1. Vælg Rediger > Erstatning af himmel.

2. Vælg en ny himmel

• Boksen med egenskaber for Erstatning af himmel vises
    • Vælg en ny himmel fra de medfølgende billeder, eller tilføj en af dine egne
  3. Juster indstillingerne for at skabe det perfekte billede

Himmelområdet på det oprindelige billede vælges og maskeres automatisk, så den nye himmel kan vises baseret på dine valgte indstillinger. Opnå et perfekt billede ved at justere skydeknapperne for at ændre himlen og blande farverne i forgrunden med baggrundsfarverne.

Indstillingsmuligheder

Panel til udskiftning af himmel
A. Flytteværktøj til himmel B. Himmelpensel C. Håndværktøj D. Zoomværktøj E. Vælg en erstatningshimmel F. Indstillinger G. Nyligt anvendt himmel H. Opret ny gruppe I. Opret ny himmel J. Slet himmel K. Forudindstil forhåndsvisning af zoom

Forskyd kant: Bestemmer, hvor grænsen mellem himlen og det oprindelige billede begynder

Udton kant: Indstiller mængden af udtoning eller udtynding fra himlen til det originale foto langs kanterne

Lysstyrke: Justerer lysstyrken på himlen

Temperatur: Justerer temperaturen for varmere eller køligere himmel

Skalering: Ændrer størrelsen på billedet af himlen

Vend: Vender billedet på himlen vandret

Belysningstilstand: Bestemmer den blandingstilstand, der bruges til justeringer

Justering af belysning: Skydeknappen Opacitet, der gør hovedbilledet lysere eller mørkere, hvor det falder sammen med himlen – en indstilling på nul foretager ingen justeringer

Farvejustering: Skydeknappen Opacitet bestemmer, hvor stærkt forgrunden er harmoniseret med himmelfarverne – en indstilling på nul vil ikke foretage nogen justeringer

Output: Giver dig mulighed for at vælge, om ændringerne af billedet skal placeres i Nye lag (navngiven laggruppe med masker) eller i et Duplikeret lag (enkelt udjævnet lag)