Udfyld et område med malerspandværktøjet

Udfyld områder med tilsvarende farve som forgrundsfarven

Malerspandværktøjet i Photoshop

1. Vælg malerspandværktøjet på værktøjslinjen. Hvis du ikke kan finde malerspandværktøjet, skal du klikke på farveforløbsværktøjet og holde det nede for at få vist de andre relaterede værktøjer og derefter vælge malerspandværktøjet.

2. Vælg at udfylde markeringen med forgrundsfarven på værktøjslinjen.

3. Klik på den øverste farveboks på værktøjslinjen, og vælg en forgrundsfarve i farvevælgeren.

4. På værktøjslinjen kan du angive følgende indstillinger – Tilstand, Opacitet, Tolerance, Kantudjævning, Sammenhængende og Alle lag.

5. Klik på den del af billedet, du vil udfylde med den valgte farve.