Problem: Premiere Pro CC 2015 bryder ned, når programmet startes, hvis computeren er på Windows og har en AMD CPU.

Brugere anmelder, at Premiere Pro CC 2015.1 (9.1) bryder ned ved start på computere med Windows og AMD CPU'er.

Løsning: Brug en tidligere version af Premiere Pro

Premiere Pro CC 2015.1 (9.1) starter i øjeblikket ikke på Windows-baserede computere, der har en AMD installeret. Brug en tidligere version af Premiere Pro, indtil en programrettelse er udgivet.

Gør ét af følgende, hvis en tidligere version af Premiere Pro ikke er installeret.

• Installer Premiere Pro CC 2014 fra programmet Creative Cloud
  • Installer Premiere Pro CC 2015 (9.0) fra webstedet ProDesignTools.

Opdater til Premiere Pro CC 2015 (9.0.2) ved at anvende følgende programrettelse 9.0.2.

Der kommer snart en opdatering, som behandler dette problem.