Premiere Pro CC 2015 udviser en uventet funktionsmåde efter opdatering til Mac OS X 10.11

Brugere af Adobe Premiere Pro CC 2015 (og tidligere versioner) kan opleve uventet funktionsmåde efter at have opgraderet til Mac OS X 10.11 (El Capitan). Disse problemer bliver tilrettet i en fremtidig udgave. Adobe anbefaler dog, at brugere fortsat benytter Mac OS X 10.10.x indtil videre.

Et udbredt eksempel er, at billedet får en gulig-grønlig tone med røde striber, når en video sættes på pause (se billede). Løsningen er at ændre softwaren til gengivelse til at være Mercury Playback Engine Software Only i projektets indstillinger.

Du kan finde flere oplysninger i dette indslag på bloggen.