Sådan sikrer du dine domænenavne i Adobe Sign

Alle nye brugere kan som standard føjes til en Adobe Sign-konto af en kontoadministrator.

Men hvis den bruger mailadresse allerede findes i Adobe Sign-systemet, forhindres administratoren i at tilføje den bruger, medmindre brugerens maildomæne er vist på listen "Sikker liste" for kontoen.

Konti har to indstillinger for at tilføje brugere baseret på maildomæne:

• Manuel tilføjelse – gør det muligt for en administrator for kontoen at flytte eksisterende GRATIS brugere, hvis mailadresse er i domænet XXX, til den givne konto.
  • Automatisk tilføjelse – alle nye brugere, der blev oprettet efterfølgende, hvis mailadresse er i domænet XXX, klargøres automatisk på den givne konto.

Proces til at gøre krav på dit domæne

For at justere nogen af disse indstillinger skal du sende en supportbillet med din anmodning og inkludere følgende oplysninger:

1. Mailadressen til din Adobe Sign-kontoadministrator

2. Den eller de maildomæner, som du vil tilføje.

► Bemærk, at hvert underdomæne betragtes som et unikt domæne, så hvert domæne kræver individuelle tokens og bekræftelse

Når din supportbillet modtages, starter vi en sikker proces med at bekræfte en udgivet token i en DNS-tekstpost for det givne domæne (dit IT-team eller din IT-administrator kan hjælpe dig med dette).

1. En Adobe Sign-supportmedarbejder vil besvare din billet med en tilfældigt genereret token, der vil ligne følgende: adobe-sign-verification=f9ccbThisIsNotARealNumber832

2. Du vil skulle udgive bekræftelsestokenen i en DNS-tekstpost og derefter besvare supportbilletten og give os besked om, at du har gennemført dette trin.

a. Dette kan tage et par dage eller måske længere. Bemærk, at forsinkelse af DNS-overførsel betyder, at en værdi, der er udgivet i DNS, muligvis ikke er synlig i en time eller længere tid.

Bemærk! Vi forventer, at din IT-administrator er vidende nok til at udgive denne token i en DNS-tekstpost. **

3. Når vi modtager dit svar i supportbilletten om, at tokenen er udgivet, validerer og føjer vi domænet til din konto.

** Generelle trin til at udgive tokenen på en DNS-post

1. Log på din domænekonto

2. Find siden for opdatering af DNS-posten. Denne side kan kaldes DNS-administration, navneserveradministration eller avancerede indstillinger.

3. Find TXT-posterne til dit domæne.

4. Tilføj en TXT-post med den fulde tokenværdi, der blev leveret af Adobe.

For eksempel: adobe-sign-verification=f9ccbThisIsNotARealNumber832

5. Gem dine ændringer.