Som kunde med Adobe Enterprise-produkter og -tjenester kan du gøre krav på et domæne for at konfigurere virksomhedsbrugerkonti. Som bevis på at du ejer det domæne, du gør krav på, skal du tilføje en TXT record med den kode, du får fra Adobe. Fremgangsmåden ved tilføjelse af en TXT record afhænger af domæneværten. Her følger nogle generelle instruktioner.

1. Log på din domænekonto på domæneværten.

2. Find den side, hvor DNS-record for domænet kan opdateres. Denne side kan hedde DNS-administration, Navneserverstyring eller Avancerede indstillinger.

3. Find TXT record'en for dit domæne.

4. Tilføj en TXT-record med værdien adobe-idp-site-verification = <token>, hvor token er det tal, der er angivet på Admin Console.

Hvis dit token f.eks. er "asdfadgalfjsadr", vil TXT record'en være:

@ 3600 IN TXT "adobe-idp-site-verification=asdfadgalfjsadr3232324sdfesf"

Bemærk:

Etiketten for TXT record'en skal svare til det domæne, der gøres krav på.

5. Gem ændringerne.

Bemærk:

Det kan tage op til 72 timer, før ændringerne af DNS-indstillingerne træder i kraft. Når domænet er valideret, kan TXT-record'en fjernes.

Du kan finde flere oplysninger i Konfigurer identitet.