Delegering/skift af underskriver

Transaktioner afsendt via Mega Sign kan ikke delegeres til en anden underskriver. Hvis den oprindelige modtager ikke er den person, der skal underskrive dokumentet, kan du annullere dennes Mega Sign-transaktion. Herefter kan du sende dokumentet som en ny transaktion til den nye underskriver.

Afvist e-mail

Hvis en e-mail sendt til en bestemt modtager bliver afvist, skal du kontrollere, om e-mailadressen et indtastet korrekt.

Hvis e-mailadressen er korrekt indtastet, er der en række fejlfindingsprocedurer, modtageren kan gennemføre for at sikre sig, at de kan modtage e-mail fra Adobe Sign.

• Tjek mappen med uønsket post.
  • Føj "echosign@echosign.com" til adressebogen eller listen over sikre adresser.
  • Hvis e-mailprogrammets sikkerhedsindstillinger er meget stringente og blokerer e-mail med aktive HTML-links, skal indstillingsniveauet sænkes.
  • Deaktiver filtrering.

Du kan herpå indstille en påmindelse for pågældende transaktion, så der sendes endnu en e-mail til e-mailadressen, hvor der bedes om underskrift. Hvis problemet fortsætter, skal du oprette en supportanmodning med en beskrivelse af problemet og den e-mailadresse, der bliver afvist.

Hvis e-mailadressen var indtastet forkert, skal pågældende transaktion afsendt via MegaSign annulleres. Herefter kan du sende dokumentet som en ny transaktion til den nye underskriver.

Batch mislykkedes

Det fører oftest til, at den e-mailadresse, som Mega Sign-transaktionen sendes fra, også optræder på modtagerlisten. Transaktioner kan ikke sendes til den e-mailadresse, de blev sendt fra. Gennemgå modtagerlisten, og sørg for, at den e-mailadresse, du brugte til at logge på Adobe Sign, ikke står på listen.

Hvis problemet ikke går væk, skal du indsende en supportanmodning med en beskrivelse af problemet. Her skal du medsende et skærmbillede af eventuelle fejlmeldinger samt vedhæfte CSV-filen i e-mailen.