Sådan slettes en aftale

Oversigt

Sletning af en aftalepost i Adobe Sign er en grundigt kontrolleret proces, der skal godkendes af en administrator på kontoniveau.

Sletning af en aftale fra systemet gør det ugyldiggør ikke aftalen (hvis den blev korrekt gennemført), og det fritager heller ikke de involverede parter fra deres forpligtelser.

Ugyldiggørelse af en kontrakt er en juridisk forhandling mellem de involverede parter, lige som det var at oprette kontrakten, og en aftale bør kun slettes permanent, når virksomheden er sikker på, at kontrakten ikke længere er gyldig.

Sletning af aftale på brugerniveau – skjul det fra visningen

I betragtning af ovenstående tillader Adobe Sign ikke brugere, der ikke er administratorer, at slette en aftale helt fra systemet.

Hvad en bruger kan gøre er at Skjule aftalen fra deres visning.

En skjult aftale vises ikke i søgninger eller rapportering. Den udelukkes fuldstændig fra brugerens oplevelse. (Og den kan skjules, hvis det er nødvendigt!)

Brugere, der skal slette en aftaletransaktion helt, skal kontakte deres kontoadministratorer for at fuldføre handlingen.

Datastyring:
Sletning af aftale efter et fast tidsvindue

Kontoadministratorer kan konfigurere databevaringspolitikker på konto- og gruppeniveauer.

Regler for datastyring gælder for aftaler, der har opnået en afsluttet stat (fuldført, udløbet eller forladt).

Én regel er mulig pr. gruppe. Selve reglen definerer, hvor længe aftalen bevares i Adobe Sign-systemet, efter den er afsluttet, og om revisionsrapporten/SIR skal slettes med aftale-PDF'erne.

Bemærk:

Gruppeadministratorer har ikke autoritet til at definere regler for datastyring.  Kontoadministratorer skal konfigurere indstillingerne på gruppeniveau

GDPR-baseret sletning

Administratorer på privatlivsniveau har autoritet til helt at slette en aftale løbende.

En privatlivsadministrator er en kontoadministratorer med ekstra autoritet. Enhver kontoadministrator kan promoveres til privatlivsniveau.

Privatlivsadministratorer bruger GDPR-værktøjer til at finde og slette individuelle aftaler.

API-drevet sletning

API-baseret aftalesletning kan aktiveres, hvor kundeadministratorer har mulighed for at bruge Adobe Sign API til at fjerne dokumenter individuelt.

Dette er en kodet løsning:

Kontakt supportteamet for at aktivere denne indstilling.