Transaktionsgrænser i Adobe Sign

Adobe Sign begrænser i øjeblikket transaktioner baseret på tjenesteniveauet for den afsenderen jf. tabellen nedenfor:

Transaktioner/ brugerlicens Filstørrelse/ upload Sider/ transaktion Underskrivere/ transaktion KBA-transaktioner Telefongodkendelsestransaktioner
Individual 150 10 MB 100 10 0 0
Small Business 150 10 MB 100 25 0 0
Business Brugerdefineret 10 MB 100 – kan justeres 25 0 0
Enterprise Brugerdefineret 10 MB – kan justeres  500 – kan justeres 25 – kan justeres 50/år – kan justeres 50/år – kan justeres

Transaktioner/Adobe Sign-bruger: En transaktion er et dokument, der er sendt til underskrivelse fra din konto, for at blive underskrevet.

Adobe Sign Individual- og Small Business-abonnementer indeholder 150 transaktioner pr. bruger pr. år. Få mere at vide om brugsbegrænsninger i Adobe Sign.

Filstørrelse/upload: Adobe Sign begrænser størrelsen på hver fil, der uploades.

Hvis du forsøger at uploade et dokument, der overskrider denne grænse, får du en fejl under den fil, der siger "Uploadgrænse overskredet".

Sider/transaktion: Hele transaktionen (alle sammenflettede filer) har en grænse for samlet antal sider.

Hvis du forsøger at sende et dokument, der er større end din kontos angivne grænse, får du fejlen "Adobe Sign kunne ikke oprette din aftale, fordi dokumentet/dokumenterne overskred din sides grænse".

Denne grænse er potentielt justerbar for Business- og Enterprise-kunder. Kontakt support for at starte godkendelsesprocessen.

Underskrivere/elektronisk transaktion: Antallet af personer, der kan underskrive en elektronisk signaturtransaktion, varierer afhængigt af hvert tjenesteniveau.

Free-, Individual-, Small Business- og Business-tjenesteniveauer har faste grænser for det samlede antal underskrivere, som deres transaktioner kan indeholde.

Enterprise-kunder kan anmode om, at denne grænse hæves.

KBA-transaktioner: Videnbaseret godkendelse er en avanceret form for underskriverbekræftelse, der er tilgængelig i Enterprise-versionen.

Kontoen leveres som standard med 50 KBA-transaktioner per år.

Hvis du har brug for flere, skal du kontakte din Success Manager eller sælger for at diskutere antal og priser.

Transaktioner med telefongodkendelse: Transaktioner med telefongodkendelse er også en avanceret form for underskriverbekræftelse, der er tilgængelig i Enterprise-versionen.

Kontoen leveres som standard med 50 transaktioner med telefongodkendelse per år.

Hvis du har brug for flere, skal du kontakte din Success Manager eller sælger for at diskutere antal og priser.

Bemærk:

Oplysninger om frekvensbegrænsning kan findes i Adobe Sign FAQ.