Find ud af, hvordan køberne kan bruge dit indhold.

Købers retningslinjer for licensering

I retningslinjerne for licensering redegøres for brugsvilkårene for købt indhold. Købt stockindhold bruges normalt til online- og offlineannoncering, produktpakning, publikationer, software og digitalt design. Kunderne må ikke bruge indhold i varemærker eller på ærekrænkende eller ulovlig vis.

Adobe Stock-fotos og -illustrationer kan købes med en standardlicens eller udvidet licens.

Videoer, 3D-billeder, skabeloner og alle billeder i Premium-samlingen har en forbedret licens. Forbedrede licenser giver mulighed for et ubegrænset antal udskrifter, men må ikke anvendes til produkter til videresalg (f.eks. kaffekrus eller t-shirts), medmindre købet er foretaget med en Adobe Stock til virksomheder-konto.

Standardlicenser

En standardlicens giver rettigheder til op til 500.000 trykninger. Der er ingen udløbsdatoer.

Indhold kan bruges til:

• Websteder, blogs, nyhedsbreve og webbannerillustrationer
  • Presseartikler og magasinillustrationer
  • Trykte reklamer (magasiner og annoncer på offentlige pladser), kommercielle dokumenter eller emballage
  • Diasshow og videoer til udsendelser og præsentationer
  • Udsmykning og designelementer, herunder indrammede billeder til personlig brug.

Udvidede licenser

Udvidede licenser giver mulighed for et ubegrænset antal visninger/udskrifter og for at oprette produkter til videresalg, f.eks. kaffekrus og t-shirts.

Få flere oplysninger i licensvilkårene for Adobe Stock.

API-program

Vi tilbyder et API-program (Application Program Interface), der giver vores partnere mulighed for at vise og fremme salget af dit indhold. Disse websteder viser Adobe Stock-indhold til deres kunder, f.eks. til udskrivning på forskellige produkter som t-shirts eller krus. Når en licens købes, behandles salget via din Adobe Stock-bidragyderkonto, og royalties indsættes på din konto. Hvis en anden kunde hos en API-partner ønsker at bruge det samme billede, skal der købes en anden licens.

Akkreditering

Kunder og Adobe Stock har ret til, men er ikke forpligtet til, at angive dig som forfatter og kilde af indholdet på normal vis.

Hvordan rapporterer jeg ved mistanke om misbrug af mine immaterielle rettigheder?

I henhold til vores bidragyderaftale giver du os ret til at håndhæve dine immaterielle rettigheder, men vi er ikke forpligtet til at gøre dette.

Hvis du mener, at en bidragyderfil eller andet indhold overtræder din copyright eller dit varemærke, bedes du sende os en indsigelse for krænkelse af immaterielle rettigheder. Du kan sende os en DMCA-anmeldelse, DMCA-modanmeldelse eller varemærkeanmeldelse ved hjælp af vores onlineformular

• For indsigelse for krænkelse af varemærke: Giv os nøjagtige oplysninger om placeringen af det påståede krænkende værk samt oplysninger om dit varemærke og dine kontaktoplysninger (navn, fysisk adresse, e-mailadresse og telefonnummer).
  • For meddelelser om krænkelse af copyright skal din meddelelse opfylde alle krav i Digital Millennium Copyright Act ("DMCA") (beskrevet nedenfor). Adobe Stock fjerner kun indhold, som vi hoster, i forbindelse med DMCA-meddelelser, der indeholder følgende:
    • En fysisk eller elektronisk underskrift for en person, der er autoriseret til at handle på vegne af ejeren af en eksklusiv rettighed, som angiveligt krænkes;
    • Identifikation af det ophavsretligt beskyttede værk, der er blevet krænket, eller, såfremt flere ophavsretligt beskyttede værker på et enkelt websted er omfattet af en enkelt meddelelse, en repræsentativ liste over sådanne værker på webstedet;
    • Identifikation af det materiale, som angiveligt er krænkende eller er genstand for en krænkelsesaktivitet, og som skal fjernes, eller hvor adgangen til materialet skal deaktiveres, samt tilstrækkelige oplysninger til, at Adobe Stock kan finde frem til materialet;
    • Tilstrækkelige oplysninger til, at Adobe Stock kan kontakte dig, f.eks. adresse, telefonnummer og e-mailadresse;
    • En erklæring om, at du i god tro er overbevist om, at brugen af materialet på den måde, der er klaget over, ikke er godkendt af copyright-ejeren, dens agent eller lovgivningen; og
    • En erklæring om, at oplysningerne i meddelelsen er korrekte, og at du på tro og love har tilladelse til at handle på vegne af ejeren af en eksklusiv rettighed, der angiveligt er blevet krænket.
    • Vi kan sende en kopi af anmeldelsen til den bruger, der har uploadet det pågældende materiale.
    • Vi kan ikke behandle din indsigelse, såfremt du undlader at give ovenstående oplysninger.

Kontakt: Adobe Stock Copyright Agent, Adobe, 345 Park Ave, San Jose, CA 95110, USA; e-mail: copyright-stock@adobe.com; fax: (415) 723-7869.