Find ud af, hvordan du redigerer og sletter filer på Adobe Stock-bidragyderportalen.

Rediger din portefølje

Når du har uploadet dine filer, kan du ændre titel, kategori eller nøgleord. Eller måske vil du slette filen helt. Du kan nemt foretage disse ændringer, når din fil er blevet godkendt, eller før du indsender den. Du kan ikke slette eller redigere en fil, mens den er i evalueringsprocessen, eller hvis den er blevet afvist.

Miniaturebilledet af filen gør det muligt at redigere
Her kan du slette en fil eller redigere titel eller nøgleord

Sådan redigerer du en fil i din portefølje

1. Gå til din portefølje.
  2. Klik på den fil, du vil redigere.
  3. Der åbnes et større miniaturebillede med et felt nedenunder, der indeholder titel, kategori og nøgleord (1).
  4. Anbring markøren over det element, du vil redigere, og klik derefter på blyantikonet (2).
  5. Rediger elementet og gem.

Sådan sletter du en fil i din portefølje

1. Gå til din portefølje.
  2. Klik på den fil, du vil redigere.
  3. Klik på papirkurven (3).
Rediger fil i Overførte filer
Du kan flytte eller slette bestemte nøgleord eller slette dem alle og erstatte med automatiske nøgleord.

Sådan redigerer du en fil i Overførte filer

1. Gå til Overførte filer.
  2. Hvis du vil se et større miniaturebillede af billedet, skal du vælge det miniaturebillede, du vil se.
  3. Klik derefter på de dobbelte pile øverst i indekspanelet til højre for at udvide eksemplet.
  4. Luk eksempelbilledet ved at klikke på X øverst til højre i eksempelbilledet.

Sådan ændrer du rækkefølgen af nøgleord:

1. Placer markøren over tallet til venstre for nøgleordet. Tallet omdannes til et priknet (4). Klik på nøgleordet og træk det op eller ned.
  2. Hvis du vil flytte et nøgleord til toppen, skal du klikke på pilen til højre for nøgleordet (5).
  3. Hvis du vil fjerne et nøgleord, skal du klikke på X til højre for nøgleordet (6).

Sådan fjerner og erstatter du nøgleord:

1. Hvis du foretrækker at fjerne eksisterende nøgleord og starte forfra med automatiske nøgleord, skal du vælge Slet alle nøgleord (7)
  2. Vælg derefter Opdater automatiske nøgleord (8).
Slet en fil i sektionen Overførte filer
Du kan slette en fil, før den sendes til evaluering

Sådan sletter du en fil i Overførte filer

1. Gå til Overførte filer.
  2. Klik på den fil, du vil slette.
  3. I bunden af panelet Nøgleord skal du vælge Slet fil (se ovenfor).