På denne side finder du en oversigt over skabeloner til bevægelsesgrafisk samt kontaktoplysninger for potentielle bidragydere.

Bemærk:

Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Bevægelsesgrafik-skabeloner er anvendelige til hele videofælleskabet. For nybegyndere giver skabelonerne højkvalitets indhold, der er klar til brug, og som fremhæver deres kreative bestræbelser. For de erfarne kreative personer fungerer bevægelsesgrafik-skabeloner som et effektivt værktøj, der sparer tid, giver inspiration og viser vej til nye arbejdsforløb. Skabeloner viser bedste praksis, så brugerne effektivt kan udforske mulighederne og bygge videre på deres færdigheder. Er du interesseret i at blive bevægelsesgrafik-bidragyder? Se vores komplette retningslinjer, og kontakt os på motion@adobe.com med din motivation for at komme i betragtning.

Bemærk:

Bidragydere, der uploader bevægelsesgrafik-skabeloner to Adobe Stock, kan ikke benytte bidragyderportalen lige nu. Indsend venligst al arbejde til bedømmelse til motion@adobe.com.

Hvad skal indsendes?

TitlerFulde animationsrammer og sekvenser, tekstmasker, call outs, med intro- og outro-animationer

Overgange: med muligheder for at ændre animationsretning eller flere animationsstile.

Baggrunde og videomasker: animationslag til at lægge over og under video

Infografikker: Animationer, der viser data såsom cirkeldiagrammer, søjlediagrammer, sted og mere

Sociale medier: Animationer til at bruge på sociale medie-kanaler såsom video endcards

Lower Thirds: Venstre-, midtfor- og højrejusterede animationer med én eller flere tekstinputs

Tekniske krav

Skabeloner skal være opbygget i After Effects CC version 16 uden plug-ins fra tredjepart.

Varighed: 8-60 sekunder

Maksimal filstørrelse: 500 MB

Tredjeparts plug-ins: Ingen tredjeparts plug-ins

Indstillinger for komposition

Dimensioner: 1.920 x 1.080 px

Varighed: 8-60 sekunder

Overgangsvarighed: Til denne kategori af skabeloner kan comp-længden være et sekund længere

Billedhastighed: mellem 23,976/24 og 59,94/60

Titelsikkerhed: Standarddesignet for bevægelsesgrafikken skal falde indenfor titelsikkerhed

Skrifttyper

Vi kræver, at alle skabeloner bruger Adobe Font-skrifttyper. Adobe Font er en skrifttypeabonnementstjeneste, hvor brugerne kan tilgå biblioteker og synkronisere skrifttyper med deres skrivebord. Integrationen af Adobe Font i Creative Cloud-apps eliminerer behovet for at søge efter, downloade og installere yderligere filer, og samtidig garanteres brugerne skrifttyper af høj kvalitet med de rette licenser. Når du vælger Adobe Font-skrifttyper til din skabelon, skal du være opmærksom på følgende:

• Undgå at bruge skrifttyper fra Adobe Font Marketplace, da de kræver yderligere køb i tillæg til Creative Cloud-abonnementer.

Udtryk/scripts

Udtryk skal gøres universelle ved hjælp af MatchNames. Brug Expression Universalizer 3.0 for at muliggøre udtryk på tværs af sprog og forhindre fejl.

Aktiver i skabeloner

Elementer må kun bruges, hvis de er selvskabt: Bidragydere skal eje alle rettigheder til aktiver i skabelonerne helt og holdent, inklusive nødvendige licenser og lanceringer. Brug ikke aktiver, der ikke tilhører dig, såsom billeder, din partner har taget, eller fra online søgeresultater. Bidragydere må ikke bruge stock-indhold i skabeloner. Vi accepterer heller ikke Creative Commons Zero (CC0) eller officielle domænebilleder som en del af en skabelon. Det omfatter også at ændre stock-billeder, så de ikke længere er genkendelige, eller brug af stock/modificeret stock til 3D-teksturer. NASA CC0-billeder må bruges til kort, glober og teksturer.

Stock-billeder må bruges i miniaturebilledet og eksempelvideoen, men må IKKE inkluderes i skabelonen.

Bemærk: Billederstatning/smart objects understøttes for tiden ikke, så undlad at indsende designs, der kræver, at et billede eller en video erstattes af brugeren som en vigtig del af dit design.

Vores Juridiske retningslinjer for Stock-bidragydere er en værdifuld ressource til flere oplysninger.

Grupper

Brug grupper, så det er nemt og hurtigt at navigere i Essential Graphics Panel. Når du grupperer, skal du sørge for, at nomenklaturen og strukturen giver mening, dvs. gruppering via globale kontroller, tekst, elementer osv.

Grupper lukket
Når grupper er oprettet og organiseret korrekt, kan de lukkes (A), så EGP bedre kan organiseres.

Du kan få yderligere information og visuelle oplysninger om grupperingsfunktionen i AE16 på vores side MOGRT's bedste praksis.

Responsivt design – tid

Giv brugerne mulighed for at strække et skabelonklip i Premiere Pro med Responsivt design. Hvis du vælger responsiv tid i stedet for varighedskontroller, giver det en bedre brugeroplevelse.

Responsivt design – tid
Gå til Komposition for at vælge Responsivt design – tid (A) og skabe en intro.

Tekstreferencer

Undgå referencer, der identificerer personer, virksomheder og beliggenheder i skabelonerne, inklusive Adobes navn, logo og produkter. Brug i stedet opdigtede og generiske navne til at repræsentere individer, virksomheder/logoer og steder. Lorem Ipsum-tekst anbefales til de fleste placeholder-tekster.

Eksempler:

• Navne: "Jens Jensen", Jane Jensen", Marie Hansen", "Fornavn Efternavn"
  • Virksomheder: "Din Virksomhed", "Dit logo"
  • E-mails/websteder: "Dig@eksempel.dk", "www.YourCompanyURL.web"
  • Telefonnumre: "99 99 99 99"
  • Adresser: "Gadenavn 123, 0000 By"
  • Sociale medier: "@Brugernavn"
  • Eksempeltekst/-sætninger: "Undertekst", "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing..."

Ved at bruge generisk tekst bliver det også tydeligere for brugerne, at disse tekstfelter kun er pladsholdere og skal udfyldes af brugeren.

Gem din fil

Eksportér din .MOGRT

Alle skabeloner skal pakkes som Motions Graphics-skabeloner med fil-udvidelsen .MOGRT. Se Skab Motion Graphics-skabeloner ved hjælp af Essential Graphics-panelet for at få flere oplysninger.

• Trim comps til animationens længde.
  • Indtast et navn til din .MOGRT i Essential Graphics-panelet. Navnet bør være beskrivende for skabelonen.
  • Flyt Playhead til det område i animationen, der bedst viser din animation, før du eksporterer. Vælg derefter Set Poster Frame i Essential Graphics-panelet.
  • Vælg Eksportér bevægelsesgrafik-skabelon.
  • Bekræft, at din fil bruger Typekit-skrifttyper og simple funktioner, ved at sætte kryds i de to bokse (se herunder). Hvis din fil ikke er tilpasset, vil du bliver bedt om at rette det og genindsende filerne.
Eksportér dialog
Sørg for, at begge kompatibilitetsbokse er afkrydset

Leverancer

Din indsendelse skal indeholde:

• AEP: original projektfil samlet med alle aktiver
  • MOGRT: bevægelsesgrafik-skabelonfil, begrænset til 500 MB filstørrelse
  • Thumbnail.jpg: skabelon-miniaturebillede
  • MP4: forhåndsvisning af video
  • XLSX: metadata-ark

Evalueringsprocessen

Filerne evalueres baseret på disse kriterier:

• Juridiske standarder: overholdelse af vores IP-retningslinjer og juridiske retningslinjer
  • Tekniske kvaliteter: er din .MOGRT optimeret til at være let at bruge, og lever den op til vores specifikationer?
  • Metadata: er titler og nøgleord nøjagtige, og er formularen korrekt?
  • Kommerciel værdi: er din indsendelse brugbar på den nuværende markedsplads?
  • Æstetiske egenskaber: er din .MOGRT opdateret med nye grafik- og farvetrends?
  • Lighed: ligner indholdet en anden Stock-.MOGRT eller noget andet, du har indsendt, for meget?

Data-drevne MOGRT'er

Data-drevne MOGRT'er er AE16-byggede, infografiske skabeloner, der er knyttet til en CSV, så data automatisk kan tilføjes. De er meget tekniske og gennemgår en længere produktionsevaluering end traditionelle AE16-MOGRT'er. Hvis du er interesseret i data-drevne MOGRT'er, skal du kontakte motion@adobe.com for at få flere oplysninger.

Juridisk – grundlæggende oplysninger

Ligesom med ethvert andet indhold, der indsendes til Adobe Stock, skal bidragyderne eje alle rettigheder til aktiverne i skabeloner, herunder alle nødvendige licenser og aftaler. Du må ikke indsende filer, der ikke tilhører dig (f.eks. fotos, som din ægtefælle har taget), eller som indeholder elementer, der ikke er dine, f.eks. indhold, der er fundet på internettet.

Bidragyderne må ikke bruge noget stockindhold i skabeloner, som de indsender til Adobe Stock, da de licenser, der gives af alle stockkilder, begrænser omfordelingen af deres billeder, videoer og andet indhold. Generelt kan vi heller ikke acceptere Creative Commons Zero-billeder (CC0) eller billeder i det offentlige domæne, da bidragyderne skal eje alle rettigheder til et værk, herunder licenser eller aftaler for genkendelige personer eller ejerskab.

Disse krav gælder for alle billeder, illustrationer og tekst, der bruges i dine skabeloner, og som er i overensstemmelse med lovgivningen vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, publiceringsret, copyright, varemærker og vareudstyr.

Undgå at bruge rigtige navne og referencer til identificerbare personer, virksomheder og steder i skabeloner. Brug fiktive og generiske navne til at repræsentere personer, firmaer/logoplaceringer osv. (Se Bedste praksis overfor for at få flere oplysninger).

Indsendelse af flere kopier af lignende eller identisk indhold kan opfattes som spam af vores moderatorteam. Spamming er strengt forbudt og kan resultere i, at vi blokerer eller lukker din konto.

For flere oplysninger kan du kontakte os på motion@adobe.com..