Bemærk: Organisationer vil begynde at se den nye Admin Console, når de logger ind. Hver måned vil den nye konsol blive afsløret for flere kunder. Efterhånden vil alle kunder få adgang til den nye konsol. Hvis din organisation endnu ikke er blevet overført til den nye konsol, skal du se Adobe Stock for teams (gammel Admin Console).

Gældende rolle: administratorer

Konsol: ny Admin Console

Med Adobe Stock kan administratorer administrere en teamplan i samme Admin Console som de andre Adobe-teamprodukter. Når du har købt Adobe Stock til teams-planen, skal teamkontoens administrator tildele planen til en bruger til aktivering. Dette gøres ved at klikke på fanen Produkter i Admin Console og derefter vælge Tilføj bruger som vist nedenfor.

Tildel planen til en bruger til aktivering

Du kan tildele Adobe Stock til teams-planen til:

• Dig selv
  • Et eksisterende teammedlem
  • En bruger, der endnu ikke er medlem af dit team

Når Adobe Stock-planen er blevet tildelt til en bruger til aktivering, vil alle teammedlemmer have samme adgang til at bruge den delte Adobe Stock til teams-plan. Primære og sekundære administratorer har også adgang til at bruge den delte Adobe Stock til teams-plan, når den er aktiveret. Du kan også vælge at fjerne Adobe Stock-tildelingen fra en bruger efter behov, men du vil da være nødt til at tildele den til en anden bruger, så tjenesten ikke afbrydes.

Tilføj brugere til Adobe Stock

Hvis du vil give brugere, der endnu ikke er medlemmer af dit team, adgang til den delte Adobe Stock til teams-plan, skal du vælge Føj bruger til organisation i Admin Console.

Føj brugere til organisation

Hvis Adobe Stock til teams-planen allerede er blevet tildelt til en eksisterende bruger, når du føjer en ny bruger til dit team, behøver du ikke at tildele den til nye brugere. Når du har føjet en bruger til dit team og tildelt andre teamprodukter til den nye bruger, vil de også have adgang til at bruge Adobe Stock til teams-planen.

Tilføj en bruger

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du administrerer dit teams-konto, i https://helpx.adobe.com/dk/enterprise/using/accounts.html.

Når du har aktiveret din Adobe Stock til teams-plan, kan du gennemse licenshistorikken for teamet.

På siden Licenshistorik for teams kan du se teamlicenshistorikken med filtreringsmuligheder for datointervaller og medietyper. Fra denne side kan teammedlemmer vælge aktiv-ID'et med hyperlink for at se flere oplysninger om hvert licenseret aktiv.

Teammedlemmer kan også vælge at licensere et aktiv igen om nødvendigt. Når et aktiv licenseres mere end én gang, vises hver licenseringshandling som en separat, tidsstemplet række som vist nedenfor. For hver licenseringshandling vises også navnet på det teammedlem, der foretog licenseringshandlingen.

Licenshistorik og handlinger

Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan du bruger Adobe Stock til teams, i Spor og del aktiver med Adobe Stock til teams.