Admin Console er stedet, hvor administratorer kan administrere deres organisations Adobe-software og brugere. Det gør licensering og brugerstyring nemt og enkelt. Ved hjælp af Admin Console kan du endda forny de licenser, der er købt gennem Teams-medlemskabet. Med fornyelser får du ensartet visning i realtid af licenstildelinger, herunder hvem der vil miste adgangen, når fornyelsesperioden slutter.

Den nye Admin Console har følgende vigtige fordele:

• Vis oplysninger om produkter og licenser i den aktuelle plan
  • Vis fornyelsesperiode
  • Tilføj produkter
  • Rediger betalingsoplysninger (hvis du har købt et Teams-produkt fra adobe.com)
  • Skift kontraktejeren
  • Rediger teamnavnet (hvis du har købt et Teams-produkt fra adobe.com)
  • Vis de kommende faktureringsoplysninger (hvis du har købt et Teams-produkt fra adobe.com)

Forsigtig:

Det Adobe ID, som bruges til at købe Teams-medlemskabet, angives som den primære administrator. Kun primære administratorer kan opdatere betalings- og faktureringsrelaterede oplysninger og udskrive fakturaen. Du kan også tilføje flere administratorer, som kan administrere dit team. Fakturerings- og betalingsrelaterede meddelelser sendes med e-mail til alle administratorer.

Tilføj produkter og licenser

Hvis du køber Teams-medlemskabet via Adobe.com, kan du til enhver tid købe flere licenser. De ekstra licenser faktureres i din næste faktureringscyklus.

Hvis du køber licenser gennem en forhandler, kan du tilføje licenser til hver en tid. Du skal dog afgive en ordre hos forhandleren inden for 30 dage fra årsdatoen for fakturering for at fuldføre transaktionen. Hvis du ikke afgiver din købsordre inden for 30 dage, kan du ikke tilføje flere licenser, og dine ubetalte licenser deaktiveres. Alle ekstra licenser udløber samtidig med din oprindelige årsdag.

Hvis du ikke kender forhandleren, skal du kontakte Kundesupport.

Hvis du vil købe flere licenser, skal du gøre følgende:

1. I Admin Console skal du gå til Konto.

2. Klik på Tilføj produkter.

På listen over produkter, der vises, skal du tilføje licenser til de produkter, der er tilgængelige, eller tilføj flere licenser til de eksisterende produkter.

Tilføj produkter
  3. Du kan gennemgå din ordre ved at klikke på Næste.

Hvis du har købt medlemskabet hos en forhandler, skal du angive indkøbsordrenummeret, så din kontoadministrator kan matche denne anmodning med din indkøbsordre.

4. Klik på Send ordre.

Fjern licenser

En licens gælder for ét år eller proportionalt fordelt i forhold til årsdagen. Derfor skal du bevare det forpligtede antal licenser indtil din årsdag. Hvis du har købt dit Teams-medlemskab direkte fra Adobe.com, kan du fjerne licenser, men der vil blive opkrævet et annulleringsgebyr. Hvis du vil fjerne licenser, skal du kontakte support.

Bemærk:

Hvis du har købt dit Teams-medlemskab via en forhandler, skal du kontakte forhandleren for at returnere eller annullere dit medlemskab eller fjerne en licens inden for 14 dage efter købet.

Skift kontraktejeren

Kontraktejeren er den primære administrator eller systemadministratoren med adgang til kontraktoplysningerne og faktureringshistorikken. Hvis du er den aktuelle kontraktejer, og du har købt Teams-medlemskabet via Adobe.com, kan du udpege en eksisterende systemadministrator (sekundær administrator) som kontraktejeren.

Der kan kun være én kontraktejer ad gangen. Når du udpeger en anden kontraktejer, modtager vedkommende en e-mailbesked, og du bliver systemadministrator. Den udpegende bruger skal også have de samme landeindstillinger som dig.

Hvis du er den eneste systemadministrator på teamet, skal du først tilføje den bruger, som du vil gøre til kontraktejeren, som systemadministrator.

1. I Admin Console skal du gå til Konto.

2. Under Kontraktoplysninger skal du klikke på Skift.

3. For at udpege kontraktejeren skal du vælge en bruger i vinduet Skift kontraktejer.

Skift kontraktejer

Bemærk:

Hvis den ønskede bruger ikke findes på listen, skal du klikke på Annuller og tilføje brugeren som systemadministrator. Prøv derefter at skifte kontraktejer igen.

4. Klik på Gem.

Der sendes en e-mailbesked til den udpegede person.

Rediger betalingsmetode

Hvis du er kontraktejeren, og du har købt Teams-medlemskabet via Adobe.com, kan du redigere betalingsoplysningerne via Admin Console.

1. Admin Console skal du gå til Konto.

2. Under Plandetaljer skal du klikke på Administrer betaling.

Når du klikker på Administrer betaling, omdirigeres du til din Adobe-konto.

3. Log ind med dine Adobe-legitimationsoplysninger.

Vinduet Rediger betalingsmetode vises.

Bemærk:

Hvis du har flere abonnementer knyttet til det samme kreditkort, opdateres alle abonnementer, når du ændrer kreditkortoplysninger for ét af abonnementerne.

4. Angiv de nødvendige oplysninger, og klik på Gem.

5. Du kan gå tilbage til Admin Console ved at klikke på Administrer team.

Vis tidligere fakturaer

Hvis du er kontraktejeren, og du har købt Teams-medlemskabet via Adobe.com, kan du se dine tidligere fakturaer via Admin Console.

1. Admin Console skal du gå til Konto.

2. Under Faktureringsoversigt skal du klikke på Vis tidligere fakturaer. Din Adobe-kontoside åbnes, hvor du kan se og udskrive dine tidligere fakturaer.