Hurtig hjælp
Gå til Admin Console for at administrere brugerkonti.

Admin Console er stedet, hvor administratorer kan administrere deres organisations Adobe-software og brugere. Det gør licensering og brugerstyring nemt og enkelt. Ved hjælp af Admin Console kan du endda forny de licenser, der er købt gennem Teams-medlemskabet. Med fornyelser får du ensartet visning i realtid af licenstildelinger, herunder hvem der vil miste adgangen, når fornyelsesperioden slutter.

Med Adobe Admin Console kan du gøre følgende:

Se Installationsvejledning for teams for at udrulle og administrere programmer, lagring og tjenester til dit team.

Forsigtig:

Det Adobe ID, som bruges til at købe Teams-medlemskabet, angives som den primære administrator. Du kan også tilføje flere administratorer, som kan administrere dit team. Fakturerings- og betalingsrelaterede meddelelser sendes med e-mail til alle administratorer.

Tilføj produkter og licenser

Hvis du køber Teams-medlemskabet via Adobe.com, kan du til enhver tid købe flere licenser. De ekstra licenser faktureres i din næste faktureringscyklus.

Hvis du køber licenser gennem en forhandler, kan du til enhver tid tilføje licenser. Du skal dog afgive en ordre hos forhandleren inden for 30 dage fra årsdatoen for fakturering for at fuldføre transaktionen. Hvis du ikke afgiver din købsordre inden for 30 dage, kan du ikke tilføje flere licenser, og dine ubetalte licenser deaktiveres. Alle ekstra licenser udløber samtidig med din oprindelige årsdag.

Hvis du ikke ved, hvem forhandleren er, kan du gå til Adobe Admin Console > Support for at kontakte os. Få mere at vide.

Hvis du vil købe flere licenser, skal du gøre følgende:

1. I Admin Console skal du gå til Konto.

2. Klik på Tilføj produkter.

På listen over produkter, der vises, skal du tilføje licenser til de produkter, der er tilgængelige, eller tilføj flere licenser til de eksisterende produkter.

Tilføj produkter
  3. Du kan gennemgå din ordre ved at klikke på Næste.

Hvis du har købt medlemskabet hos en forhandler, skal du angive indkøbsordrenummeret, så din kontoadministrator kan matche denne anmodning med din indkøbsordre.

4. Klik på Send ordre.
    Find ud af, hvordan du kan tildele disse licenser til brugere.

Bemærk:

Kun fem brugere kan føjes til et teams licens ad gangen.

Fjern licenser

En licens gælder for ét år eller proportionalt fordelt i forhold til årsdagen. Derfor skal du bevare det forpligtede antal licenser indtil din årsdag. Hvis du har købt dit Teams-medlemskab direkte fra Adobe.com, kan du fjerne licenser fra Admin Console i fornyelsesperioden

Hvis du vil fjerne licenser udenfor fornyelsesperioden, skal du gå til Adobe Admin Console > Support for at kontakte os. Få mere at vide.

Bemærk:

Hvis du har købt dit Teams-medlemskab via en forhandler, skal du kontakte forhandleren for at returnere eller annullere dit medlemskab eller fjerne en licens inden for 14 dage efter købet.

Skift kontraktejeren

Kontraktejeren er den primære administrator eller systemadministratoren med adgang til kontraktoplysningerne og faktureringshistorikken. Hvis du er den aktuelle kontraktejer, kan du udpege en eksisterende systemadministrator (sekundær administrator) som kontraktejer.

Der kan kun være én kontraktejer ad gangen. Den udpegede bruger skal desuden have de samme landeindstillinger som dig.

Når du udpeger en anden kontraktejer, bliver personen bedt om at acceptere en e-mailinvitation. Den udpegede skal også acceptere vilkår og betingelser og opdatere eller angive betalingsoplysningerne på kontoen igen.

Bemærk:

lande, der betjenes af Digital River, som er Adobes e-handelspartner, skal du gå til Adobe Admin Console > Support for at kontakte os og ændre kontraktejeren.

1. I Admin Console skal du gå til Konto.

2. Under Planoplysninger skal du finde Kontraktejer, og klik på Skift.

3. For at udpege kontraktejeren skal du vælge en bruger i vinduet Skift kontraktejer.

Skift kontraktejer

Bemærk:

Hvis den ønskede bruger ikke findes på listen, skal du klikke på Annuller og tilføje brugeren som systemadministrator. Prøv derefter at skifte kontraktejer igen.

4. Klik på Gem.

Der sendes en e-mailinvitation til den udpegede. Du kan tilbagekalde invitationen, indtil den udpegede accepterer invitationen.

Bliv kontraktejer

Som sekundær administrator kan du tage ejerskabet af en konto, hvis den primære administrator har forladt organisationen. For at tage ejerskabet skal du logge på Admin Console, gå til Support og kontakte Adobe Kundepleje. Kundepleje-teamet skal bruge en e-mail fra dig, der anmoder om ændring af ejerskabet for kontoen.

For at validere ændringen sender kundepleje-teamet en e-mail til den aktuelle kontraktejer. Og tildeler dig som kontraktejer i følgende scenarier:

• Den aktuelle ejers e-mailadresse findes ikke længere, og e-mailen afvises.
  • Der er en betalingsfejl på kontoen, og kontoen er ubetalt.
  • Den nuværende kontraktejer reagerer ikke inden for to dage.

Når du er tildelt som kontraktejer, bliver du bedt om at opdatere betalingsoplysningerne på kontoen.

Rediger betalingsmetode

Hvis du er kontraktejeren, som har købt Teams-medlemskabet via Adobe.com, kan du redigere betalingsoplysningerne via Admin Console.

1. Admin Console skal du gå til Konto.

2. Under Planoplysninger skal du finde Betalingsmetode, og klik på Administrer betaling.

Bemærk:

Hvis du har flere abonnementer knyttet til det samme kreditkort, opdateres alle abonnementer, når du ændrer kreditkortoplysninger for ét af abonnementerne.

3. Angiv de nødvendige oplysninger, og klik på Gem.

Rediger betalingsmetode

Afhængigt af dit område vil du muligvis se et ekstra felt til tilføjelse af dine skatteoplysninger, f.eks. GST eller momsnummer.

Bemærk:

lande, der betjenes af Digital River, som er Adobes e-handelspartner, skal du gå til Adobe Admin Console > Support for at kontakte os og genoptage betalingen.

Vis tidligere fakturaer

Hvis du er kontraktejeren, som har købt Teams-medlemskabet via Adobe.com, kan du se, downloade og udskrive dine tidligere fakturaer ved hjælp af Admin Console.

1. Admin Console skal du gå til Konto > Faktureringsoversigt.

Faktureringsoversigt
  2. Du kan downloade fakturaen som en PDF-fil ved at klikke på .

Deltag i samtalen

ask-the-community

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger om emnerne, begreberne eller procedurerne, der er beskrevet i denne artikel, kan du deltage i diskussionen.

Deltag nu