Fejlfinding og hjælp

Administratorer

Hvordan får jeg et prøveabonnement på Captivate Prime?

For at få et prøveabonnement på Captivate Prime skal du først oprette et Adobe ID. Du kan læse mere under Administration af Adobe ID. Du kan logge på Captivate Prime ved hjælp af Adobe ID og starte prøveabonnementet.

Prøveabonnementet udløber snart. Hvordan opretter jeg abonnement på Captivate Prime?

Denne købsvejledning indeholder oplysninger omkonverteringaf din konto fra prøveabonnement til et rigtigt abonnement.

Hvordan administrerer jeg betalingen for mit abonnement?

Administratorer kan angive, hvordan abonnementsbetalingen finder sted. Du kan få flere oplysninger i afsnittet om betalingsadministration.

Hvordan annullerer jeg mit abonnement på Captivate Prime?

Administratorer kan annullere Captivate Prime-abonnementer. Du kan deaktivere din konto ved at benytte funktionen under Fakturering. Når kontoen deaktiveres, annulleres alle ordrer, der gælder for den næste betalingsperiode for din konto. Bemærk, at Captivate Prime følger en årlig abonnementsmodel, og vi anbefaler, at du ikke annullerer abonnementet for det nuværende år. Hvis du vil annullere abonnementet inden afslutningen af den nuværende abonnementsperiode, opkræves et gebyr for tidlig udtrædelse af aftalen. Du kan altid kontakte os, hvis du vil have mere at vide.

Brugere

Hvem er min kontaktperson?

Som bruger af Captivate Prime er din primære kontaktperson Learning Management-administratoren i din virksomhed.

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log ind til din Adobe-kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Herfra klik på fanen Sikkerhed og privatliv, og klik så på Skift under adgangskode. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Kan jeg bruge kurser på iPad og andre mobilenheder?

Ja, du kan bruge dine Captivate Prime-kurser på din iPad og andre mobilenheder. Du kan få flere oplysninger i afsnittet om kursusappen til mobiltelefoner og tablets.

Almindelige opgaver

Hvad er den bedste fremgangsmåde for opsætning af Captivate Prime?

Den anbefalede procedure til opsætning og konfiguration af Adobe Captivate Prime er beskrevet i vores vejledning med de bedste fremgangsmåder.

Hvordan kommer jeg i gang med Captivate Prime som kursist?

Som kursistkan du starte med vores dokument om at komme i gang som kursist, hvor du blandt andet kan læse mere om, hvordan du bruger Captivate Prime som dit LMS (Learning Management System).

Hvordan kommer jeg i gang med Captivate Prime som manager?

Hvis du er en manager, kan vi anbefale vores side om at komme i gang som manager, hvor du blandt andet kan læse om at bruge de vigtigste funktioner i programmet.

Hvordan kommer jeg i gang med Captivate Prime som underviser?

Du kan læse mere om styring af kursusmoduler i dokumentet om at komme i gang som underviser.

Hvordan kommer jeg i gang som forfatter?

Hvis du har forfatterrollen, kan du læse mere i vores afsnit om at komme i gang som forfatter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke spørgsmål bliver ofte stillet af administratorer?

Du kan læse svar på de spørgsmål, der ofte stilles af administratorer, i Ofte stillede spørgsmål for administratorer.

Hvilke spørgsmål bliver ofte stillet af managers?

Du kan få svar på alle ofte stillede spørgsmål for managers her.

Hvilke spørgsmål bliver ofte stillet af forfattere?

Du kan læse svar på de spørgsmål, der ofte stilles af forfattere, i Ofte stillede spørgsmål for forfattere.

Hvilke spørgsmål bliver ofte stillet af undervisere?

Du kan læse svar på de spørgsmål, der ofte stilles af undervisere, i Ofte stillede spørgsmål for undervisere.

Relaterede apps og tjenester