Fejlfinding og hjælp

Almindelige problemer

Hvis Adobe Captivate ejes af din virksomhed eller organisation, vises det ikke under dit Adobe ID. Chat med Adobes kundeservice.

Når du opretter en knap til at sætte en dias på pause, så sørg for at vælge Stop diaslyd ved pause som én af knapegenskaberne. Se flere oplysninger om interaktive knapper og knapegenskaber.

Download den seneste hot fix til Captivate 9, og lær hvilke problemer, som hot fix adresserer.

For at gendanne et beskadiget projekt skal projektets backup-fil bruges, og projektets cache ryddes. Se flere detaljer i denne artikel om hvordan et beskadiget projekt gendannes.

Find ud af mere om forskellige muligheder for køb af et Captivate-abonnement eller en licens. Du kan få hjælp til download og installation af appen i Find downloadede apps og filer.

Download og installer

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af Captivate og andre Adobe-apps.

Ja! Du kan downloade en prøveversion fra siden Adobe Downloads. Du skallogge påmed dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af prøveversioner af apps, der ikke er Creative Cloud.

Læs disseenkle løsninger til fælles Adobe ID og indlogningsspørgsmål for at få adgang til din konto.

Du kan installere Captivate på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Læs mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps.

Almindelige opgaver

Ja. Tryk på HTML5 under Output-format i Udgiv-dialogboksen. Se Udgiv projekter som HTML5-filer med Adobe Captivate for en trin-for-trin-vejledning.

Ja. Vælg én af smart enhed- eller YouTube-forudindstillingerne. Eller, fra værktøjsbjælken, vælg Udgiv > Udgiv til computer, og vælg dernæst Video fra Udgiv som menu. For detaljer se Udgiv projekter som MP4-filer med Adobe Captivate.

Du kan få Captivate til at generere overskrifter automatisk under optagelse. Eller du kan sætte tekstoverskrifter ind i dias manuelt. Se Rediger og skab tekstoverskrifter med Captivate.

Vælg Fil > Optag ny videodemo, og vælg dernæst det, som du ønsker at optage. For detaljeret vejledning se Optag videodemonstrationer med Adobe Captivate.

Captivate og andre apps

Adobe Captivate Prime er et Learning Management System (LMS) fra Adobe. Lær mere i Adobe Captivate Prime Hjælp.

Adobe Captivate Draft-app til iPad lader dig skabe e-læringsindhold på farten. Lær hvordan man downloader appen, og kom i gang med dit første projekt.

Captivate hjælper dig med at skabe forskellige typer e-læringsindhold uden programmering. Adobe Presenter er et enkelt redskab, som lader dig skabe videoer til træning og uddannelse.Lær mere om Adobe Presenter.

Kontoadministration

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butik | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Du kan konvertere en prøveversion af Captivate til et abonnement. Vælg blot abonnementsmuligheden på Adobe Captivate -siden. For flere oplysninger se Abonnementsoplysninger og prissætning i Captivate spørgsmål og svar.

Du kan annullere dit abonnement ved at kontakte Adobe Support. Når du annullerer, kan du ikke længere bruge softwaren. For flere oplysninger se Abonnementsoplysninger og prissætning i Captivate spørgsmål og svar.

Brugergruppe

Populære Captivate-underforummer