Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Digital Editions?

Download installationsprogrammet til Digital Editions, og kør den downloadede fil. Sådan får du hjælp til installation af Digital Editions i Windows og Mac OS.

Hvorfor kan Digital Editions ikke installeres?

Find ud af, hvordan du løser problemer med installation og opdatering af Digital Editions.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Hvordan ændrer jeg min Adobe-adgangskode?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Aktivering

Hvor mange enheder kan jeg aktivere?

Du kan aktivere Digital Editions på seks computere eller mobilenheder med ét Adobe ID. Hvis du når grænsen, skal du kontakte os, så vi kan nulstille dine aktiveringer. Du kan få flere oplysninger om aktivering og overførsel af indhold under Ofte stillede spørgsmål om Adobe Digital Editions.

Hvorfor vises der en fejlmeddelelse om, at licensen allerede anvendes af en anden bruger?

Vælg først Bibliotek > Godkend computer for at sikre dig, at du har brugt det rigtige Adobe ID til godkendelse af Digital Editions. Hvis det er rigtigt, skal du kontakte e-bogsudbyderen for at få nulstillet aktiveringen. Der findes flere oplysninger i denne fejlfindingsvejledning.

Jeg får en fejlmeddelelse om "for mange aktiveringer", når jeg prøver at starte Digital Editions i Windows.

Du kan aktivere Digital Editions på seks enheder. Denne fejl vises muligvis, når du prøver at starte Digital Editions, hvis du har skiftet maskine eller enhed. Se Fejl ved godkendelse og start af Adobe Digital Editions 4.0 i Windows.

Jeg får en fejlmeddelelse om "Adobe DRM-fejl", når jeg prøver at aktivere.

DRM-fejl kan have forskellige årsager. Der findes løsningsforslag i Fejl "Adobe DRM-fejl" | Aktiver adgang til e-bøger.

Hvordan kan jeg løse andre problemer med aktivering?

Du kan få flere oplysninger i Fejl ved aktivering af Adobe Digital Editions.

Almindelige spørgsmål

Hvordan overfører jeg en e-bog til min e-bogslæser?

Jeg har brug for hjælp til Digital Editions på min iOS- eller Android-enhed.

Hvor finder jeg flere oplysninger?

Der findes vejledninger og løsningsforslag til fejlfinding i vejledningen Introduktion.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora