Tab af data med Team Projects (Beta)

Den 14. november blev data fra Team Projects (forhånds- eller betaversionen) slettet, hvis de var over 40 dage gamle.

Teamprojekter, som ikke er redigeret eller ændret i et klientprogram (Premiere Pro eller After Effects) efter den 7. oktober 2017, indeholder muligvis ikke længere sekvenser, Team Projects-historik eller andre projektoplysninger.

Det har ingen betydning for projekter, der er oprettet med Team Projects 1.0.

Mange af de teamprojekter, der er oprettet i betaperioden, kan blive påvirket. Det gælder i det asiatiske Stillehavsområde, Den Europæiske Union og Nordamerika.

Team Projects lagrer en kopi af projekterne på din computer, så i de fleste tilfælde skulle du kunne gendanne mistede produktionsdata og synkronisere dem igen til Team Projects.

Du kan gendanne de data, du har mistet, ved at køre Team Projects-gendannelsesværktøjet som beskrevet nedenfor.

Sådan gendanner du mistede data

1. Tænd den computer, som du brugte til teamprojektet.

2. Log på med den brugerprofil, som du brugte til teamprojektet.

Bemærk:

Hvis der var logget flere brugere af Creative Cloud (CC) på den samme OS-konto, genopretter gendannelsesværktøjet alle teamprojekterne og fjerner brugernes id-oplysninger for Creative Cloud (CC). Hvis der var flere OS-brugere på en enkelt maskine, skal gendannelsesværktøjet køres for hver OS-konto.

3. Download og kør gendannelsesværktøjet på computeren.

4. Windows:

1. Download gendannelsesværktøjet.
    2. Pak zip-filen ud.
    3. Vælg mappen TeamProjectsRecovery, og dobbeltklik på TeamProjectsRecovery.exe.
  5. macOS:

1. Download gendannelsesværktøjet
    2. Pak zip-filen ud.
    3. Vælg mappen TeamProjectsRecovery, og dobbeltklik på Run Team Projects Recovery.
    Windows macOS
    Download (2,42 MB) Download (12,5 MB)
  6. Åbn Team Projects-filerne i Premiere Pro eller After Effects (med den samme version).

7. Det tager lidt tid, før projektet er synkroniseret med Team Project-tjenesten. Nu kan du dele ændringerne og invitere andre samarbejdspartnere.

Bemærk:

Det gendannede teamprojekt indeholder kun den projektstatus, der blev gemt sidst på den lokale computer – og kun for den bruger, der på det tidspunkt var logget på. En tidligere delt Team Projects-historik og andre ændringer, der er foretaget af andre brugere, men ikke er delt, gendannes ikke. Den nuværende bruger ejer det gendannede teamprojekt. Alle de samarbejdspartnere, som har arbejdet på projektet før, skal inviteres igen.