Problem

Når du vælger Filer > Gennemse i Bridge efter at have åbnet en fil i Adobe Indesign eller Adobe After Effects, åbner Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet i stedet for Adobe Bridge.

Påvirkede versioner

Bridge CC 6.2, Indesign CC 2015.4 og After Effects CC 2015.3

Operativsystem

Windows, Mac OS X

Løsning

Du kan løse problemet ved at opdatere Bridge CC til den nyeste version.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online