Se nyhederne i den seneste udgivelse af Bridge CC.
Adobe_Bridge_CC_icon

Oktober 2018-udgivelsen af Bridge CC (version 9.0) byder på nye, spændende funktioner for designere, digitale fotografer og kreative specialister. I det følgende finder du en hurtig introduktion til nye funktioner samt links til ressourcer med yderligere oplysninger.

Ensartet brugeroplevelse

Adobe Bridge har nu en forbedret brugergrænseflade, der giver dig den samme oplevelse som andre Creative Cloud-programmer. Du kan også ændre standardbrugergrænsefladens udseende, tekststørrelse og skalering ved at angive brugergrænsefladeindstillingerne i dialogboksen Rediger > Indstillinger > Grænseflade.

Adobe Bridge-brugergrænseflade
Adobe Bridge-brugergrænseflade
Ændringer af indstillingerne for brugergrænsefladen
Ændringer af indstillingerne for brugergrænsefladen

Du kan få flere oplysninger i Adobe Bridge-arbejdsrummet.

Forbedret ind- og udlogning

Bridge har nu en ny ind- og udlogningsmodel, der sigter mod at levere en sikker, moderne og nem programoplevelse. Når du åbner Bridge, beder et login-vindue dig om at logge ind med dit Adobe ID og adgangskode. Hvis du allerede er logget ind med dit Adobe ID fra et Creative Cloud-program, vises login-vinduet ikke, og de samme login-oplysninger bruges.

Vælg Hjælp > Log ud for at logge ud og afslutte Bridge. Når du er logget ud af Bridge, logges du ud af alle Adobe-programmer, der er installeret på dit system.

Forbedrede Del Creative Cloud Libraries

Arbejdsrummet Biblioteker i Bridge viser nu en forhåndsvisning af bibliotekselementer af høj kvalitet. Du kan vælge flere elementer for at få vist deres forhåndsvisninger sammen.

Forhåndsvisning af billeder i panelet Biblioteker
Forhåndsvisning af billeder i panelet Biblioteker

Få flere oplysninger i Creative Cloud Libraries i Bridge.

Centraliseret cacheadministration

Du kan nu dele en cache med andre Bridge-brugere og lade dem bruge den delte cache i stedet for selv at lave en cache.

Alle Adobe Bridge-brugere kan eksportere en cache til en delt mappe, og andre brugere kan importere en kopi af den delte cache til deres lokale systemer. Da mange systemer synkroniseres, giver administration af cachen på en centraliseret placering dig mulighed for at genbruge den eksporterede cache, uden at du skal genopbygge den på andre maskiner.

Du kan oprette og administrere en delt cache ved hjælp af dialogboksen Administrer cache (Værktøjer > Administrer cache), der nu er blevet forbedret for at give muligheder for at bygge, importere og rydde caches. Derudover er cacheindstillingerne blevet forbedret (Rediger> Indstillinger> Cache og Rediger > Indstillinger > Cacheadministration).

Deling af cache ved samarbejde
Deling af cache ved samarbejde

Få flere oplysninger om at bygge og administrer en delt cache i Administrer en Bridge-cache centralt.

Få flere oplysninger om Adobe Bridge-cache i Arbejd med Adobe Bridge-cache.

Rediger optagelsestidspunkt

Adobe Bridge giver dig nu mulighed for at ændre optagelsestidspunktet for JPEG- og RAW-billedfiler, på samme måde som i Adobe Lightroom. Denne funktion er velegnet, hvis du rejser til en anden tidszone og ikke ændrer dato og klokkeslæt på kameraet, inden du begynder at fotografere. Med denne funktion kan du redigere optagelsestidspunktet, efter at du har taget billedet.

Rediger optagelsestidspunktet for JPEG- og RAW-billedfiler
Rediger optagelsestidspunktet for JPEG- og RAW-billedfiler

Se Rediger billedets optagelsestidspunkt for at få flere oplysninger.

Understøttelse af XD-filformater

Bridge understøtter nu forhåndsvisning, generering af miniaturebilleder, metadata-tagging og nøgleordsgenerering for Adobe XD-filer.

Mediecacheindstillinger

Bridge behandler og opbevarer nu en cache af alle lyd- og videofiler. Denne funktion forbedrer ydeevnen til afspilning af filer, da filerne er tilgængelige til nem adgang, hvis du vil se dem senere. Vi anbefaler, at du jævnligt rydder gamle og ubrugte mediecachefiler for at optimere ydelsen.

Indstillingerne for mediecaches kan angives ved at vælge Rediger> Indstillinger> Mediecache.

Angiv mediecacheindstillinger
Angiv mediecacheindstillinger

Få oplysninger i Administrer mediecache.

Klip, kopiér eller flyt filer og mapper på tværs af Bridge og Stifinder eller Finder

Bridge giver dig nu mulighed for at udføre følgende handlinger:

• Klippe, kopiere eller flytte filer og mapper fra Stifinder (Windows) eller Finder (macOS) og indsætte dem i Bridge
  • Klippe, kopiere eller flytte filer og mapper fra Bridge-arbejdsrummet og indsætte dem i Stifinder (Windows) eller Finder (macOS)

Andre forbedringer

• Bridge viser nu valgte aktiver med en mere fremtrædende fremhævning og baggrund.
  • Bridge bruger nu mindre diskplads, når du gennemser videoer.
  • Hvis du afviser et cachelagret element ved at vælge Mærke > Afvis, vises et Afvist-tag under billedet.
  • Bridge genererer miniaturebilleder af mp3-filer, der indeholder billeder. Du kan justere størrelsen på miniaturebilledet i panelet Indhold ved hjælp af skydeknappen Miniaturebillede.