Se nyhederne i den seneste udgivelse af Bridge.

Bedste nye funktioner

Juni 2019-udgivelse (version 9.1)

Forbedringer af brugergrænsefladen i Bridge 9.1

Opdateringer af brugergrænseflade

Oplev forbedringer i udseendet på af menulinjen, mærker og klassifikationer. Brug skydeknappen Billedbaggrund til at justere baggrundskontrasten.

Bridge understøtter nu arbejde i proxy-miljøer

Understøttelse af proxyserver

Arbejd med tjenester som Creative Cloud Library, Adobe Stock, Adobe Portfolio og Adobe Stock Contributor i proxy-miljøer.

Se en liste over løste problemer i Bridge med denne udgivelse

Løste problemer

Find løsninger på problemer omkring stakke og farveproblemer med PDF-output.

Arbejd med gennemsigtige .ai- og .eps-filer i Bridge

Understøttelse af gennemsigtighed

Se skakbrætminiaturer og forhåndsvisninger for gennemsigtige .AI- og .EPS-filer.

Arbejd med Dimension-dokumenter i Bridge

Understøttelse af nyt filformat

Arbejd med Dimension-dokumenter (.dn) i Bridge

Tidligere versioner af Bridge