Premiere Pro 13.1.1 går ned under opstart, når kontrolleret mappeadgang er aktiveret.

Problem

Når kontrolleret mappeadgang er aktiveret, går Premiere Pro (13.1.1) ned, når den startes, og der vises følgende fejlmeddelelse

Mappen til delte dokumenter blev ikke fundet.

Der er også et lignende problem i Adobe Media Encoder og After Effects.

Fejlmeddelelsen, der vises, når programmet går ned
Fejlmeddelelsen, der vises, når programmet går ned

Løsning

For at forhindre, at programmet går ned under opstart, skal administratoren tilføje Adobe Media Encoder, After Effects og Premiere Pro til listen over undtagelser.

Du skal gøre følgende for at starte Premiere Pro, Adobe Media Encoder eller After Effects, når kontrolleret mappeadgang er aktiveret:

1. Åbn indstillingerne for Windows Defender.

Du kan gøre det ved at klikke på Start > Indstillinger > Opdateringer og sikkerhed > Virus- og trusselsbeskyttelse.

2. Vælg Virus- og trusselsbeskyttelse.

artboard_3
  3. Vælg Beskyttelse mod ransomware under Virus- og trusselsbeskyttelse.

artboard_4
  4. Sørg for, at andre antivirusprogrammer er afinstalleret, og realtidsbeskyttelse i Windows Defender er slået til.

5. Vælg indstillingen Undtag et program fra kontrolleret mappeadgang.

artboard_5
  6. Vælg Tilføj et tilladt program for at åbne filbrowseren.

select-file
  7. Vælg filen, og klik på Åbn.

Programmet går ikke længere ned, når det startes.