I nogle tilfælde går Premiere Pro eller Adobe Media Encoder ned under starten i macOS.

Problem

Program går ned under start uden nogen fejlmeddelelse på skærmen.

Beskrivelse

I nogle tilfælde, efter at du har opdateret Premiere Pro eller Adobe Media Encoder til den nyeste version 12.1 og prøver at starte dem, går programmet ned. Velkomstskærmen vises og forsvinder derefter uden nogen fejlmeddelelse.

Løsning

Adobe anbefaler, at du prøver Alternativ 1 for at løse problemet med, at programmet går ned. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve de andre løsningsforslag på denne side.

Bemærk:

Slet ikke mapperne. Sørg for at tage backup, før du sletter nogen mapper.

Alternativ 1

Installer den nyeste opdateringsversion af Adobe Premiere Pro 12.1.1 eller Adobe Media Encoder 12.1.1. Opdateringen indeholder en rettelse, som løser problemet med indlæsning af Type 1-skrifttyper, der ikke understøttes, under starten.

I Creative Cloud-appen på computeren vises knappen Opdater alt eller Opdater ud for de installerede apps. Hvis du klikker på Opdater eller Opdater alt, installeres de nyeste appversioner på computeren. Alle præferencer og indstillinger overføres til den nye version, og de tidligere appversioner bliver afinstalleret.

Alternativ 2

1. Installer den nyeste version af Premiere Pro eller Adobe Media Encoder.

2. Start Finder, og klik på menuen .

Gå til mappeindstillingen
    Gå til mappeindstillingen
  3. Klik på Gå til mappe i menupunkterne  (CMD+SKIFT+G).

4. Skriv "~/Bibliotek"  i pop op-dialogboksen, og klik på . Dette trin tager dig til "[Bruger] Bibliotek".

5. For Premiere Pro, gå til Caches/Adobe/Premiere Pro/12.0

For Adobe Media Encoder, gå til Caches/Adobe/Adobe Media Encoder/12.0.

6. Slet mapperne Typesupport for Premiere Pro og Adobe Media Encoder.

7. Start Premiere Pro eller Adobe Media Encoder.

Alternativ 3

1. Afinstaller alle eksisterende 12.x-versioner (12.0, 12.0.1 eller 12.1) på din computer.

2. For Adobe Media Encoder:

Åbn Finder og vælg derefter Gå > Gå til mappe, gå til "~/Dokumenter".

Opret en backup-mappe, og flyt denne mappe ind i den: /Adobe/Adobe Media Encoder/12.0

Åbn Finder og vælg derefter Gå > Gå til mappe, gå til "~/Bibliotek".

Opret en backup-mappe, og flyt følgende liste over mapper ind i den:

Caches/Adobe/Adobe Media Encoder/12.0
    Preference/com.Adobe.Adobe Media Encoder.12.0.plist
    Saved Application State/com.adobe.ame.application.cc12.savedstate

For Premiere Pro:

Åbn Finder og vælg derefter Gå > Gå til mappe, gå til "~/Dokumenter".

Opret en backup-mappe, og flyt denne mappe ind i den: Adobe/Premiere Pro/12.0

Åbn Finder og vælg derefter Gå > Gå til mappe, gå til "~/Bibliotek".

Opret en backup-mappe, og flyt følgende liste over mapper ind i den:

Caches/Adobe/Premiere Pro/12.0
    Preference/com.Adobe.PremierePro.CC12.plist
    Saved Application State/com.Adobe.PremierePro.CC12.savedState

3. Genstart computeren.

Alternativ 4

Foretag en ren installation af appsene Adobe Creative Cloud og Adobe CC. Brug nedenfor nævnte link til værktøjet Adobe Cleaner for at få en ren installation.

Installation af værktøjet Adobe CC Cleaner.

Alternativ 5

Opret en brugerkonto på macOS og brug den nye brugerkontoprofil til programmet Adobe Premiere Pro CC 2018 (12.1) eller Adobe Media Encoder CC 2018 (12.1).