Dette dokument er beregnet til at besvare generelle spørgsmål vedrørende gendannelse af Team Projects-filer, der er oprettet med Beta-prøveversionen.

Oversigt

Den 16. november blev data fra Team Projects (forhånds- eller betaversionen) slettet, hvis de var over 40 dage gamle. Team Projects, som ikke er redigeret eller ændret i et klientprogram (Premiere Pro eller After Effects) efter den 7. oktober 2017, indeholder muligvis ikke længere sekvenser, Team Projects-historik eller andre projektoplysninger. Det påvirker ikke projekter oprettet med Team Projects 1.0. Team Projects lagrer en kopi af projekterne på din computer, så i de fleste tilfælde skulle du kunne gendanne mistede produktionsdata og synkronisere dem igen til Team Projects.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor blev mine data slettet?

Under en rutinemæssig oprydning på vores servere blev filer gemt i betaversionen af ​​Team Projects slettet, hvis de var 40 dage gamle eller ældre. Projekter oprettet i Team Projects 1.0 blev ikke påvirket.

Hvordan ved jeg, om mine data er blevet påvirket?

Berørte projekter kan enten ikke åbnes eller synkroniseres ikke til serveren, hvis de åbnes. Berørte projekter kan også have manglende sekvenser eller versionshistorik.

Hvordan gendanner jeg mine slettede filer?

1. Tænd for den computer, som du brugte til at få adgang til teamprojektet.

2. Log på med den brugerprofil, som du brugte til teamprojektet.

Bemærk:

Hvis der var logget flere brugere af Creative Cloud (CC) på den samme OS-konto, genopretter gendannelsesværktøjet alle teamprojekterne og fjerner brugernes id-oplysninger for Creative Cloud (CC). Hvis der var flere OS-brugere på en enkelt maskine, skal gendannelsesværktøjet køres for hver OS-konto.

3. I Windows:

1. Download gendannelsesværktøjet.
    2. Pak zip-filen ud.
    3. Vælg mappen TeamProjectsRecovery, og dobbeltklik på TeamProjectsRecovery.exe.
  4. macOS:

1. Download gendannelsesværktøjet.
    2. Pak zip-filen ud.
    3. Vælg mappen TeamProjectsRecovery, og dobbeltklik på Run Team Projects Recovery.
    Windows macOS
    Download (2,42 MB) Download (12,5 MB)
  5. Åbn Team Projects-filerne i Premiere Pro eller After Effects (med den samme version).

6. Det tager lidt tid, før projektet er synkroniseret med Team Project-tjenesten. Efter synkroniseringen kan du dele ændringerne og invitere andre samarbejdspartnere.

Bemærk:

Det gendannede teamprojekt indeholder kun den projektstatus, der blev gemt sidst på den lokale computer – og kun for den bruger, der på det tidspunkt var logget på. En tidligere delt Team Projects-historik og andre ændringer, der er foretaget af andre samarbejdspartnere, men ikke er delt, gendannes ikke. Den nuværende bruger ejer det gendannede teamprojekt. Alle de samarbejdspartnere, som har arbejdet på projektet før, skal inviteres igen.

Sletter Adobe data efter 40 dage med Team Projects 1.0?

Nej.

Bevares alle data og tilladelser, når jeg gendanner en slettet fil fra min lokale computer?

Vigtige projektdata skulle være tilgængelige. Versionshistorikken er dog ikke tilgængelig. Du skal invitere samarbejdspartnere til projektet igen, efter at filerne er blevet synkroniseret igen.

Jeg har ikke adgang til min virksomheds servere. Hvordan følger jeg gendannelsestrinene?

Team Projects er indstillet til at synkronisere til en lokal computer, ikke en lokal server. Hvis det ikke er tilfældet, skal du kontakte systemadministratoren.

Jeg bruger Team Projects som studerende og får adgang til det via en fælles computer. Hvordan gendanner jeg filerne?

Det afhænger af, hvordan computerne er konfigureret.

• Hvis computerne kun gemmer lokale data i en periode, skal du kontakte administratoren og forsøge at følge ovenstående fremgangsmåde.
  • Hvis du har en ekstern lagringsenhed, hvor du gemmer alle dine filer, skal du følge trin 1-6 ovenfor for at gendanne filerne.
  • Hvis filerne automatisk slettes fra computeren, og det var den eneste lokale kopi af dine data, går dataene desværre tabt.

Hvor finder jeg yderligere oplysninger om, hvordan jeg bedst kan sikkerhedskopiere og gendanne mine projektfiler?

Du kan læse om den bedste praksis for sikkerhedskopiering og gendannelse af Team Projects-filer i Arkivering, gendannelse eller sletning af teamprojekter.

Vi har stadig problemer med gendannelsen. Hvem kan jeg tale med for at få yderligere support til dette problem?

Hvis du er systemadministrator, skal du kontakte din tildelte kundesupportrepræsentant eller gå ind på Adobes kundesupport