Acrobat XI Pro og Standard (v. 11)

Acrobat XI Pro

Windows

• 1,3 GHz eller hurtigere processor
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 3 (32-bit) eller Service Pack 2 (64-bit), Windows Server 2003 R2 (32 bit og 64 bit), Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32 bit og 64 bit), Windows 7 (32 bit og 64 bit), Windows 8 (32 bit og 64 bit), eller Windows 10 (32 bit og 64 bit)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1.85 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev
  • Internet Explorer 7, 8, 9 eller 10; Firefox Extended Support Release eller Chrome
  • Acceleration af videohardware (valgfrit)

Bemærk:

Microsoft Update KB930627 kræves til 64-bit-versioner af Windows Server 2003 R2 og Windows XP (med Service Pack 2).

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7.4, v10.8, v10.9.2, v10.10 eller v10.11^
  • 1 GB RAM
  • 1,5 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev
  • Safari 5.1 til Mac OS X v10.6.8; Safari 5.2 eller 6 til Mac OS X v10.7.4 eller v10.8; Safari 7.0 til Mac OS X v10.9

^ 10.11 Support – læs mere i dokumentet Kendte problemer .

Styresystem- og browserkrav for abonnementstjenester

Udover de ovenstående systemkrav og tilgængelige sprog for Acrobat XI Pro-softwaren har abonnementsudgaven* følgende systemkrav for de medfølgende onlinetjenester på Acrobat.com og i Adobe PDF Pack.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows XP med Internet Explorer 8, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X v10.6 eller nyere med Safari 5.1 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • iOS 5 eller nyere med Safari (begrænset adgang og funktionalitet) eller Adobe Reader-mobilappen†

* Individuelle Acrobat Pro-abonnementer kan udelukkende købes i Adobe Store i udvalgte lande. Acrobat Pro-abonnementer, der er købt gennem Adobe Value Incentive Plan (VIP), fås i alle de lande, hvor Acrobat sælges (undtagen i Kina).

† Download Adobe Reader-mobilappen for at få adgang til gratis abonnementer eller betalingsabonnementer på Acrobat.com-, ExportPDF- og PDF Pack-onlinetjenester på Android- og iOS-enheder.

Acrobat XI Standard

Windows

• 1,3-GHz eller hurtigere processor
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 3 (32-bit) eller Service Pack 2 (64-bit); Windows Server 2003 R2 (32-bit og 64-bit); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32-bit og 64-bit); Windows 7 (32-bit og 64-bit); Windows 8 (32-bit og 64-bit); eller Windows 10 (32 bit og 64 bit)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1.55 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev
  • Internet Explorer 7, 8, 9 eller 10; Firefox Extended Support Release; Chrome
  • Acceleration af videohardware (valgfrit)

Bemærk:

Microsoft Update KB930627 kræves til 64-bit-versioner af Windows Server 2003 R2 og Windows XP (med Service Pack 2).

Styresystem- og browserkrav for abonnementstjenester

Udover de ovenstående systemkrav og tilgængelige sprog for Acrobat XI Standard-software har abonnementsudgaven* følgende systemkrav for de medfølgende onlinetjenester på Acrobat.com og i Adobe PDF Pack.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows XP med Internet Explorer 8, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X v10.6 eller nyere med Safari 5.1 eller nyere, Firefox eller Chrome (udelukkende for de medfølgende onlinetjenester; Acrobat XI Standard-softwaren understøttes ikke på Mac OS)
  • iOS 5 eller nyere med Safari (begrænset adgang og funktionalitet) eller Adobe Reader-mobilappen†

* Individuelle Acrobat Standard-abonnementer kan kun købes i Adobe Store i Canada, Frankrig, Tyskland, Japan, Mexico, Storbritannien og USA. Acrobat Standard-abonnementer, der er købt gennem Adobe Value Incentive Plan (VIP), fås i alle de lande, hvor Acrobat sælges (undtagen i Kina).
† Download Adobe Reader-mobilappen for at få adgang til gratis abonnementer eller betalingsabonnementer på Acrobat.com-, ExportPDF- og PDF Pack-onlinetjenester på Android- og iOS-enheder.

Acrobat X Standard, Pro, Suite (v. 10)

Acrobat X Standard

Windows

• 1,3 GHz eller hurtigere processor
  • Microsoft Windows XP Home-, Professional- eller Tablet PC-udgave med Service Pack 3 (32-bit) eller Service Pack 2 (64-bit); Windows Server 2003 (32-bit og 64-bit; Service Pack 2 kræves til 64-bit); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32-bit og 64-bit); Windows Vista Home Basic, Home, Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 2 (32-bit og 64-bit); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate eller Enterprise (32-bit og 64-bit)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,1 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev
  • Microsoft Internet Explorer 7 eller 8; Firefox 3.5 eller 3.6
  • Acceleration af videohardware (valgfrit)

Bemærk:

Microsoft Update KB930627 kræves til 64-bit-versioner af Windows Server 2003 R2 og Windows XP (med Service Pack 2).

Acrobat X Pro

Windows

• 1,3 GHz eller hurtigere processor
  • Microsoft Windows XP Home-, Professional- eller Tablet PC-udgave med Service Pack 3 (32-bit) eller Service Pack 2 (64-bit); Windows Server 2003 (32-bit og 64-bit; Service Pack 2 kræves til 64-bit); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32-bit og 64-bit); Windows Vista Home Basic, Home, Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 2 (32-bit og 64-bit); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate eller Enterprise (32-bit og 64-bit)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,9 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev
  • Microsoft Internet Explorer 7 eller 8; Firefox 3.5 eller 3.6
  • Acceleration af videohardware (valgfrit)

Bemærk:

Microsoft Update KB930627 kræves til 64-bit-versioner af Windows Server 2003 R2 og Windows XP (med Service Pack 2).

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.5.8 eller v10.6.4
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,2 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev
  • Safari 4 til Mac OS X v10.5.8, Safari 4 eller 5.0.x til Mac OS X v10.6.4

Acrobat X Suite

Acrobat 9

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (engelsk, fransk, tysk) på Windows

• Processor på 1,3 GHz eller hurtigere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-udgave med Service Pack 2 eller 3 (32 bit og 64 bit); Windows Server 2003 (med Service Pack 2 til 64 bit); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med eller uden Service Pack 1 (32 bit og 64 bit)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 2,35 GB ledig plads på harddisken.
  • 1.024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Valgfri acceleration af videohardware til dvd-drev

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (japansk) på Windows

• Processor på 1,3 GHz eller hurtigere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-udgave med Service Pack 2 eller 3 (32 bit og 64 bit);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 til 64-bit); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller uden Service Pack 1 (32-bit og 64-bit)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 2,06 GB ledig plads på harddisken.
  • 1.024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Valgfri acceleration af videohardware til dvd-drev

Adobe Acrobat 9 Pro (engelsk, fransk, tysk) på Windows

• Processor på 1,3 GHz eller hurtigere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-udgave med Service Pack 2 eller 3 (32 bit og 64 bit);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 til 64-bit); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller uden Service Pack 1 (32-bit og 64-bit)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 2,13 GB ledig plads på harddisken.
  • 1.024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Valgfri acceleration af videohardware til dvd-drev

Adobe Acrobat 9 Pro (engelsk, fransk, tysk) på Mac OS

• PowerPC G4-, G5- eller Intelprocessor
  • Mac OS X v.10.4.11 eller 10.5
  • 256 MB RAM eller derover (512 MB anbefales)
  • 1,42 GB ledig plads på harddisken
  • 1.024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-drev

Adobe Acrobat 9 Pro (forenklet kinesisk) på Windows

• Processor på 1,3 GHz eller hurtigere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-udgave med Service Pack 2 eller 3 (32 bit og 64 bit);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 til 64-bit); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller uden Service Pack 1 (32-bit og 64-bit)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 1,77 GB ledig plads på harddisken.
  • 1.024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Valgfri acceleration af videohardware til dvd-drev

Adobe Acrobat 9 Pro (forenklet kinesisk) på Mac OS

• PowerPC G4-, G5- eller Intelprocessor
  • Mac OS X v.10.4.11 eller 10.5
  • 256 MB RAM eller derover (512 MB anbefales)
  • 1,19 GB ledig plads på harddisken
  • 1.024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-drev

Adobe Acrobat 9 Standard (engelsk, fransk, tysk) på Windows

• Processor på 1,3 GHz eller hurtigere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-udgave med Service Pack 2 eller 3 (32 bit og 64 bit);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 til 64-bit); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller uden Service Pack 1 (32-bit og 64-bit)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 985 MB ledig plads på harddisken.
  • 1.024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Valgfri acceleration af videohardware til dvd-drev

Adobe Acrobat 9 Standard (forenklet kinesisk) på Windows

• Processor på 1,3 GHz eller hurtigere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-udgave med Service Pack 2 eller 3 (32 bit og 64 bit);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 til 64-bit); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller uden Service Pack 1 (32-bit og 64-bit)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 830 MB ledig plads på harddisken.
  • 1.024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Valgfri acceleration af videohardware til dvd-drev