Det grundlæggende

Acrobat DC er den nyeste version af Acrobats abonnementssoftware. Det er den mest mobile, produktive og kollaborative PDF-løsning fra Adobe. Acrobat DC indeholder Acrobat-programmet, Acrobat Reader-mobilappen forbedret med premium mobilfunktioner og premium Adobe Document Cloud-onlinetjenester til at holde dig forbundet og produktiv, uanset hvor og på hvilken enhed du arbejder.

Her er blot et par eksempler på, hvad du kan gøre med Acrobat DC:

• Vær produktiv på farten: Lås op for suveræne mobilfunktioner i Acrobat Reader-mobilappen og premium onlinetjenester til at hjælpe dig med at gøre mere med PDF'er på farten. Uanset om du vil oprette, redigere, eksportere, organisere, dele eller underskrive PDF'er, kan du starte en opgave på én enhed og fortsætte på en anden med direkte adgang til essentielle PDF-værktøjer på tværs af computere, browsere og mobilenheder.
  • Rediger PDF-tekst og -billeder: Brug en velkendt peg og klik-grænseflade til at redigere PDF-dokumenter intuitivt – direkte i Acrobat. Du kan sågar redigere tekst og billeder fra din iPad eller Android-tablet med et Acrobat Pro DC-abonnement.
  • Rediger scannede dokumenter: Brug din mobilenheds kamera til at tage et billede af et papirdokument, og konverter det til en redigerbar PDF, du kan redigere på en pc med automatisk skrifttilpasning, så nye redigeringer passer direkte ind.
  • Opret beskyttede PDF'er: Opret PDF-filer af høj kvalitet fra Acrobat eller populære Microsoft Office-apps. Tilføj restriktioner for at forhindre andre i at kopiere, redigere eller udskrive følsomme oplysninger.
  • Eksportér PDF'er til Office: Konverter PDF'er til Word-, Excel- eller PowerPoint-format, hvor skrifttyper, formatering og layouts bevares.
  • Arbejd med Dropbox, Box, Google Drev og OneDrive: Tilgå, rediger og gem filer på din Dropbox-, Box-, Google Drev- eller Microsoft OneDrive-konto, mens du arbejder i Acrobat DC.
  • Underskriv alt hvor som helst: Udfyld, underskriv og send formularer hurtigt overalt med smart autofyld.
  • Slet følsomme oplysninger: Find og slet  tekst, billeder eller sågar metadata – permanent.

Grunde til at opgradere fra det tidsubegrænsede Acrobat DC:

• Brug Adobe Document Cloud-tjenester til at udføre vigtige PDF-opgaver online eller fra din mobilenhed.
  • Brug Adobe Document Cloud til at forblive forbundet til dine dokumenter og få gjort mere med dine PDF'er fra enhver enhed overalt.
  • Opret, konverter, del og underskriv filer fra din stationære computer, mobilenhed eller i browseren.
  • Simplificer og fremskynd dokumentgennemgange med den nye Document Cloud-gennemgangstjeneste. Send et link for at indsamle alles kommentarer i en enkelt PDF-fil online, og følg statussen.
  • Få synlighed i dokumenter, der kræver din opmærksomhed. Opgavekort i den nye Hjem-visning har en liste over dokumenter, du skal se, gennemgang eller underskriv samt detaljerede oplysninger om opgaven.
  • Bliv underrettet om dokumenthandlinger med den nye notifikationsklokke, der advarer dig, når nogen anmoder eller udfører en handling på et dokument, der er delt med eller af dig.
  • Se og spor status på dokumenter, der er sendt til underskrivelse, send påmindelser, annuller anmodninger og mere i Hjem-visningen.
  • Vær mere produktiv på de nye Windows-touchenheder, inkl. Surface Pro. Arbejd mere effektivt med Touch Bar på MacBook Pro-computere.
  • Udfyld og underskriv formularer hurtigere med nye Adobe Sensei-optimeret formularfeltregistrering, og del låste kopier, der bliver ugyldige, hvis de redigeres.
  • Gem og tilgå sikkert filer online med 100 GB online lagerplads.
  • Registrer hurtigt og nøjagtigt forskelle mellem to PDF-filer med det helt nye værktøj Sammenlign filer.
  • Åbn flere PDF'er i et enkelt vindue for at arbejde mere effektivt med den nye multifanevisning.
  • Opret nye nummererede eller punktopstillede lister, mens du arbejder i værktøjet Rediger PDF.
  • Det nye scan-til-PDF-arbejdsforløb gør det nemmere at vælge de bedste scanningsindstillinger for at få det bedste resultater.
  • Underskriv, certificer og bekræft digitalt dokumenter med det opdaterede værktøj Certifikater.
  • Brug den forbedrede værktøjssøgning til hurtigt at finde det værktøj, du skal bruge til en given opgave.
  • Start SharePoint-baserede delte gennemgange på Mac for at give og få hurtig feedback.

Grunde til at opgradere fra Acrobat XI omfatter alle ovenstående fordele plus:

• Konverter scannede papirdokumenter til PDF'er, der kan redigeres med det samme.
  • Rediger PDF-filer hurtigere med afsnitsomløb for hele siden og nemme opdateringer af punkttegn.
  • Eksportér PDF-filer til Word, Excel eller PowerPoint med forbedrede punkttegn og tabeller.
  • Udfyld, underskriv og send hurtigt formularer fra et hvilket som helst sted med smart autofyld.
  • Brug stavekontrol til at identificere og rette slåfejl i din PDF.
  • Beskær og korriger automatisk fotos af papirdokumenter.
  • Ret formodede tekstgenkendelsesfejl i scanninger med en visning side om side.

På mobil og web kan du også:

• Få løbende adgang til nye funktioner og opgraderinger helt gratis.
  • Oprette, redigere og underskrive PDF'er med den nye Acrobat Reader-mobilapp.
  • Redigere tekst og billeder i en PDF på din iOS- eller Android-tablet.
  • Organisere sider i PDF-filer fra din iOS eller Android-tablet eller smartphone.
  • Omdanne din kamera på din mobilenhed til en bærbar scanner.
  • Indhente signaturer fra andre, spore svar og arkivere underskrevne dokumenter.
  • Del links til PDF'er, spor og bekræft modtagelse af vigtige dokumenter.
  • Gemme og tilgå filer sikkert online.

Se Acrobat DC's versionssammenligning for at få flere oplysninger om, hvordan Acrobat DC adskiller sig fra tidligere versioner.

Adobe Acrobat DC omfatter computerprodukter, gratis mobilapps og onlinetjenester, der er tilgængelige via Adobe Document Cloud.

Computerprodukter til Windows:

Computerprodukter til Mac OS:

Mobilapps:

Webapp:

Se Acrobat DC-produktsammenligningen for at finde den bedste måde at købe Adobe Acrobat på.

Når du abonnerer på Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC, betaler du én lav månedspris for at få:

• henholdsvis Acrobat Pro eller Acrobat Standard – inkl. løbende adgang til nye funktioner og opgraderinger, uden at det koster ekstra.
  • Adobe Document Cloud-tjenester, som låser op for suveræne mobilfunktioner i Acrobat Reader-mobilappen og premium onlinetjenester til at hjælpe dig med at gøre mere med PDF'er på farten.

Der frigives hvert kvartal nye og forbedrede funktioner. Hvis du vil se, hvad der er tilføjet med tiden, kan du se i oversigten over Acrobats nye funktioner.

Ja, der er mange Acrobat DC-værktøjer til at strømline installation i virksomhederne og hjælpe it-afdelingen med at styre omkostningerne. Få mere at vide ved at besøge siden med IT-ressourcer.

Ja, Adobe arbejder sammen med førende EMM-platforme (enterprise mobility management) for at give virksomheder mulighed for sikkert at administrere og distribuere Adobe Document Cloud-mobilapps.

Få flere oplysninger og selvstudier om, hvordan du bruger de nye funktioner i Acrobat, under Acrobat DC Lær og support.

Aktivering er en obligatorisk proces, som Adobe bruger til at validere, at din software er original, og at den bruges som tilladt i din produktlicensaftale. Den er beregnet til at beskytte både dine rettigheder som forbruger og Adobes rettigheder som softwareudvikler. Aktivering gør det også muligt at bekræfte, at den software, du har købt, ikke er en forfalskning.

Acrobat DC-produkter forsøger automatisk at blive aktiveret via internettet. Der sendes ingen personlige oplysninger under aktiveringen. Hver enkeltbrugerlicens giver rettigheder til, at Acrobat kan være installeret på to computere samtidigt. Få mere at vide på siden Adobe-softwareaktivering.

Hvis din organisation har computere, der ikke kan være online i forbindelse med en aktivering, kan it-administratorer angive en offlineundtagelse ved hjælp af Adobe Customization-guiden. Få mere at vide om it-ressourcer.

Se siden med Adobe Document Clouds Sprogniveauer for at få flere oplysninger.

Adobe Document Cloud-tjenester

Med Document Cloud-tjenester kan du udføre basisopgaver i PDF'er i en webbrowser eller på din mobilenhed:

• Opret PDF – konverter dokumenter, billeder eller fotos til PDF-filer (web og mobil)
  • Eksportér PDF – omdan PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer (web og mobil)
  • Rediger PDF – tilføj eller rediger tekst og billeder i en PDF (kun iPad og Android-tablet med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Organiser PDF – omarranger, slet eller roter sider i en PDF-fil (kun web og mobil med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Kombiner PDF – kombiner flere filer til en enkelt PDF-fil (kun web)
  • Send til gennemgang – send én mail til så mange reviewere som ønsket. Hold styr på alles feedback i en enkelt onlinefil. (denne tjeneste understøtter pc, web og mobil)
  • Del PDF'er – send, spor og bekræft levering af dokumenter elektronisk i stedet for at bruge fax eller dag til dag-tjenester (denne tjeneste understøtter pc, web og mobil)
  • Send til underskrivelse – send dokumenter til underskrivelse, og spor, administrer og gem dem derefter online (denne tjeneste understøtter pc, web og mobil)
  • Udfyld og underskriv – udfyld og e-underskriv hurtigt formularer med direkte adgang til din samling af autofyld (denne tjeneste understøtter pc, web og mobil)
  • Spor, administrer og gem dokumenter online.
  • Adobe Document Cloud-lager – gem og tilgå filer online med op til 100 GB lagerplads

Nej. Acrobat DC kan bruges selvstændigt uafhængigt af Adobe Document Cloud-tjenester.

Den første gang du åbner Acrobat DC-programmet, skal du bruge en internetforbindelse for at aktivere det. Derefter kan du nemt arbejde offline. Hvis du køber et abonnement, bliver du bedt om at logge på jævnligt for at bekræfte dine legitimationsoplysninger (hver 30. dag, hvis du har et månedsabonnement, mod hver 99., hvis du har et årsabonnement). Afsendelse af et dokument til e-underskrivelse med Adobe Sign og deling af PDF'er med andre kræver internetforbindelse.

Acrobat DC-computersoftwaren kører ikke i skyen – den er installeret lokalt og kører på din computer.  Den kan oprette forbindelse til Document Cloud-tjenester for at give et større udvalg af funktioner.  Hvis dit firma imidlertid forhindrer software, der opretter forbindelse til skyen, skal du tale med din it-administrator. Acrobat-indstillinger kan tilpasses, så adgangen til cloud-tjenesterne fjernes. Få mere at vide om it-ressourcer.

Ja. Hos Adobe er din digitale sikkerhed vores topprioritet. Branchespecifikke sikkerhedspraksisser er en fast del af vores interne kultur, softwareudvikling samt serviceprocesser. Uanset om det er relateret til identitetshåndtering, datafortrolighed eller dokumentintegritet, anvender Adobe Document Cloud branchespecifikke sikkerhedspraksisser til at beskytte dine dokumenter, data og personlige oplysninger. Få flere oplysninger om vores sikkerhedspraksisser, Adobe Secure Product Lifecycle eller Adobe Document Cloud på www.adobe.com/dk/security.

Mobil

Den gratis Adobe Acrobat Reader-mobilapp gør det nemt at se, annotere, udfylde, underskrive og dele PDF-filer overalt på dine Android-, iOS- eller Windows-enheder. Du får også premium Adobe Document Cloud-funktioner til at gøre mere med PDF'er, når du køber et abonnement på Adobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC. Få mere at vide om Acrobat Reader-mobilappen. Eller download den fra Google Play, iTunes App Store eller Windows Phone Store.

Adobe Sign-mobilapp er en gratis app, der fungerer som et mobilprogram til Adobe Sign, som følger med abonnementerne Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC og Adobe Document Cloud til virksomheder. Med Adobe Sign kan du klare hele forretningstransaktioner på farten. Du kan bruge det til at sende, underskrive, spore og håndtere underskrevne dokumenter på din iOS- eller Android-enhed. Det er også det ideelle værktøj til personlig indsamling af e-signaturer fra en klient eller kunde. Adobe Sign arbejder uafhængigt af Acrobat Reader-mobilappen. Eksisterende abonnenter af Adobe Sign kan downloade den fra Google Play eller iTunes App Store.

Adobe Scan er en gratis app, der opretter PDF'er af høj kvalitet fra papirer og whiteboards med automatisk tekstgenkendelse. Adobe Scan, der er optimeret med kunstig intelligens fra Adobe Sensei, forbedrer dine scanninger, retter perspektivfejl, registrerer kanter og automatiserer workflows for at hjælpe dig med at få gjort mere på farten.

Ja. Adobe er forpligtet til at hjælpe virksomhedskunder med at imødekomme behovet for mobile produktivitetsløsninger til arbejdsformål, samtidig med at virksomhedernes sikkerhed og overholdelse opretholdes. Acrobat Reader- og Adobe Sign-mobilappsene understøtter begge Android for Work EMM-platformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune fås til iOS og Android. Acrobat Reader understøtter også platformen AppConfig. Få mere at vide om it-ressourcer.

Nej, men Acrobat Reader-mobilappen omfatter grundlæggende PDF-værktøjer, herunder de mest populære Acrobat-funktioner. Med Acrobat Reader på Android- eller iOS-enheder kan du nemt oprette, eksportere, udfylde, underskrive, organisere og dele PDF'er. Og når du arbejder på en iPad eller Android-tablet, kan du også redigere tekst og billeder i en PDF og organisere sider. Få mere at vide om Acrobat Reader-mobilappen.

Køb af Acrobat DC

Acrobat DC købes som et abonnement. Du kan købe Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC via et års- eller månedsabonnement. Det omfatter Acrobat Pro eller Standard til din computer plus Adobe Document Cloud-mobilapps og Document Cloud-tjenester.

Vælg en butik for at bestille Acrobat DC-produkter, eller kontakt en autoriseret Adobe-forhandler. Hvis du vil købe Acrobat DC til din organisation, kan du få mere at vide om Acrobats volumenlicenser.

Abonnementer gør Acrobat DC billigere end nogensinde og giver dig samtidig adgang til suveræne Adobe Document Cloud-tjenester.

Se Acrobat DC's produktsammenligning se abonnementsmuligheder og muligheder for engangskøb. Du kan også se Acrobat DC's versionssammenligning for at få vist forskellene på Acrobat DC og tidligere versioner.

Ja, prøveversionen indeholder den nyeste pc-version af Acrobat Pro DC til både Mac og Windows plus Adobe Document Cloud-tjenester, der hjælper dig med at udnytte avancerede mobil- og onlinefunktioner. Du kan konvertere dokumenter til PDF og eksportere dem som redigerbare Microsoft Office-filer fra din pc, mobilenhed eller browser. Rediger tekst og billeder på en iPad eller Android-tabletenhed, og udfyld, underskriv og send formularer med smart autofyld. Plus du kan dele PDF'er til gennemgang, indhente signaturer fra andre og spore samt administrere svar fra din pc, mobilenhed eller online. Læs FAQ til prøveversionen.

Ja, prøveversionen indeholder Adobe Sign-værktøjet i Acrobat Reader DC, Acrobat Standard DC eller Acrobat Pro DC. Adobe Sign i Acrobat lader dig indhente signaturer fra andre, spore svar og arkivere underskrevne dokumenter.

Ja, Adobe leverer forskellige muligheder for køb af Acrobat-programmer for at imødekomme kundernes krav. Acrobat 2017-produktserien er tilgængelig via en konstant softwarelicens (kun pc), der sælges via volumenlicensprogrammer som f.eks. det transaktionsbaserede licensprogramdet kumulative licensprogram samt gennem detail- og webbutikker via produktnøglekort og digital levering.

Kontakt en autoriseret Adobe-forhandler, eller anmod om at blive kontaktet af en Adobe Enterprise-salgskonsulent.

Funktioner

Acrobat DC har tre værktøjer, du kan bruge til at oprette og forbedre udfyldelige PDF-formularer.

• Værktøjet Forbered formular i Acrobat DC er dit vigtigste værktøj. Det kan du bruge til nemt at konvertere eksisterende formularer til udfyldelige PDF-udgaver. Scan en papirformular, eller vælg en enkel formular, der er lavet i Microsoft Word, Excel eller et andet program. Acrobat registrerer og konverterer automatisk statiske formularfelter til udfyldelige udgaver. Du kan også tilføje eller redigere formularfelter og føje viden til dem, så du er sikker på, at du får indsamlet alle de oplysninger, du skal bruge. De solide brugermuligheder omfatter knapper, afkrydsningsfelter, beregninger, signaturfelter og påkrævede felter. Få mere at vide om udfyldelige PDF-formularer, eller se hjælpematerialet.
  • JavaScript-værktøjet i Acrobat Pro gør det muligt at forbedre udfyldelige formularer med avancerede formateringsmuligheder, beregninger eller valideringer. Du kan også tildele handlinger til knapper og forbinde formularfelter til virksomhedsdatabaser.
  • Værktøjet Udfyld og underskriv fra Adobe Sign – som er tilgængeligt med Acrobat DC-abonnementer – giver en hurtig og nem måde at føje formular- og signaturfelter til et dokument på, før du anmoder om signaturer fra andre. Få mere at vide om electronic signatures, eller se hjælpematerialet.

Acrobat DC giver dig flere muligheder for at indsamle formularsvar afhængigt af dine mål.

• Med et Acrobat DC-abonnement kan du også bruge værktøjet Del til at uploade din formular til Adobe Document Cloud, dele et link med bestemte modtagere og få besked, når de har set din fil.  Du kan også bruge Acrobat til at konvertere et eksisterende papir eller en elektronisk formular til en enkel PDF-fil – uden at tilføje udfyldelige formularfelter – og sende den til andre som en vedhæftet mailfil. Alle, som har den gratis Adobe Acrobat Reader DC-software, kan udfylde ved hjælp af det nye værktøj Udfyld og underskriv og sende den lige tilbage til dig.
  • Hvis du har en formular, du ofte bruger, og du er nødt til at registrere svarene fra hver enkelt person, giver værktøjet Acrobat Prepare Form dig mulighed for at indsamle formulardata i Acrobat automatisk og samle dem i et tabelformat. Du kan eksportere data til et regneark, hvor de kan analyseres nærmere.
  • Hvis det primære mål med dit dokument er at indsamle signaturer fra andre, giver det nye værktøj Udfyld og underskriv fra Adobe Sign – som er tilgængeligt med et Acrobat Pro- eller Acrobat Standard-abonnement – mulighed for at sende, spore, administrere og gemme dokumenter, der både har signatur- og formularfelter.

Med Adobe Document Cloud-virksomhedsordninger kan du også føje formulardataindsamling og e-signaturtjenester til dine arbejdsprogrammer via færdiglavede integrationsfunktioner, API'er og professionelle tjenester.

Acrobat DC kan ikke længere integrere Flash-kompatible videoer i PDF-filer. Dette påvirker kun oprettelsen af nye PDF'er. Acrobat DC og Acrobat Reader DC vil fortsat understøtte visningen af PDF'er, der omfatter Flash-indhold, hvis filen blev oprettet i en tidligere version.

Ja. Acrobat kører som et 64-bit program. Få flere oplysninger under Acrobat DC-systemkrav.

I lighed med den beskyttede tilstand i Acrobat Reader er den beskyttede visning en implementering af "sandkasse"-teknologi til det mere varierede udvalg af Acrobat-funktioner. I Acrobat DC udvider Adobe funktionen med den beskyttede visning, så den rækker ud over blokering af skrivebaserede angreb, der forsøger at afvikle skadelig kode på din computer ved at bruge PDF-filformatet til læsebaserede angreb, som har til hensigt at stjæle dine følsomme oplysninger eller immaterielle ejendom via PDF-filer.

I lighed med den beskyttede tilstand begrænser den beskyttede visning afvikling af programmer, der ikke er tillid til (f.eks. en PDF-fil og de processer, den involverer), til en begrænset sandkasse for at undgå, at skadelig kode anvender PDF-formatet til at skrive eller læse fra din computers filsystem. Den beskyttede visning antager, at alle PDF-filer kan være skadelige, og begrænser behandlingen til sandkassen, indtil du specifikt angiver, at du har tillid til en fil.

Acrobat DC og Microsoft

Acrobat DC kan integreres problemfrit med Office 365-, Office 2013- og Office 2010-programmer.

I Windows-miljøer kan du:

• Oprette Adobe-PDF'er i høj kvalitet fra Acrobat-opgavebåndet i Office-apps (Microsoft Word, Excel, PowerPoint eller Outlook).
  • Føje beskyttelse til PDF'er, der er oprettet på Acrobat-båndet i Office, for at forhindre andre i at kopiere eller redigere følsomt indhold.
  • Bruge Acrobat-båndet i Word, Excel eller PowerPoint til at udføre mange trin på én gang. Hurtigt sende en PDF-fil på mail, beskytte den med en adgangskode, anvende begrænsninger på brug af filen eller sende en fil til delt gennemgang. I Acrobat Pro DC kan du også oprette en PDF og med det samme køre en forindstillet handling for at køre foruddefinerede opgaver, f.eks. forberedelse af et dokument til arkivering eller offentlig distribution.
  • Brug pluginnet Adobe Document Cloud til Microsoft Outlook til at sende store eller små filer til andre og indstille sporingsindstillinger, så du kan få besked, når andre ser din fil (kun Acrobat DC-abonnement).
  • Importere kommentarer fra en PDF-fil i et kilde-Word-dokument som opmærkninger, der kan accepteres eller afvises med værktøjet Registrer ændringer i Microsoft Word.
  • Forenkle søgning efter og hentning af mail. Arkivere mails eller mailmapper fra Microsoft Outlook med tryk på en knap.
  • Oprette Adobe-PDF'er i høj kvalitet direkte i Microsoft Project eller Visio.

Flere måder at arbejde med Microsoft-værktøjer på:

• Brug Acrobat-båndet i Microsoft Word til Mac til at oprette PDF-filer i høj kvalitet – komplette med interaktive links.
  • Arbejd i Acrobat DC for at konvertere eksisterende PDF'er til Word-, Excel- eller PowerPoint-filer med en nøjagtighed, der er førende i branchen. Bevar layouts, punktopstillinger og tabeller intakte, så du nemt kan redigere dem i Office-programmer.
  • Arbejd med touch-kompatible Windows 10-enheder.
  • Brug fingeren eller en pen til at tegne og skrive mere naturligt og præcist på PDF'er på Windows 10-enheder, der anvender Microsofts DirectInk-teknologi.
  • Gem websider som PDF-filer med ét enkelt klik i Microsoft Internet Explorer. Konverter hele eller en del af siden, hvor links, layouts og formatering bevares intakt.

Ja, Acrobat DC indeholder nu webbaserede værktøjer til at vise, oprette og redigere PDF'er, som kan integreres ubesværet i SharePoint og OneDrive.  Fra SharePoint kan du:

• Åbn, vis, annoter og søg i PDF'er i enhver browser med Adobe-webbaseret PDF-fremviser.
  • Opret PDF'er af høj kvalitet, der bevarer skrifttyper, formatering og layout.
  • Rediger og organiser eksisterende PDF med mulighed for at slette, omarrangere og rotere.
  • Kombiner flere filtyper, inkl. PDF, Microsoft Office, billed, tekst og Adobe-design til en filtype, du kan bruge til arkivering eller distribution.
  • Eksportér PDF'er til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer, hvor skrifttyper, formatering og layout bevares.

Du kan også automatisere processer ved at hoste delte dokumentgennemgange eller dataindsamlinger til PDF-formularer i Office 365 eller på din SharePoint-server. Få flere oplysninger under Brug af Adobe Document Cloud til SharePoint og OneDrive.

Ja, Acrobat DC kan bruges med både 32- og 64-bit versioner af Microsoft Windows 7, 8 og 10. Det virker også med Windows Server 2008, 2012, 2012 R2, 2016 og 2019.

Acrobat DC og Adobe Creative Cloud

Acrobat Pro DC er tilgængelig via Adobe Creative Cloud, som giver adgang til de seneste versioner af Creative-programmer på medlemsbasis. Mange Adobe Creative Cloud-abonnementer omfatter Acrobat Pro DC med Adobe Document Cloud-tjenester.

Ja. Mange Creative Cloud-ordninger omfatter Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjenester. Udforsk Creative Cloud-abonnementer.

Acrobat DC er en løsning, der er tænkt på en helt ny måde med en bemærkelsesværdigt nemmere brugeroplevelse, der er ensartet på tværs af computer, mobil og internettet – herunder touch-aktiverede enheder.

Her er blot et par eksempler på, hvad du kan gøre med Acrobat DC:

• Vær produktiv på farten: Lås op for suveræne mobilfunktioner i Acrobat Reader-mobilappen og premium onlinetjenester til at hjælpe dig med at gøre mere med PDF'er på farten. Uanset om du vil oprette, redigere, eksportere, organisere, dele eller underskrive PDF'er, kan du starte en opgave på én enhed og fortsætte på en anden med direkte adgang til essentielle PDF-værktøjer på tværs af computere, browsere og mobilenheder.
  • Rediger scannede dokumenter: Brug din mobilenheds kamera til at tage et billede af et papirdokument, og konverter det til en redigerbar PDF, du kan redigere på en pc med automatisk skrifttilpasning, så nye redigeringer passer direkte ind.
  • Opret beskyttede PDF'er: Opret PDF-filer af høj kvalitet fra Acrobat eller populære Microsoft Office-apps. Tilføj restriktioner for at forhindre andre i at kopiere, redigere eller udskrive følsomme oplysninger.
  • Rediger PDF-tekst og -billeder: Brug en velkendt peg og klik-grænseflade til at redigere PDF-dokumenter intuitivt – direkte i Acrobat. Du kan sågar redigere tekst og billeder fra din iPad eller Android-tablet.
  • Eksportér PDF'er til Office: Konverter PDF'er til Word-, Excel- eller PowerPoint-format, hvor skrifttyper, formatering og layouts bevares.
  • Arbejd med Dropbox, Box, Google Drev og OneDrive: Tilgå, rediger og gem filer på din Dropbox-, Box-, Google Drev- eller Microsoft OneDrive-konto, mens du arbejder i Acrobat DC.
  • Underskriv alt hvor som helst: Udfyld, underskriv og send formularer hurtigt overalt med smart autofyld.
  • Slet følsomme oplysninger: Find og slet  tekst, billeder eller sågar metadata – permanent.

Produktfunktionerne i Acrobat Pro DC i Creative Cloud er identiske med dem, der medfølger i Acrobat Pro DC, når det købes separat som del af en abonnementsordning. Mange Creative Cloud-ordninger omfatter Acrobat Pro DC-computersoftware plus det tilhørende sæt Adobe Document Cloud-tjenester.

Ja. Acrobat-prøvesoftware gør det muligt at bruge alle de effektive funktioner, der er indbygget i computersoftware til Windows eller Mac. Selvom Adobe Document Cloud-tjenester ikke inkluderes automatisk, kan du prøve de gratis tjenester ved at downloade Adobe Acrobat Reader-mobilappen fra Google Play eller iTunes App Store – og tilmelde dig den gratis Adobe Document Cloud.

Ja. 100 GB lagerplads er inkluderet, når du abonnerer på Acrobat DC.

Både Creative Cloud Packager og Customization Wizard til Acrobat genererer en MSI- eller PKG-fil til centraliseret implementering via henholdsvis Microsoft SCCM eller Apple Remote Desktop. Hvis din organisation arbejder med masser af Creative Cloud-produkter, kan du bruge Packager til at downloade, installere og licensere Acrobat sammen med Creative Cloud-apps. Customization Wizard kan derefter bruges til tilpasning på programniveau, herunder undertrykkelse af salgsmeddelelser, konfigurere indstillinger for PDF-printer og deaktivere adgangen til tjenester. Creative Cloud for Enterprise-administratorer (CCE) kan nu oprette Acrobat DC-selvbetjeningspakker med Creative Cloud-serienumre ved hjælp af Customization Wizard. Få mere at vide om tilpasningsguiden.

Understøttelse

Adobe understøtter aktivt Acrobat DC (konstant licens), Acrobat 2017 (konstant licens) og Acrobat DC-abonnementslicens. I henhold til Adobe Enterprise Support Lifecycle Policy ophørte understøttelse af Acrobat X 15. november 2015, og understøttelse af Acrobat XI sluttede 15. oktober 2017. Få mere at vide om understøttede produktversioner.

Registrerede ejere af den nuværende version af Acrobat er kvalificerede til at modtage personlig support, når det gælder problemer, der knytter sig installation og produkter, hvor der skal betales en lav pris for support for hver hændelse. Gå til siden Acrobat Hjælp for at få flere supportoplysninger, herunder telefonnumre til support i hele verden, vidensbaseartikler og selvstudier, som er gratis. Siden Acrobat Hjælp har også detaljerede oplysninger om almindelige Acrobat-problemer.

Acrobat DC er som standard konfigureret til at opdatere din software automatisk. Hvis du har en permanent licens (engangs), får du programrettelser og sikkerhedsopdateringer hele vejen igennem den del af produktets livscyklus, hvor der ydes support. Hvis du har et abonnement, får du de samme opdateringer – plus nye og forbedrede funktioner – når blot dit abonnement er holdt ajour. Når det gælder organisationer, der foretrækker at styre deres opdateringer efter deres egne tidsplaner, har Acrobat DC også fleksible værktøjer til it-administratorer. Få mere at vide om it-ressourcer.

Acrobat Pro DC- og Acrobat Standard DC-computersoftware er tilgængelig for volumenimplementering ved hjælp af "kontinuerlige" (abonnement) eller "klassiske" (konstant) spor.

Ved en typisk installation, der købes via abonnement, skal du bruge det kontinuerlige spor, der opdateres ubemærket og ofte for at holde sig ajour med nye funktioner, sikkerheds- og platformsforbedringer og programrettelser. Det kontinuerlige spor er det eneste spor, der giver adgang til alle betalte Adobe Document Cloud-tjenester, herunder support til værktøjerne Adobe Sign og Del. Hvis du ønsker det, kan it-administratorer deaktivere automatiske opdateringer for at kunne teste en ny version, før den udrulles til medarbejderne. Det er kun den seneste version, der kan downloades. It-administratorer kan også deaktivere Document Cloud-tjenester, så medarbejderne ikke ser indstillingerne under deres brugeroplevelse.

Acrobat DC, der købes som en konstant engangslicens, anvender det klassiske spor ved hjælp af en kvartalsvis opdatering til udelukkende sikkerheds- og platformsforbedringer samt fejlrettelser. Det klassiske spor giver ikke adgang til nye eller forbedrede funktioner og giver kun adgang til de gratis Adobe Document Cloud-tjenester. IT-administratorer kan deaktivere Document Cloud-tjenester, hvis det ønskes. Få mere at vide.

I henhold til Adobe Enterprise Support Lifecycle Policy ophørte understøttelse af Acrobat X 15. november 2015, og understøttelse af Acrobat XI sluttede 15. oktober 2017. Supportophør betyder, at Adobe ikke længere yder teknisk support, inkl. produkt- og/eller sikkerhedsopdateringer, til alle afledninger af et produkt eller en produktversion (oversatte versioner, mindre opgraderinger, operativsystemer, dot- og double-dot-versioner og forbindelsesprodukter). Få mere at vide om understøttede produktversioner.

Standarder og tilgængelighed

Acrobat DC understøtter ISO 32000-1, som er den åbne standard, der vedligeholdes af International Organization for Standardization (ISO).

Acrobat DC understøtter oprettelse og validering af disse arbejdsgangsspecifikke PDF-standarder:

• PDF/A til arkivering (ISO 19005): PDF/A-1a, PDF/A-1b, PDF/A-2a, PDF/A-2b, PDF/A-2u, PDF/A-3a, PDF/A-3b og PDF/A-3u
  • PDF/E i Acrobat DC Pro til tekniske formål (ISO 24517): PDF/E-1
  • PDF/X til printproduktion (ISO 15930): PDF/X-1a, PDF/X-3, PDF/X-4, PDF/X-4p, PDF/X-5g og PDF/X-5pg
  • PDF/VT i Acrobat DC Pro til variable data og transaktionsbaseret udskrivning (ISO 16612-2): PDF/VT-1 og PDF/VT-2

PDF/A giver specifikationer til oprettelse, visning og udskrivning af digitale dokumenter, så de er langtidsholdbare. Journalansvarlige, arkiveringsansvarlige og fagfolk inden for overholdelse af brancheregler kan bruge Acrobat DC til at bevare og beskytte journaliserede slutdokumenter som selvstændige filer.

PDF/E giver specifikationer til oprettelse, visning og udskrivning af dokumenter, der anvendes i tekniske arbejdsforløb. Arkitekter, teknikere, fagfolk i byggeriet og produktionsteam i fremstillingssektoren kan bruge Acrobat DC Pro til at give mulighed for udveksling af dokumentation og tegninger med andre i forsyningskæden og til at strømline gennemgang og opmærkning af dokumenter.

PDF/X har specifikationer til oprettelse, visning og udskrivning af færdige sider, som er klar til udskrivning eller tryk. Denne standard har retningslinjer for PDF-indstillinger, der påvirker vigtige aspekter ved udskrivning, f.eks. farverum og trapping. Fagfolk inden for trykkeri, grafiske designere og andre professionelle fra den grafiske branche kan bruge Acrobat DC til at oprette og levere forudsigelige PDF/X-kompatible filer, der er klar til tryk.

PDF/VT har specifikationer til oprettelse, visning og udskrivning af filer som f.eks. bankudtog og forretningsfakturaer, der anvendes i branchen for håndtering af variable data og transaktionsbaseret udskrivning. Fagfolk, der arbejder med store dokumenter, der indeholder variable data, kan bruge Acrobat DC Pro til at sikre, at de filer, de genererer, overholder denne internationale standard.

Ja. Acrobat DC understøtter oprettelsen og brugen af PDF i overensstemmelse med disse yderligere standarder og initiativer:

• PDF/UA (Universal Accessibility): PDF/UA er en ISO-standard (ISO 14289-1), der gør det muligt at afklare PDF-specifikke tekniske krav, som skal sikre, at PDF ISO 32000-1-filer, der overholder standarderne, er tilgængelige for og kan anvendes af alle, herunder brugere, der benytter assisterende teknologi.
  • W3C Web Content Accessibility Guidelines (WCAG): Adobe deltager i WCAG-arbejdsgruppen i W3C for at være med til at udvikle den teknologiuafhængige WCAG 2.0-standard samt rådgivningsteknologier, der kan hjælpe brugerne og udviklerne med at overholde denne tilgængelighedsstandard.
  • PAdES (ETSI): PDF Advanced Electronic Signatures har specifikationer, der skal sikre overholdelse af standarder for digitale signaturer i EU. Adobe Acrobat DC understøtter PAdES Parts 2, 3 og 4.

Acrobat DC gør det muligt at tage hånd om både handicappede brugere og forfattere til indhold rettet mod handicappede. Med Acrobat Pro eller Acrobat Standard kan stort set alle oprette handicapvenlige PDF-dokumenter, som andre kan se ved hjælp af Adobe Acrobat Reader. Dette giver handicappede brugere nemmere adgang til at bruge PDF-filer og -formularer på tværs af flere sprog.

Med Acrobat Pro DC, Acrobat Standard DC eller Acrobat Reader DC til Windows kan brugerne og forfatterne:

• Tilpasse indstillinger for tilgængelighed med en brugervenlig guide
  • Arbejde med forstørrelsesfunktioner
  • Læse PDF'er højt ved hjælp af indbyggede funktioner eller arbejde med professionel skærmlæsningssoftware
  • Indstille farver med stor kontrast for at få bedre synlighed
  • Læse tekst nemmere i tilstand med høj kontrast med dynamisk baggrundsjustering
  • Aktivere visning af store skrifttyper ved at indstille tekst til dynamisk tilpasning på siderne

Med Acrobat Pro DC eller Acrobat Reader DC til Mac kan brugerne:

• Arbejde med VoiceOver-skærmlæser på Mac OS X-computere
  • Arbejde med forstørrelsesfunktioner
  • Indstille farver med stor kontrast for at få bedre synlighed
  • Læse tekst nemmere i tilstand med høj kontrast med dynamisk baggrundsjustering
  • Aktivere visning af store skrifttyper ved at indstille tekst til dynamisk tilpasning på siderne

Desuden kan forfattere bruge Acrobat Pro DC til at gøre PDF-filer mere tilgængelige:

• Tilføje koder for at styre læserækkefølgen og give en bedre navigation
  • Bekræfte og justere læserækkefølgen for sider eller tekstkolonner
  • Validere, om PDF-dokumenter overholder standarderne, kontrollere, om der er problemer i forhold til tilgængelighed, og justere filerne, så de overholder tilgængelighedsstandarderne
  • Benytte forbedrede værktøjer til at understøtte oprettelsen af PDF-dokumenter, der overholder WCAG 2.0- og PDF/UA-standarderne
  • Bruge den guidede handling, så det er nemmere at forberede, bekræfte og rette PDF-filer, så de overholder tilgængelighedsstandarderne

Få mere at vide på Adobe Accessibility Resource Center.

Adobe gør meget for at hjælpe handicappede og bestræber sig på at lade det afspejle sig i deres produkter og tjenester. Den amerikanske paragraf 508 blev vedtaget for at fjerne barrierer i informationsteknologi og give personer med handicap nye muligheder og for at tilskynde til udviklingen af teknologier, der hjælper med at nå disse mål. Adobe Acrobat DC-funktioner, der har hjælp til personer med handicap, sammenfattes i Adobe Acrobat Voluntary Product Accessibility Templates (VPAT).