Kompatibilitet mellem Acrobat og den nye Mac OS 10.11 – El Capitan

Med denne efterårsudgivelse til Acrobat 11 og DC har vi gjort begge versioner kompatible med Mac OS El Capitan.

Nedenfor kan du se de mest udbredte problemer med dette operativsystem

Kendte problemer

• Problem: SharePoint-stikket kunne ikke tilføjes med WPAD (Automatisk registrering af webproxy) eller WPAD+PAC (automatisk proxykonfiguration) [4067734]
  • Problem: Acrobat forlader tilstanden fuld skærm og minimeres/skjules, når brugeren udfører Fil -> Genindlæs efter at have foretaget ændringer [4044395]