Systemkrav | Adobe Acrobat Pro DC, Adobe Acrobat Standard DC

Systemkrav for ældre systemer: Systemkrav | Acrobat (XI, X, 9)

Windows

Acrobat Pro DC, Acrobat Standard DC

Krav

Processor

Intel®- eller AMD-processor, 1,5 GHz eller hurtigere

Operativsystem

Windows 10 (32 bit og 64 bit) version 1809 eller senere, Windows 8, 8.1 (32 bit og 64 bit), Windows 7 SP1 (32 bit og 64 bit) eller Windows Server - 2008 R2 (64 bit), 2012 (64 bit), 2012 R2 (64 bit), 2016 (64 bit) eller 2019 (64 bit)

RAM

2 GB RAM

Diskplads

4,5 GB ledig diskplads

Skærmopløsning

1024 x 768 skærmopløsning

Browser

Internet Explorer 11; Firefox (ESR) (valgfri), Chrome (valgfri)

Grafikkort

Videohardwareacceleration (valgfrit)

† Med Windows-opdatering 2919355 installeret.

macOS

Acrobat Pro DC (Acrobat Standard DC fås ikke til macOS)

Krav

Processor

Intel-processor

Operativsystem

macOS v10.14, macOS v10.15 eller macOS v11*

RAM

2 GB RAM

Diskplads

2,75 GB ledig diskplads

Skærmopløsning

1024 x 768 skærmopløsning

Browser

Safari 10.0 eller 11.0 (browser-plugin til Safari understøttes kun på 64-bit Intel-processor)

Bemærk! Versioner før august 2019 af Acrobat DC, Acrobat 2017 og Acrobat 2015 kan ikke licenseres på macOS 10.15 Catalina og senere versioner. Adobe anbefaler kunder at opdatere deres Acrobat DC, Acrobat 2017 eller Acrobat 2015 til den nyeste version. For at opdatere fra selve programmet i Hjælp-menuen skal du klikke på Søg efter opdateringer og følge skærminstruktionerne for at fuldføre opdateringsprocessen.

Mobilapps

Browser

Disse krav gælder for Acrobat Pro DC-abonnementet og er ud over de krav, der er angivet herover.

• Microsoft Windows 10, Windows 8 eller Windows 7 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • macOS v10.12 eller senere med Safari 10 eller senere, Firefox eller Chrome

Bemærk! Værktøjet Send til underskrivelse – der er inkluderet i Acrobat Pro DC-abonnementer – benytter sig af cloudtjenester, der leveres af Adobe Sign, og har unikke browserkrav. Vis krav.

Tilgængelige sprog

Acrobat Pro DC, Acrobat Standard DC

Pc-programmet Acrobat DC fås på følgende sprog:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Hollandsk

Brasiliansk portugisisk

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Forenklet kinesisk

Traditionelt kinesisk

Koreansk

Tjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ungarsk

Ukrainsk

Slovakisk

Slovensk

Fransk (nordafrikansk) ‡

Hebraisk (mellemøstligt) §

Arabisk (mellemøstligt) §

Fås kun til Windows.

Programgrænsefladen i versionen med nordafrikansk fransk (Français) er på fransk med understøttelse af arabisk/hebraisk (højre til venstre), der er aktiveret som standard.

§ For arabisk og hebraisk er programmets brugergrænseflade på engelsk, og understøttelse af arabisk/hebraisk, der læses fra højre mod venstre, er aktiveret som standard.

Acrobat Reader-mobilappen fås på alle ovenstående sprog undtagen ungarsk, fransk (nordafrikansk), slovakisk, slovensk og ukrainsk. Sprog, der læses fra højre mod venstre, understøttes ikke.

Browserbaseret PDF-tjenesteapp fås på følgende sprog: engelsk, brasiliansk portugisisk, dansk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, spansk, svensk, hollandsk, koreansk, tjekkisk, polsk, tyrkisk, russisk, kinesisk (forenklet) og kinesisk (traditionelt).

Sprogenes tilgængelighed varierer, når der arbejdes med funktioner, der understøttes af Adobe Document Cloud-tjenester. Få mere at vide under Document Cloud-sprogniveauer.

Bemærk:

Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere på 13 år og opefter og kræver accept af yderligere vilkår samt Adobes persondatapolitik. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller bringes til ophør uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.