Adobe Document Cloudin kielitasot

Tässä artikkelissa on yleiskatsaus Acrobat -ohjelmiston kanssa eri kielillä käytettävissä olevista Document Cloud -palveluista ja -tallennusyhteyksistä.

PDF-palvelut ja Adobe Acrobat Sign

Seuraavien palveluiden avulla voit suorittaa keskeisiä PDF-tiedostoihin liittyviä tehtäviä verkkoselaimella tai mobiililaitteella ja parantaa Acrobat -tietokoneohjelmiston toimintaa:

• Luo PDF: muunna dokumentit ja kuvat PDF-tiedostoiksi (verkko ja mobiililaite)
  • Vie PDF: muunna PDF-tiedostot muokattaviksi Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- tai RTF-tiedostoiksi (verkko ja mobiililaite)
  • Muokkaa PDF-tiedostoa: lisää PDF-tiedostoon tekstiä tai muokkaa sitä (vain iPad Acrobat Pro -tilaus)
  • Järjestä PDF-tiedostot: järjestä, poista tai kierrä PDF-tiedoston sivuja (verkko ja mobiililaite vain Acrobat Pro -tilauksella)
  • Yhdistä PDF-tiedostot: yhdistä useita tiedostoja yhdeksi PDF-tiedostoksi (vain verkko)
  • Lähetä ja seuraa: lähetä dokumentteja, seuraa niitä ja vahvista niiden toimitus sähköisesti faksin tai seuraavan päivän postitoimituksen sijaan (tämä palvelu tukee tietokoneeseen, verkkoon ja mobiililaitteeseen perustuvia toimintoja)
  • Lähetä allekirjoitettavaksi: lähetä dokumentteja allekirjoitettaviksi ja sitten huolehdi niiden seurannasta, hallinnasta ja tallennuksesta verkossa (tämä palvelu tukee tietokoneeseen, verkkoon ja mobiililaitteeseen perustuvia toimintoja)
  • Täytä ja allekirjoita: täytä ja allekirjoita lomakkeet nopeasti sähköisesti hyödyntämällä oman automaattisen täyttökokoelmasi välitöntä käyttömahdollisuutta (tämä palvelu tukee tietokoneeseen, verkkoon ja mobiililaitteeseen perustuvia toimintoja)

Tallennusyhteydet

• Adobe Document Cloud: tallenna tiedostot verkkoon ja käytä niitä siellä hyödyntämällä 2 Gt:n maksutonta tallennustilaa tai hanki 100 Gt tilaa Acrobat-tilauksella.
  • Adobe Creative Cloud: tallenna tiedostot verkkoon ja käytä niitä siellä osana Adobe Creative Cloud -jäsenyyttä. Lisätietoja on artikkelissa Tiedostojen tallentaminen ja tallennuskiintiö.

Valitut palvelut tason kielillä

Seuraavassa on täydellinen luettelo valituista palveluista tason kielillä.

Kieli

Luo, vie, muokkaa, järjestele tai yhdistele PDF-tiedostoja

Lähetä ja seuraa

Lähetä allekirjoitettavaksi

Täytä ja allekirjoita

Creative Cloud

englanti

ranska

saksa

japani

hollanti

italia

espanja

portugali

ruotsi

tanska

suomi

norja

yksinkertaistettu kiina‡

o

o

perinteinen kiina‡

o

o

korea

o

o

tšekki

o

o

unkari

o

o

puola

o

o

venäjä

o

o

ukraina

o

o

turkki

o

o

slovakki

o

o

sloveeni

o

o

Tietokonesovelluksissa käytetään tiettyä kieltä. Verkko- ja mobiilisovelluksissa käyttäjät voivat valita haluamansa kielen käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

† Adobe Creative Cloud -tallennustilan käyttö edellyttää jäsenyyttä. Käyttö Acrobatista on mahdollista vain Pohjois-, Väli- ja Etelä-Amerikasta sekä Karibianmeren alueelta.

‡ Document Cloud -palvelut ja -yhdistimet eivät ole käytettävissä Kiinassa.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa