Perusteet

Mikä Adobe Document Cloud on?

Adobe Document Cloud on täydellinen portfolio suojatuille digitaalisille dokumenttiratkaisuille. Se nopeuttaa liiketoiminnan tapahtumia ja parantaa asiakkaiden käyttöelämystä muuntamalla manuaaliset ja paperipohjaiset prosessit kokonaan digitaalisiksi. Siihen sisältyy Acrobat DC:n ja Adobe Signin ohella verkko- ja mobiilisovelluksia, jotka toimivat itsenäisesti tai integroituvat olemassa oleviin dokumenttiprosesseihisi, tuottavuussovelluksiin ja yritysjärjestelmiin. Katso video.

Mitä Adobe Document Cloudiin sisältyy?

Adobe Document Cloud sisältää seuraavat ominaisuudet:

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC on uusin PDF-ohjelmistoversio Acrobat XI:n jälkeen. Se on täydellinen PDF-ratkaisu työskentelyyn missä tahansa. Se toimii yhdessä Document Cloud -palveluiden kanssa ja tarjoaa yhdenmukaisen verkkoprofiilin ja henkilökohtaisen dokumenttien tallennustilan. Voit luoda, muokata, allekirjoittaa, lähettää ja seurata PDF-dokumentteja missä tahansa – tietokoneilla, mobiililaitteilla ja verkkoselaimilla.

Adobe Sign

Adobe Sign on pilvipohjainen palvelu sähköisille allekirjoituksille. Se mahdollistaa paperin ja musteen korvaamisen täysin automaattisilla sähköisillä allekirjoitustyönkuluilla. Sen avulla voit helposti lähettää, allekirjoittaa, seurata ja hallita allekirjoitusprosesseja selaimella tai mobiililaitteella. Voit hyödyntää myös käyttövalmiita integraatioita ja API-liittymiä, jos haluat yhdistää sähköisiä allekirjoitustyönkulkuja yrityssovelluksiisi ja tietuejärjestelmiisi.

Mobiili- ja verkkosovellukset

Ota työkalut mukaasi, kun siirryt tietokoneen, verkon ja mobiililaitteiden välillä. Jatka dokumentin työstämistä siitä, mihin jäit. Document Cloudin verkkopalvelut toimivat taustalla, jotta työkalut ovat aina käytettävissäsi, missä tahansa liikutkin. Adobe Acrobat Reader -mobiilisovelluksen avulla voit luoda, muokata, kommentoida ja allekirjoittaa PDF-dokumentteja suoraan älypuhelimessa tai tabletissa. Ja Adobe Document Cloud -verkkosovellusten avulla voit työstää PDF-tiedostoja ja hallita sähköisiä allekirjoitusprosesseja selaimen avulla missä tahansa tietokoneessa.

Minkä ongelman Adobe Document Cloud ratkaisee?

Kahdeksankymmentä prosenttia yrityksistä käyttää edelleen paperipohjaisia prosesseja, jotka ovat hitaita, virhealttiita ja epäyhtenäisiä. Nämä hitaat prosessit eivät vaikuta ainoastaan liiketoiminnan kannalta keskeisiin toimintoihin, vaan ne heikentävät myös asiakkaiden osallistumismahdollisuuksia ja organisaatioiden kilpailukykyä nykyajan digitaalisessa, mobiilikäyttöä korostavassa maailmassa. Adobe Document Cloud auttaa yksilöitä ja organisaatioita keskittymään tehokkaammin ydintehtäväänsä muuntamalla paperisten dokumenttien käsittelyn digitaaliseksi ja parantamalla dokumentinhallinnan prosesseja nopeamman tuoton ja paremman tuottavuuden saavuttamiseksi sekä riskien ja virheiden minimoimiseksi. Lue IDC-raportti: Addressing the Document Disconnect.

Mitä tuotteita ja palveluita Adobe Document Cloudiin sisältyy?

Tietokoneohjelmistot:

Mobiilisovellukset:

Verkkosovellukset:

Miten Adobe Sign eroaa Adobe EchoSignista tai Adobe Document Cloudin eSign-palveluista?

Adobe Sign on Adobe EchoSignin ja sen seuraajan, Adobe Document Cloudin eSign-palveluiden, uusi nimi. Palvelun nykyisillä asiakkailla mikään ei muutu paitsi palvelun nimi. Voit edelleen kirjautua sisään, käsitellä allekirjoituksia ja hallita käyttöönottoa, kuten aikaisemminkin. Jos olet mukauttanut palvelua oman yrityksesi tarpeisiin, mikään ei muutu tämänkään suhteen.

Miten Document Cloud toimii suhteessa Adobe Creative Cloudiin ja Adobe Marketing Cloudiin?

Adoben markkinajohtajuus perustuu sisällön digitaaliseen muuntamiseen Adobe Marketing Cloudin resurssien optimoinnista työn luovuuden uudelleenmäärittelyyn Adobe Creative Cloudin avulla. Adobe laajentaa tätä johtajuutta dokumentteihin ja niiden hallinnan epäyhtenäisten prosessien korjaamiseen.

Acrobat DC ja Adobe Document Cloud

Miten Adobe Document Cloud auttaa liiketoiminnan ammattilaisia?

Adobe Document Cloud nopeuttaa dokumentteihin liittyvää työtä yrityksissä, minimoi virheet sekä antaa paremman suojauksen ja tehokkuuden. Koska tärkeitä dokumentteja voi nyt käsitellä missä tahansa, Acrobat DC ja Document Cloud -palvelut tarjoavat hämmästyttävän yksinkertaisen käyttökokemuksen, joka toimii samalla tavoin tietokoneissa, mobiililaitteissa ja verkossa – mukaan lukien kosketustoimiset laitteet.

Tässä on vain muutama esimerkki asioista, joita ammattilaiset voivat tehdä Acrobat DC:n ja Document Cloudin avulla:

• Työskennellä missä tahansa. Luo, muokkaa, kommentoi ja allekirjoita dokumentteja uuden Acrobat Reader DC -mobiilisovelluksen avulla.
  • Muokata mitä tahansa. Muokkaa välittömästi PDF-tiedostoja ja skannattuja dokumentteja kuin mitä tahansa tiedostoja uuden mullistavan kuvantamisteknologian ansiosta.
  • Korvata käsin tehdyt allekirjoitukset. Lähetä, seuraa, hallitse ja tallenna allekirjoitettuja dokumentteja palveluun sisältyvän sähköisen allekirjoituksen palvelun avulla.
  • Suojata tärkeät dokumentit. Estä muita kopioimasta tai muokkaamasta PDF-dokumenttien arkaluonteisia tietoja.
  • Luopua seuraavan aamun lähettipalveluista. Käynnistä, seuraa ja vahvista dokumenttien toimituksia sähköisesti.

Lisätietoja löytyy Acrobat DC:n usein kysytyistä kysymyksistä.

Mitä kaikkea voin tehdä Adobe Document Cloudin palveluissa käyttäessäni Acrobat DC:tä?

Adobe Document Cloudin palvelut toimivat Acrobat DC:n tietokone-, verkko- ja mobiilisovellusten kanssa, jotta pystyt aina tekemään työsi tehokkaasti – missä tahansa liikutkin.

Acrobat DC:n ikuisella käyttöoikeudella voit rekisteröityä maksuttomiin Adobe Document Cloud -palveluihin ja

• tallentaa tiedostoja Adobe Document Cloudin ilmaiseen 2 Gt:n tallennustilaan, jolloin tiedostot ovat aina käytettävissäsi
  • täyttää lomakkeet nopeammin henkilökohtaisen automaattisen täytön avulla tietokoneissa, verkossa ja iOS-laitteissa
  • lähettää ja jakaa suuria tiedostoja vaivattomasti muiden kanssa.

Acrobat Standard DC- tai Adobe Acrobat Pro DC -tilauksella saat käyttöösi edellä mainitut palvelut, ja niiden lisäksi voit

• muuntaa dokumentteja ja kuvia PDF-tiedostoiksi
  • yhdistää useita tiedostoja yhdeksi PDF-dokumentiksi (vain tietokone- ja verkkoversiot)
  • muuntaa PDF-tiedostot muokattaviksi Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- tai RTF-tiedostoiksi
  • muuntaa mobiililaitteella paperiasiakirjasta tai -lomakkeesta ottamasi valokuvan PDF-muotoon
  • lähettää, seurata, hallita ja tallentaa allekirjoitettuja dokumentteja palveluun sisältyvän sähköisen allekirjoituksen palvelun avulla
  • käynnistää, seurata ja vahvistaa dokumenttien sähköisiä toimituksia sen sijaan, että käyttäisit faksia tai pikalähettipalvelua. (Seuranta ei ole saatavilla mobiiliversiossa.)
  • muokata PDF-tiedostoja iPadissa (vain Acrobat Pro DC)
  • järjestää sivuja iOS- tai Android-laitteissa (vain Acrobat Pro DC)
  • tallentaa ja käyttää tiedostoja verkossa 100 gigatavun tallennustilan ansiosta.

Lisätietoja löytyy Acrobat DC:n usein kysytyistä kysymyksistä.

Mitä kaikkea voin tehdä Adobe Document Cloudin palveluissa Acrobat Reader -mobiilisovelluksen avulla?

Acrobat Reader -mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää maksuttomia Document Cloudin palveluita ja ottaa käyttöön premium-ominaisuudet ostaessasi jäsenyyden. Katso lisätietoja Acrobat Reader -mobiilisovelluksen usein kysytyistä kysymyksistä.

Mitä Adobe Document Cloud tarjoaa käyttäjille, jotka käyttävät maksutonta Acrobat Reader DC:tä?

Acrobat Reader DC on ilmainen ja tarjoaa edelleen alan luotettavimman PDF-tiedostojen katselu- ja käyttökokemuksen. Jos rekisteröidyt maksuttomien Adobe Document Cloud -palveluiden tilaajaksi, voit

• tallentaa tiedostoja Adobe Document Cloudin ilmaiseen 2 Gt:n tallennustilaan, jolloin tiedostot ovat aina käytettävissäsi.
  • täyttää lomakkeet nopeammin Täytä ja allekirjoita -työkalun henkilökohtaisen automaattisen täytön kokoelman avulla tietokoneissa, verkossa ja iPadeissa
  • lähettää ja jakaa suuria tiedostoja vaivattomasti muiden kanssa.

Lisätietoja löytyy Acrobat Reader DC:n usein kysytyistä kysymyksistä.

Pitääkö minun käyttää Adobe Document Cloudin palveluita, jos ostan Acrobat DC:n?

Ei. Acrobat DC:n tietokoneohjelmistoa voi halutessaan käyttää itsenäisesti ilman Adobe Document Cloudin palveluiden hyödyntämistä. Katso lisätietoja Acrobat DC:n usein kysytyistä kysymyksistä.

Adobe Sign

Miten Adobe Sign auttaa organisaatioita?

Kahdeksankymmentä prosenttia yrityksistä käyttää edelleen paperipohjaisia prosesseja, jotka ovat hitaita, virhealttiita ja epäyhtenäisiä. Työntekijät viettävät tuntikaupalla aikaa hyväksyntien ja mustepohjaisten allekirjoitusten hankkimiseen – ja sitten tulostavat, skannaavat, faksaavat tai lähettävät dokumentit saadakseen työnsä tehtyä. Tästä aiheutuvat viiveet ovat tuskallisia asiakkaille, liikekumppaneille ja työntekijöille – ja antavat huonon kuvan yrityksen brändistä.  Adobe Sign auttaa yrityksiä muuntamaan paperimuotoiset prosessit täysin digitaalisiksi työnkuluiksi luotettujen ja laillisten sähköisten allekirjoitusten avulla. Adobe Signilla työntekijät ja organisaatiot voivat:

• hankkia allekirjoituksia päivien sijaan muutamassa minuutissa – Työntekijät voivat helposti pyytää allekirjoituksia muilta, allekirjoittaa dokumentteja sekä seurata ja hallita koko prosessia sähköisesti verkkoselaimella tai mobiilisovelluksella.
  • työskennellä missä tahansa ja millä tahansa laitteella – Allekirjoittajat voivat allekirjoittaa dokumentteja napsauttamalla linkkiä selaimella tai mobiililaitteella missä ja milloin tahansa. Tilien rekisteröintejä tai latauksia ei vaadita.
  • täydentää järjestelmiä ja prosesseja – Adobe Sign integroituu jo käytössä oleviin järjestelmiin ja sovelluksiin. Työnkulkujen nopeutta ja allekirjoitusten hankkimisen helppoutta lukuun ottamatta mikään ei muutu.
  • varmistaa juridisen ja tietoturvaan liittyvän vaatimustenmukaisuuden – Adobe Sign varmistaa parhaan mahdollisen suojauksen, käytettävyyden ja lakisääteisen vaatimustenmukaisuuden. Olemme turvallisten digitaalisten dokumenttien ja vaikuttavien digitaalisten elämysten luotettava markkinajohtaja.

Lisätietoja on Adobe Sign -palveluiden vastauksissa yleisiin kysymyksiin.

Tukeeko Adobe Sign liikkuvia työntekijöitä?

Kyllä. Adobe Sign -mobiilisovellus on Android- tai iOS-laitteisiin tarkoitettu maksuton sovellus, joka toimii Adobe Sign -verkkosovelluksen mobiiliversiona. Adobe Signin mobiiliversiolla voit suorittaa kokonaisia liiketapahtumia matkalla. Se mahdollistaa allekirjoitettujen dokumenttien lähetyksen, allekirjoituksen, seurannan ja hallinnan iOS- tai Android-laitteesta. Se on myös ihanteellinen työkalu sähköisten allekirjoitusten keräämiseen tilaajalta tai asiakkaalta. iOS-laitteissa voit allekirjoittaa dokumentteja myös offline-tilassa. Adobe Sign -mobiilisovellus synkronoi automaattisesti, kun olet taas online-tilassa.

Mihin yritysjärjestelmiin Adobe Sign voidaan integroida?

Adobe Sign integroituu saumattomasti useisiin yritysohjelmistoihin ja -järjestelmiin.

• Käyttövalmiita integraatioita on saatavilla johtaviin yritysjärjestelmiin, mukaan lukien Salesforce, Apttus, Ariba, Workforce, Microsoft SharePoint ja monia muita.
  • Adobe Sign voidaan lisätä yrityksesi sovelluksiin tai verkkosivustoihin käyttäen kattavia REST- tai SOAP-pohjaisia sovellusliittymiä. Käy kehittäjäkeskuksessa.
  • Adobe Sign toimii suosittujen yrityssovellusten, kuten Boxin, Dropboxin, Google Driven, Adobe Connectin ja Adobe Experience Manager Formsin kanssa.

Adobe Document Cloud -tuotteiden ja -palvelujen hankinta

Miten voin ostaa Adobe Acrobat DC:n yhdessä Document Cloudin palvelujen kanssa?

Adobe Acrobat DC on ostettavissa Adobe Storesta tai Adoben valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Kuinka voin hankkia Adobe Signin?

Adobe Sign voidaan hankkia seuraavilla tavoilla:

Keskeiset Adobe Sign -tilaukset:

• Yksittäiskäyttäjä – Hanki allekirjoituksia ja seuraa vastauksia reaaliajassa.
  • Yritys – Mukauta ja optimoi yritystäsi varten.
  • Suuryritys – Lisää sähköiset allekirjoitukset yritysjärjestelmiin.

Suositut Adobe-tilaukset:

Yksittäiskäyttäjien Adobe Sign -tilaus sisältyy seuraaviin sovelluksiin. Hae Lähetä allekirjoitettavaksi -työkalua, jonka avulla voit käyttää Adobe Signin ominaisuuksia näissä sovelluksissa.

Adobe Document Cloud -tilaukset:

Seuraavat määrälisenssitilaukset ovat saatavana suoraan Adobelta, ja ne mahdollistavat nimettyjen käyttäjien hallinnan Adobe Admin Consolen kautta.

Ota yhteyttä Adoben yritysmyyntiin.

Miten saan Document Cloudin käyttööni maksuttomien Acrobat Reader DC:n ja mobiilisovellusten kanssa?

Rekisteröidy maksuttomiin Adobe Document Cloud -palveluihin. Kun kirjaudut Acrobat Reader DC- tai Acrobat DC -tuotteisiin Adobe ID -tunnuksellasi, Document Cloudin palvelut ovat käytettävissä sovelluksessasi.

Voinko saada Acrobat DC:n, jos olen Creative Cloudin jäsen?

Kyllä. Acrobat Pro DC ja Document Cloudin palvelut ovat saatavilla Adobe Creative Cloudin kautta. Adobe Creative Cloud tarjoaa Creative-sovellusten viimeisimmät versiot jäsenyyteen perustuen.

Mikä on Adobe Creative Cloud – Kaikki sovellukset -tilaukseen sisältyvä Acrobat DC:n versio?

Acrobat Pro DC ja Document Cloudin palvelut sisältyvät seuraaviin henkilökohtaisiin jäsenyyksiin: Creative Cloud for individuals – Kaikki sovellukset, Creative Cloud for teams – Kaikki sovellukset sekä Creative Cloud for Students and Teachers – Kaikki sovellukset.

Adobe Document Cloud for enterprise – johon kuuluu Acrobat Pro DC palveluineen – sisältyy seuraaviin organisaatioiden tilauksiin: Creative Cloud for enterprise – Kaikki sovellukset ja Creative Cloud for Schools and Universities – Kaikki sovellukset. Creative Cloud – Kaikki sovellukset -tilauksiin ei sisälly yritystason Adobe Signia, joka myydään erikseen.

Onko Acrobat DC:stä saatavana kokeiluversiota?

Kyllä, saatavana on Acrobat Pro DC:n kokeiluversio, joka on ladattavissa Windowsiin tai Maciin.

Onko Adobe Signista saatavana kokeiluversiota?

Kyllä, saatavana on Adobe Signin kokeiluversio, joka toimii verkkoselaimessasi.

Mitä jos haluan peruuttaa tilaukseni?

Adobe Storesta hankitut tilaukset, jotka peruutetaan ensimmäisten 14 päivän aikana, hyvitetään täysimääräisesti. 14 päivän jälkeen sovelletaan peruutuskäytäntöjä.

Jos haluat peruuttaa ennakkoon maksetun taikuukausittain maksettavanvuositilauksen, ota yhteyttä asiakastukeen. Jos haluat peruuttaa kuukausitilauksen, käy Tilinhallinta-sivulla tai ota yhteyttä asiakastukeen.

Mitä tapahtuu tallennustilalleni, jos peruutan Adobe Document Cloud -tuotteen tai -palvelun tilauksen?

Kun tilauksesi päättyy, et enää voi käyttää maksullisia tietokoneversion ominaisuuksia tai maksullisia verkkopalveluita. 100 Gt:n tallennustilasi pienenee 2 gigatavuun. Kaikki allekirjoitettaviksi lähetetyt dokumentit säilytetään ja niitä voi käyttää edelleen.

Suojaus ja standardit

Onko Adobe Document Cloud turvallinen?

Kyllä. Adobe korostaa digitaalisten elämystesi turvallisuutta. Tietoturvakäytännöt on integroitu yrityskulttuuriin, ohjelmistokehitykseen ja palvelutoimintoprosesseihin. Olipa kyse käyttäjätietojen hallinnasta, tietojen luottamuksellisuudesta tai dokumenttien eheydestä, Adobe Document Cloud suojaa dokumenttejasi, tietojasi ja henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla huippuluokan tietoturvakäytäntöjen avulla. Lisätietoja yrityksemme tietoturvakäytännöistä, Adoben tuotteiden turvallisesta elinkaaresta tai Adobe Document Cloud -ratkaisun suojauksesta saat osoitteesta www.adobe.com/fi/security.

Onko sähköinen allekirjoitus laillinen?

Kyllä. Sähköiset allekirjoitukset ovat laillisesti sitovia lähes kaikissa teollisuusmaissa, ja jopa vähemmän kehittyneet maat ovat ottamassa käyttöön sähköisiä allekirjoituksia koskevia lakeja. Vuonna 2000 Yhdysvallat hyväksyi ESIGN Act -lain, joka teki sähköisistä allekirjoituksista laillisia käytännössä missä tahansa tarkoituksessa. Vuonna 1999 Euroopan Unioni hyväksyi sähköisiä allekirjoituksia koskevan direktiivin, jota jäsenvaltiot käyttivät maakohtaisten lakien perustana. European Unionin säädös sähköisestä tunnistautumisesta ja luottamuspalveluista (eIDAS) astuu voimaan heinäkuussa 2016. Se luo yhden standardoidun säädöksen kaikille 28 jäsenvaltiolle. Myös muut maat ovat ottaneet käyttöön vastaavia lakeja. Katso lisätietoja: Global Guide to Electronic Signature Law.