Adobe Document Cloudin UKK

Perusteet

Adobe Document Cloud on maaliman johtava PDF- ja sähköinen allekirjoitustyökaluratkaisu, joka on integroitu tietokoneisiin, mobiililaitteisiin ja verkkoon. Se mahdollistaa täydellisten, luotettavien ja automaattisten, yritysten tuottavuutta edistävien ja mukavia käyttökokemuksia tuottavien dokumentti- ja allekirjoitustyönkulkujen käytön. Se sisältää Adobe Acrobat Pro DC-, Acrobat Sign- ja Document Cloud -sovellukset ja liittyvät palvelut, jotka toimivat itsenäisinä tai integroituvat olemassa oleviin tuottavuussovelluksiisi, prosesseihisi ja järjestelmiisi.

Adobe Document Cloud sisältää seuraavat ominaisuudet:

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC on uusin tilauspohjainen PDF-ohjelmisto. Se on täydellinen PDF-ratkaisu työskentelyyn missä tahansa. Se toimii yhdessä Document Cloud -palveluiden kanssa ja tarjoaa yhdenmukaisen verkkoprofiilin ja henkilökohtaisen dokumenttien tallennustilan. Voit luoda, muokata, allekirjoittaa, lähettää ja seurata PDF-dokumentteja missä tahansa – tietokoneilla, mobiililaitteilla ja verkkoselaimilla.

Adobe Acrobat Sign

Adobe Acrobat Sign on pilvipohjaisten sähköisten allekirjoitusten palvelu. Sen avulla voidaan korvata paperi ja muste täysin automaattisilla sähköisen allekirjoittamisen työnkuluilla. Sen avulla voit helposti lähettää, allekirjoittaa, seurata ja hallita allekirjoitusprosesseja selaimella tai mobiililaitteella. Voit hyödyntää myös käyttövalmiita integraatioita ja API-liittymiä, jos haluat yhdistää sähköisiä allekirjoitustyönkulkuja Microsoft Office 365:een, yrityssovelluksiisi ja tietuejärjestelmiisi.

Document Cloud -sovellukset ja -palvelut

Adobe Acrobat -mobiilisovelluksilla (Adobe Acrobat Readerilla ja Adobe Scanilla) saat entistä enemmän aikaan paikkaan katsomatta. Adobe Document Cloudia käytettäessä tiedostot synkronoidaan tilillesi, joten voit pitää yhteyttä ja käsitellä jaettuja dokumentteja reaaliajassa mistä tahansa.

Tietokoneohjelmistot:

Document Cloud -sovellukset ja -palvelut

Adobe on ainoa yritys, jolta saat kaiken tarvittavan uskomattomien elämysten suunnitteluun ja tuottamiseen. Pilviratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat käyttää sisältötyönkulkua inspiraatiosta, luonnista ja toimituksesta aina hallintaan ja mittaukseen.

Acrobat DC ja Adobe Document Cloud

Adobe Document Cloud auttaa yrityksiä hoitamaan tärkeät työnsä mistä tahansa, minimoimaan virheet, parantamaan suojausta ja lisäämään tehokkuutta. Acrobat DC ja Document Cloud -palvelut antavat kaikille organisaatiosi työntekijöille mahdollisuuden toimia matkalla yhtä tehokkaasti kuin toimistolla. Acrobat DC on suunniteltu nykypäivän pilviratkaisujen ja usein laitteiden käyttöä ajatellen, joten käyttäjät voivat käyttää tiedostoja ja välttämättömiä PDF-työkaluja tietokoneellaan, mobiililaitteellaan tai verkkoselaimellaan ja ryhtyä toimenpiteisiin mistä tahansa.

Tässä on vain muutama esimerkki asioista, joita ammattilaiset voivat tehdä Acrobat DC:n ja Document Cloudin avulla:

• Työskennellä missä tahansa. Luo, muokkaa, kommentoi ja allekirjoita dokumentteja uuden Acrobat Reader DC -mobiilisovelluksen avulla.
  • Muokata mitä tahansa. Muokkaa PDF-tiedostoja välittömästi tietokone- ja mobiilisovelluksilla sekä skannattuja dokumentteja tietokoneella yhtä luonnollisesti kuin mitä tahansa muuta tiedostoa mullistavan uuden kuvankäsittelytekniikan ansiosta.
  • Korvata käsin tehdyt allekirjoitukset. Lähetä, seuraa, hallitse ja tallenna allekirjoitettuja dokumentteja palveluun sisältyvän sähköisen allekirjoituksen palvelun avulla.
  • Suojata tärkeät dokumentit. Estä muita kopioimasta tai muokkaamasta PDF-dokumenttien arkaluonteisia tietoja.
  • Luopua seuraavan aamun lähettipalveluista. Jaa PDF-tiedostot linkkeinä seuraa dokumentteja sekä vahvista niiden toimitus sähköisesti.

Lisätietoja löytyy Acrobat DC:n usein kysytyistä kysymyksistä.

Adobe Document Cloudin palvelut toimivat Acrobat DC:n tietokone-, verkko- ja mobiilisovellusten kanssa, jotta pystyt aina tekemään työsi tehokkaasti – missä tahansa liikutkin.

Acrobat Standard DC- tai Adobe Acrobat Pro DC -tilauksella voit

• muuntaa dokumentteja ja kuvia PDF-tiedostoiksi.
  • yhdistää useita tiedostoja yhdeksi PDF-dokumentiksi (vain tietokone- ja verkkoversiot).
  • yksinkertaistaa ja nopeuttaa dokumenttien tarkistuksia uuden Document Cloud -tarkistuspalvelun ansiosta. lähettää yhden linkin kerätäksesi kaikkien kommentit yhteen PDF-tiedostoon verkossa ja seurataksesi edistymistä.
  • muuntaa PDF-tiedostot muokattaviksi Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- tai RTF-tiedostoiksi.
  • muuntaa mobiililaitteella paperiasiakirjasta tai -lomakkeesta ottamasi valokuvan PDF-muotoon.
  • Lähetä, seuraa, hallitse ja tallenna allekirjoitettuja dokumentteja palveluun sisältyvän sähköisen allekirjoituksen palvelun avulla.
  • käynnistää, seurata ja vahvistaa dokumenttien sähköisiä toimituksia sen sijaan, että käyttäisit faksia tai pikalähettipalvelua. (Seuranta ei ole saatavilla mobiiliversiossa.)
  • muokata PDF-tiedostoja iPadissa (vain Acrobat Pro DC).
  • järjestää sivuja iOS- tai Android-laitteissa (vain Acrobat Pro DC).
  • tallentaa ja käyttää tiedostoja verkossa 100 gigatavun tallennustilan ansiosta.

Lisätietoja löytyy Acrobat DC:n usein kysytyistä kysymyksistä.

Acrobat Reader -mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää maksuttomia Document Cloudin palveluita ja ottaa käyttöön premium-ominaisuudet ostaessasi jäsenyyden. Katso lisätietoja Acrobat Reader -mobiilisovelluksen usein kysytyistä kysymyksistä.

Acrobat Reader DC on ilmainen ja tarjoaa edelleen alan luotettavimman PDF-tiedostojen katselu- ja käyttökokemuksen. Jos rekisteröidyt maksuttomien Adobe Document Cloud -palveluiden tilaajaksi, voit

• tallentaa tiedostoja Adobe Document Cloudin ilmaiseen 2 Gt:n tallennustilaan, jolloin tiedostot ovat aina käytettävissäsi.
  • täyttää lomakkeet nopeammin Täytä ja allekirjoita -työkalun henkilökohtaisen automaattisen täytön kokoelman avulla tietokoneissa, verkossa ja iPadeissa.
  • lähettää ja jakaa suuria tiedostoja vaivattomasti muiden kanssa.

Lisätietoja löytyy Acrobat Reader DC:n usein kysytyistä kysymyksistä.

Ei. Acrobat DC:n tietokoneohjelmistoa voi halutessaan käyttää itsenäisesti ilman Adobe Document Cloudin palveluiden hyödyntämistä. Katso lisätietoja Acrobat DC:n usein kysytyistä kysymyksistä.

Adobe Acrobat Sign

Kahdeksankymmentä prosenttia yrityksistä käyttää edelleen paperipohjaisia prosesseja, jotka ovat hitaita, virhealttiita ja epäyhtenäisiä. Työntekijät viettävät tuntikaupalla aikaa hyväksyntien ja mustepohjaisten allekirjoitusten hankkimiseen – ja sitten tulostavat, skannaavat, faksaavat tai lähettävät dokumentit saadakseen työnsä tehtyä. Tästä aiheutuvat viiveet ovat tuskallisia asiakkaille, liikekumppaneille ja työntekijöille – ja antavat huonon kuvan yrityksen brändistä. Acrobat Sign auttaa yrityksiä muuntamaan paperipohjaiset menettelyt täysin digitaalisiksi työnkuluiksi luotettujen ja laillisten sähköisten allekirjoitusten avulla. Acrobat Signilla työntekijät ja organisaatiot voivat:

• hankkia allekirjoituksia päivien sijaan muutamassa minuutissa – Työntekijät voivat helposti pyytää allekirjoituksia muilta, allekirjoittaa dokumentteja sekä seurata ja hallita koko prosessia sähköisesti verkkoselaimella tai mobiilisovelluksella.
  • työskennellä missä tahansa ja millä tahansa laitteella – Allekirjoittajat voivat allekirjoittaa dokumentteja napsauttamalla linkkiä selaimella tai mobiililaitteella missä ja milloin tahansa. Tilien rekisteröintejä tai latauksia ei vaadita.
  • täydentää järjestelmiä ja prosesseja – Acrobat Sign voidaan integroida valmiiksi käytössäsi oleviin järjestelmiin ja sovelluksiin. Ainoat muutokset näkyvät nopeutuneissa työnkuluissa ja allekirjoitusten hankkimisen helppoudessa.
  • varmistaa lain ja tietoturvan vaatimustenmukaisuuden – Acrobat Sign pitää huolen, että tietoturva on parhaimmalla tasolla, että se on helppokäyttöistä ja että lain vaatimuksia noudatetaan. Olemme turvallisten digitaalisten dokumenttien ja vaikuttavien digitaalisten elämysten luotettava markkinajohtaja.

Lisätietoja löydät Adobe Acrobat Signin UKK:sta.

Kyllä. Acrobat Sign -mobiilisovellus on Android- tai iOS-laitteisiin tarkoitettu maksuton sovellus, joka toimii Acrobat Sign -verkkosovelluksen mobiiliversiona. Acrobat Signin mobiiliversiolla voit suorittaa kokonaisia liiketoimia liikkeellä ollessasi. Se mahdollistaa allekirjoitettujen dokumenttien lähetyksen, allekirjoituksen, seurannan ja hallinnan iOS- tai Android-laitteesta. Se on myös ihanteellinen työkalu sähköisten allekirjoitusten keräämiseen tilaajalta tai asiakkaalta. iOS-laitteissa voit allekirjoittaa dokumentteja myös offline-tilassa. Acrobat Sign -mobiilisovellus synkronoi automaattisesti, kun yhteytesi palautuu.

Acrobat Sign integroituu saumattomasti useisiin yritysohjelmistoihin ja -järjestelmiin.

• Käyttövalmiita integraatioita on saatavilla johtaviin yritysjärjestelmiin, mukaan lukien Microsoft SharePoint, Dynamics ja Office 365, Salesforce, Workday, Nintex, Apttus, iCertis, ServiceNow ja monet muut.
  • Acrobat Sign voidaan lisätä yrityksesi sovelluksiin tai verkkosivustoihin käyttäen kattavia REST API -rajapintoja. Vieraile kehittäjäkeskuksessa.
  • Acrobat Sign toimii suosittujen yrityssovellusten kanssa, kuten Box, Dropbox, Google Drive, Adobe Connect ja Adobe Experience Manager Forms.

Adobe Document Cloud -tuotteiden ja -palvelujen hankinta

Adobe Acrobat DC on ostettavissa Adobe Storesta tai Adoben valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Adobe Acrobat Sign -ratkaisuja voi ostaa käyttöön seuraavilla tavoilla:

Adobe Acrobat Sign -ratkaisujen ydinjäsenyydet:

• Yksittäiskäyttäjä – Hanki allekirjoituksia ja seuraa vastauksia reaaliajassa.
  • Pienyritys – Lisää pienyritykseesi sähköisiä allekirjoituksia.
  • Yritys – Mukauta ja optimoi yritystäsi varten.
  • Suuryritys – Lisää sähköiset allekirjoitukset yritysjärjestelmiin.

Suositut Adobe-tilaukset:

Acrobat Signin pohjalla toimivien työkalujen avulla käyttäjät voivat pyytää muilta sähköisiä allekirjoituksia näistä sovelluksista käsin:

Adobe Document Cloud -tilaukset:

Seuraavat määrälisenssitilaukset ovat saatavana suoraan Adobelta, ja ne mahdollistavat nimettyjen käyttäjien hallinnan Adobe Admin Consolen kautta.

Ota yhteyttä Adoben yritysmyyntiin.

Rekisteröidy maksuttomiin Adobe Document Cloud -palveluihin. Kun kirjaudut Acrobat Reader DC- tai Acrobat DC -tuotteisiin Adobe ID -tunnuksellasi, Document Cloudin palvelut ovat käytettävissä sovelluksessasi.

Kyllä. Acrobat Pro DC ja Document Cloudin palvelut ovat saatavilla Adobe Creative Cloudin kautta. Adobe Creative Cloud tarjoaa Creative-sovellusten viimeisimmät versiot jäsenyyteen perustuen.

Acrobat Pro DC ja Document Cloudin palvelut sisältyvät seuraaviin henkilökohtaisiin jäsenyyksiin: Creative Cloud for individuals – Kaikki sovellukset, Creative Cloud for teams – Kaikki sovellukset sekä Creative Cloud for Students and Teachers – Kaikki sovellukset.

Adobe Document Cloud for enterprise – johon kuuluu Acrobat Pro DC palveluineen – sisältyy seuraaviin organisaatioiden tilauksiin: Creative Cloud for enterprise – Kaikki sovellukset ja Creative Cloud for Schools and Universities – Kaikki sovellukset. Creative Cloud – Kaikki sovellukset -tilauksiin ei sisälly enterprise-tason Adobe Acrobat Signia, joka myydään erikseen.

Kyllä, saatavana on Acrobat Pro DC:n kokeiluversio, joka on ladattavissa Windowsiin tai Maciin.

Kyllä, saatavana on Acrobat Signin kokeiluversio, joka toimii verkkoselaimessasi.

Adobe Storesta hankitut tilaukset, jotka peruutetaan ensimmäisten 14 päivän aikana, hyvitetään täysimääräisesti. 14 päivän jälkeen sovelletaan peruutuskäytäntöjä.

Jos haluat peruuttaa ennakkoon maksetun tai kuukausittain maksettavan vuositilauksen, ota yhteyttä Asiakastukeen. Jos haluat peruuttaa kuukausitilauksen, käy Tilinhallinta-sivulla tai ota yhteyttä Asiakastukeen.

Kun tilauksesi päättyy, et enää voi käyttää maksullisia tietokoneversion ominaisuuksia tai maksullisia verkkopalveluita. 100 Gt:n tallennustilasi pienenee 2 gigatavuun. Kaikki allekirjoitettaviksi lähetetyt dokumentit säilytetään, ja niitä voi käyttää edelleen.

Tietoturva ja yhteensopivuus

Kyllä. Adobe korostaa digitaalisten elämystesi turvallisuutta. Tietoturvakäytännöt on integroitu yrityskulttuuriin, ohjelmistokehitykseen ja palvelutoimintoprosesseihin. Olipa kyse käyttäjätietojen hallinnasta, tietojen luottamuksellisuudesta tai dokumenttien eheydestä, Adobe Document Cloud suojaa dokumenttejasi, tietojasi ja henkilötietojasi alan standardikäytännöin. Lisätietoja yrityksemme tietoturvakäytännöistä, Adoben tuotteiden turvallisesta elinkaaresta tai Adobe Document Cloud -ratkaisun suojauksesta saat osoitteesta www.adobe.com/fi/security.

Kyllä. Sähköiset allekirjoitukset ovat laillisesti sitovia lähes kaikissa teollisuusmaissa, ja jopa vähemmän kehittyneet maat ovat ottamassa käyttöön sähköisiä allekirjoituksia koskevia lakeja. Vuonna 2000 Yhdysvallat hyväksyi ESIGN Act -lain, joka teki sähköisistä allekirjoituksista laillisia käytännössä missä tahansa tarkoituksessa. Euroopan Unionin säädös sähköisestä tunnistautumisesta ja luottamuspalveluista (eIDAS) astui voimaan heinäkuussa 2016. Myös muut maat ovat ottaneet käyttöön vastaavia lakeja. Lisätietoja saat Sähköiset allekirjoitukset ovat laillisia -sivulta.