Creative Cloud -jäsenyyteesi sisältyy pilvitallennustila. Lue, kuinka paljon tallennustilaa olet käyttänyt ja kuinka tallennustilaa lisätään.

Oletko yritysasiakas?  Jos haluat tietää lisää yritysasiakkaille tarkoitetusta Creative Cloud ‑tallennustilasta, perehdy artikkeliin Yrityksen tallennustilan hallinta.

Kuinka paljon tallennustilaa minulla on?

Siirry kohtaan Omat työt Creative Cloud -verkkosivustolla. (Kirjaudu kehotettaessa sisään.)

Näet käyttämäsi tallennustilan sivun vasemmasta alakulmasta.

tallennustilan tarkistaminen

Kun viet osoittimen käytetyn tallennustilan kohdalle, näet käytettävissä olevan pilvitallennustilan kokonaismäärän.

Hiiren osoittimen vieminen tallennustilan kohdalle
Kun viet hiiren osoittimen käytetyn tallennustilan (A) kohdalle, näet käytettävissä olevan pilvitallennustilan kokonaismäärän (B).

Näet käytettävissä olevan tallennustilan määrän myös Creative Cloud -tietokonesovelluksessa ja Adobe Illustrator- ja Adobe Photoshop -sovelluksissa.

Creative Cloud -tietokonesovellus

Napsauta oikean yläkulman pilvikuvaketta. Näkyviin tulevat pilvitallennustila ja tiedostojen synkronoinnin tila.

Tallennustilan tarkastelu Creative Cloud -tietokonesovelluksessa

Photoshop tai Illustrator

Napsauta aloitusnäytössä oikean yläkulman pilvikuvaketta. Näkyviin tulevat pilvitallennustila ja tiedostojen synkronoinnin tila.

Pilvitallennustilan tarkastelu sovelluksessa

Mitä pilvitallennustilaan sisältyy?

Pilvitallennustilan kokonaismäärä riippuu tilauksesta. Seuraaviin paikkoihin (paitsi Adobe Sparkiin) tallennetut tiedostot lasketaan mukaan pilvitallennustilan kokonaismäärään.

Lasketaan mukaan pilvitallennustilan kokonaismäärään Ei lasketa mukaan pilvitallennustilaan

cc-1x Creative Cloud    https://assets.adobe.com

• Synkronoidut tiedostot
  • Pilvidokumentit
  • Poistetut tiedostot

lr-1x Lightroom     https://lightroom.adobe.com

• Valokuvat
  • Albumit
  • Muokatut tiedostot
  • Tuodut tiedostot
  • Poistetut tiedostot

dc-1x Document Cloud     https://documentcloud.adobe.com

• Kaikki dokumentit
  • Tähdellä merkitty tiedostot
  • Jaetut tiedostot

sp-1x Adobe Spark     https://spark.adobe.com

•  Projektit
  •  Bränditiedostot
  •  Grafiikka
  •  Internet-sivut
  •  Videot

Mitä tapahtuu, jos tallennuskiintiö ylittyy?

Creative Cloud ‑tietokonesovellus synkronoi enintään 1 Gt:n kiintiön ylityksen mistä tahansa laitteesta. Tämän jälkeen uusia tiedostoja ei enää synkronoida, ja sinulle ilmoitetaan kiintiön ylityksestä. Punainen huutomerkki osoittaa tiedostot, joita ei voida synkronoida. Voit tästä huolimatta siirtää, nimetä uudelleen tai poistaa tiedostoja.

Tiedostojen ja kansioiden enimmäismäärä

Voit tallentaa niin monta tiedostoa ja kansiota kuin mitä pilvitallennustilasi sallii, mutta et voi synkronoida enempää kuin seuraavan määrän tiedostoja ja kansioita:

• 350 000 tiedostoa
  • 150 000 kansiota

Tämä ei sisällä muiden kanssasi jakamia tiedostoja, kansioita tai alikansioita. Huomaa myös, että tiedostot ja kansiot, joita et ole poistanut pysyvästi, lasketaan edelleen mukaan pilvitallennustilasi kiintiöön.

Pilvitallennustilan vapauttaminen tiedostojen pysyvällä poistolla

Kun poistat poistetut tiedostot pysyvästi, varmistat, etteivät ne käytä arvokasta tallennustilaa. Katso, miten voit vapauttaa tallennustilaa poistamalla tiedostot pysyvästi.

Jos haluat jatkaa tiedostojen synkronointia ja tallentaa enemmän tiedostoja pilveen, päivitä tallennustilasi.

Miten lisään pilvitallennustilaa?

Jos tarvitset lisää tallennustilaa, voit ostaa lisätallennustilauksia Adobe ID -tilisi kautta. Ohjeet löytyvät kohdasta:

Oletko työryhmä- tai yritysasiakas?  Saat lisätietoja tallennustilan päivityksestä artikkelista Yritysten ja työryhmien tallennustilan päivitys 1 Tt:uun.

Kysy yhteisöltä

Kysy, niin saat vastauksia asiantuntijoilta.

Kysy nyt.