Käyttöopas Peruuta

Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-salasanan vaihtaminen
    3. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    4. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    5. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    6. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    7. Adoben kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud ‑kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Adobe Creative Cloud ‑jäsenyyteesi sisältyy pilvitallennustila. Lue, kuinka paljon tallennustilaa olet käyttänyt ja kuinka tallennustilaa lisätään.

Oletko yritysasiakas?  Jos haluat tietää lisää yritysasiakkaille tarkoitetusta Creative Cloud ‑tallennustilasta, perehdy artikkeliin Yrityksen tallennustilan hallinta.

Kuinka paljon tallennustilaa minulla on?

Siirry kohtaan Omat työt Creative Cloud -verkkosivustolla. (Kirjaudu kehotettaessa sisään.)

Näet käyttämäsi tallennustilan sivun vasemmasta alakulmasta.

Tallennustilan tarkistaminen

Kun viet osoittimen käytetyn tallennustilan kohdalle, näet käytettävissä olevan pilvitallennustilan kokonaismäärän.

Hiiren osoittimen vieminen tallennustilan kohdalle
Kun viet hiiren osoittimen käytetyn tallennustilan (A) kohdalle, näet käytettävissä olevan pilvitallennustilan kokonaismäärän (B).

Näet käytettävissä olevan tallennustilan määrän myös Creative Cloud -tietokonesovelluksessa ja Adobe Illustrator- ja Adobe Photoshop -sovelluksissa.

Näet käytettävissä olevan tallennustilan määrän myös Creative Cloud -tietokonesovelluksessa ja Adobe Illustrator- ja Adobe Photoshop -sovelluksissa.

Creative Cloud -tietokonesovellus

Napsauta oikean yläkulman pilvikuvaketta. Näkyviin tulevat pilvitallennustila ja tiedostojen synkronoinnin tila.

Tallennustilan tarkastelu Creative Cloud -tietokonesovelluksessa

Photoshop tai Illustrator

Napsauta aloitusnäytössä oikean yläkulman pilvikuvaketta. Näkyviin tulevat pilvitallennustila ja tiedostojen synkronoinnin tila.

Pilvitallennustilan tarkastelu sovelluksessa

Mitä pilvitallennustilaan sisältyy?

Pilvitallennustilan kokonaismäärä riippuu tilauksesta. Seuraaviin paikkoihin (paitsi Adobe Sparkiin) tallennetut tiedostot lasketaan mukaan pilvitallennustilan kokonaismäärään.

Lasketaan mukaan pilvitallennustilan kokonaismäärään Ei lasketa mukaan pilvitallennustilaan

Creative Cloud

Lightroom

Document Cloud

Creative Cloud Express ‑sovellus

• Synkronoidut tiedostot
  • Pilvidokumentit
  • Poistetut tiedostot
  • Kirjastot
  • Valokuvat ja albumit
  • Muokatut tiedostot
  • Tuodut tai poistetut tiedostot
  • Kaikki dokumentit
  • Tähdellä merkitty tiedostot
  • Jaetut tiedostot
  • Projektit ja bränditiedostot
  • Grafiikka ja verkkosivut
  • Videot

Mitä tapahtuu, jos tallennuskiintiö ylittyy?

Creative Cloud ‑tietokonesovellus synkronoi enintään 1 Gt:n kiintiön ylityksen mistä tahansa laitteesta. Tämän jälkeen uusia tiedostoja ei enää synkronoida, ja sinulle ilmoitetaan kiintiön ylityksestä. Punainen huutomerkki osoittaa tiedostot, joita ei voida synkronoida. Voit tästä huolimatta siirtää, nimetä uudelleen tai poistaa tiedostoja.

Tiedostojen ja kansioiden enimmäismäärä

Voit tallentaa niin monta tiedostoa ja kansiota kuin mitä pilvitallennustilasi sallii, mutta et voi synkronoida enempää kuin seuraavan määrän tiedostoja ja kansioita:

• 350 000 tiedostoa
  • 150 000 kansiota

Tämä ei sisällä muiden kanssasi jakamia tiedostoja, kansioita tai alikansioita. Huomaa myös, että tiedostot ja kansiot, joita et ole poistanut pysyvästi, lasketaan edelleen mukaan pilvitallennustilasi kiintiöön.

Pilvitallennustilan vapauttaminen tiedostojen pysyvällä poistolla

Kun poistat poistetut tiedostot pysyvästi, varmistat, etteivät ne käytä arvokasta tallennustilaa. Katso, miten voit vapauttaa tallennustilaa poistamalla tiedostot pysyvästi.

Jos haluat jatkaa tiedostojen synkronointia ja tallentaa enemmän tiedostoja pilveen, päivitä tallennustilasi.

Miten lisään pilvitallennustilaa?

Jos tarvitset lisää tallennustilaa, voit ostaa lisätallennustilauksia Adobe ID -tilisi kautta. Ohjeet löytyvät kohdasta:

Oletko työryhmä- tai yritysasiakas?  Saat lisätietoja tallennustilan päivityksestä artikkelista Yritysten ja työryhmien tallennustilan päivitys.