Adobe PDF -tulostin puuttuu | PDF-tulostimen asentaminen manuaalisesti

Ongelma: Adobe PDF -tulostin puuttuu

Joskus käy niin, että Adobe PDF -tulostinta ei asenneta Acrobat Standard -asennuksen yhteydessä.

Ratkaisu: Korjaa Acrobatin asennus tai lisää tulostin manuaalisesti

Ratkaise ongelma kokeilemalla seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä.

Ratkaisu 1: Korjaa Acrobatin asennus

Acrobat tai sen käyttämiseen tarvittavat resurssit ovat saattaneet vioittua. Yritä korjata tuote seuraavasti.

1. Käynnistä korjaus Acrobat-sovelluksesta seuraavasti: Valitse Ohje > Korjaa asennus.

Korjaa Acrobatin asennus

Ratkaisu 2: Asenna PDF-tulostin manuaalisesti

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Laitteet ja tulostimet.

2. Valitse Lisää tulostin.

Lisää tulostin

3. Valitse Lisää laite -valintaikkunasta Lisää paikallinen tulostin. Jos vaihtoehtoa ei näy, valitse Haluamani tulostin ei ole luettelossa.

Haluamani tulostin ei ole luettelossa

4. Valitse Lisää tulostin -valintaikkunasta Lisää paikallinen tulostin tai verkkotulostin käyttäen manuaalisia asetuksia.

Lisää paikallinen tulostin

5. Valitse Käytä porttia ja valitse avattavasta luettelosta Documents\*.pdf (Adobe PDF). Napsauta Seuraava.

Käytä porttia

6. Valitse Levy. Valitse Selaa ja siirry sijaintiin C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat <version>\Acrobat\Xtras\AdobePDF

Selaa Adobe PDF -kansioon

7. Valitse luettelosta AdobePDF.inf. Valitse Avaa ja napsauta sitten OK-painiketta.

Valitse AdobePDF.inf-tiedosto

8. Luettelossa näkyy useita Adobe PDF -muunto-ohjelmia. Siirry ylhäältä laskien kuudenteen ja valitse tulostin. Valitse Seuraava (tämä on mahdollisesti tehtävä monta kertaa, jotta löydät luettelosta oikean muunto-ohjelman, joka toimii Windows-versiosi kanssa).

Valitse Adobe PDF luettelosta

9. Anna tulostimelle nimeksi Adobe PDF. Suorita asennus toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.