Acrobatin heinäkuussa 2015 julkaistusta versiosta lähtien voit hallita Työkalut-ruudun toimintaa asetuksista.

Työkaluruudun sulkeminen pysyvästi:

  1. Siirry kohtaan Muokkaa > Oletusarvot > Asiakirjat.

    Työkaluruudun käytöstä poistamisasetukset
  2. Poista valinta kohdasta Avaa työkaluruutu kutakin asiakirjaa varten.

  3. Valitse OK.

Huomautus: saat Acrobat-päivityksen valitsemalla Ohje > Tarkista päivitykset tai lataamalla asennusohjelman.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö