FormsCentral-palvelun tarjoaminen lopetettiin virallisesti 28. heinäkuuta 2015.

Jos olet kiinnostunut yrityksille sopivasta ja mobiilikäyttöön soveltuvasta Adoben lomakeratkaisusta, käy sivulla Adobe Experience Manager Forms. Tai jos olet kiinnostunut täytettävien PDF-lomakkeiden luomisesta ja hallinnasta, lue lisää lomakkeista Adobe Acrobat DC:ssä.

Lue lisätietoja korvaavan ratkaisun löytämisestä FormsCentral -palvelulle jäljempänä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Adobe FormsCentral oli?

Adobe FormsCentral oli helppokäyttöinen verkkolomakepalvelu.

Milloin poisti Adobe FormsCentral -palvelun käytöstä?

Adobe FormsCentral -ohjelman tarjoaminen lopetettiin 28. heinäkuuta 2015.

Käytän verkkolomakkeita. Mitä vastaavia palveluvaihtoehtoja on tarjolla?

Lomakkeiden parissa työskentelyyn on useita ratkaisuja, joiden toiminnot ovat samankaltaisia kuin Adobe FormsCentralissa. Yleisiä vaihtoehtoja ovat Formstack, JotForm, Survey Monkey ja WuFoo. Adobe tarjoaa lisäksi yrityksille Adobe Experience Manager Forms -lomakeratkaisun.

Käytän PDF-lomakkeita. Millaisia vaihtoehtoja on käytettävissä?

Adobe Acrobatin avulla voit muuntaa jo luodut Office-dokumentit tai skannaukset täytettäviksi PDF-lomakkeiksi. Voit käyttää ohjelmaa lomakkeiden tietojen automaattiseen keräämiseen ja kokoamiseen taulukkomuotoon. Taulukkomuotoisia tietoja voi analysoida ja niistä voidaan luoda kaavioita yhteenvetoraportteja varten.Lue lisää Adobe Acrobat DC:stä ja täytettävistä lomakkeista.

Kuinka pitkään voin jatkaa Acrobat Pro XI -ohjelmaan sisältyvän FormsCentral -työpöytäsovelluksen käyttöä?

Jos käytössäsi on Acrobat Pro XI, voit käyttää sovellusta uusien PDF-lomakkeiden luomiseen ja tallentamiseen, mutta et voi enää siirtyä sovelluksella verkkoon ja kerätä tietoja. Kun päivität Acrobatin seuraavaan versioon, FormsCentral -työpöytäsovelluksen asennus poistetaan kokonaan.

Tarjoaako Adobe vielä lomakkeita?

Kyllä. Lomakkeet ovat erittäin tärkeitä monille yritysprosesseille, ja Adobe tarjoaa laajan valikoiman ohjelmistotuotteita, joiden avulla yritykset voivat kerätä tietoja sähköisesti ja integroida kerätyt tiedot yrityksen järjestelmiin.Adobe Experience Manager Forms on Adoben premium-tason lomakeratkaisu. Experience Manager Forms -ratkaisu tarjoaa yrityksille sopivia lomakkeita ja on ihanteellinen organisaatioille, joilla on käytössä useita lomakkeita tai jotka tarvitsevat monimutkaisia lomakkeita. Esimerkkejä ovat laina- ja luottokorttihakemukset, julkispalveluihin ilmoittautuminen ja vakuutusjärjestelyt. Adobe Acrobat DC on toinen esimerkki. Acrobatin lomakkeiden luontityökalun avulla voit muuntaa jo luodut lomakkeet täytettäviksi PDF-tiedostoiksi. Olipa sinulla sitten skannattu paperilomake tai Microsoft Wordissa, Excelissä tai muussa sovelluksessa luotu lomake, voit muuntaa sen lomakkeeksi, jonka kuka tahansa voi täyttää, tallentaa tai allekirjoittaa maksuttoman Adobe Acrobat Reader -ohjelmiston avulla.