Adobe Bridge kaatuu, kun Camera Raw’lla avataan kuvatiedostoa

Ongelma

Kun Adobe Bridgessä yrittää avata kuvatiedostoa suoraan Camera Raw -liitännäisellä (JPG, RAW tai muu), kuva ei avaudu Camera Raw -ikkunassa ja Bridge kaatuu.

Kaatumisraportti
Adobe Bridgen kaatumisraportti

Käyttöjärjestelmä

Windows

Tilapäisratkaisu

Voit yrittää korjata ongelman noudattamalla seuraavia ohjeita ja päivittämällä NVIDIA-ohjaimen:

1. Poista kaikki järjestelmään asennetut NVIDIA-näytönohjainmoduulit manuaalisesti. Tällä videolla kerrotaan, miten NVIDIA-näytönohjain poistetaan järjestelmästä.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Asenna NVIDIAn uusimmat Game Ready -ohjaimet.

Huomautus:

Tärkeää: Windows-päivitys ei päivitä grafiikkaohjainta. Siirry suoraan näytönohjaimen valmistajan sivustolle ja etsi ohjainpäivityksiä sieltä.

Jos ongelma ei ratkennut, toimi seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Muokkaa > Camera Raw’n asetukset > Suorituskyky.

2. Valitse Suorituskyky-ikkunasta Käytä grafiikkasuoritinta ja valitse Off asetuksista.

Käytä grafiikkasuoritinta -asetusvaihtoehdot
    Käytä grafiikkasuoritinta -asetusvaihtoehdot

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa