Bridge näyttää kehotteen Camera Raw -muokkaus ei ole käytössä seuraavissa tilanteissa:

Tilanne 1: Kun raw-tiedosto avataan Bridgessä

Bridge näyttää seuraavan kehotteen:

Camera Raw -muokkaus ei ole käytössä.
Camera Raw -muokkauksen käyttöönotto edellyttää, että vaatimukset täyttävä tuote on käynnistetty ainakin kerran.

Tilanne 2: Kun raw-kuva vedetään Julkaise-paneeliin, jotta se voidaan lähettää Adobe Stockiin tai Adobe Portfolioon

Bridge näyttää seuraavan kehotteen:

Camera Raw -muokkaus ei ole käytössä.
Lataus sisältää raw-tiedostoja. Camera Raw -muokkauksen käyttöönotto edellyttää, että vaatimukset täyttävä tuote on käynnistetty ainakin kerran.

Ratkaisu

Camera Raw -muokkauksen käyttöönotto Adobe Bridgessä edellyttää Adobe Photoshopin tai Photoshop Lightroom Classic CC:n aktiivista tilausta. Jos sinulla on aktiivinen tilaus, ratkaise ongelma käynnistämällä jompikumpi näistä sovelluksista.

Toimi seuraavasti:

1. Käynnistä Adobe Photoshop tai Photoshop Lightroom Classic CC.
  2. Sulje Adobe Bridge.
  3. Käynnistä Adobe Bridge uudelleen.

Camera Raw -muokkaus on nyt käytössä Adobe Bridgessä.