Luo HAR-tiedosto

Lue lisätietoja HAR-tiedostojen luomisesta Google Chromessa.

Luo HAR-tiedosto noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa Google Chrome -ikkuna ja avaa uusi välilehti.

2. Avaa sivun kehittäjätyökalut ja napsauta hiiren kakkospainikkeella > Tarkista.

3. Avaa Verkko-välilehti. Varmista, että punainen tallennuspainike on aktiivinen. Valitse Säilytä loki -valintaruutu.

Verkko-välilehti
    Verkko-välilehti

4. Kirjaudu sisään Captivate Prime -palveluun käyttämällä tunnistetietojasi ja suorita kurssi. Tee kaikki toiminnot, jotka aiheuttavat ongelman.

5. Napsauta kehittäjätyökaluissa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kopioi kaikki muodossa HAR.

Huomautus:

Joissakin Google Chrome -versioissa sinun on ehkä valittava Kopioi > Kopioi kaikki muodossa HAR.

Kopioi HAR
    Kopioi HAR

6. Liitä kopioitu sisältö muistiotiedostoon. Tallenna se työpöydälle nimellä logs.har ja lähetä se Adobelle sähköpostilla.