Creative Cloud for teams yhdistää uusimmat Creative Cloud -tietokonesovellukset, -päivitykset ja -tuoteversiot jo niiden julkaisuhetkellä sekä kaikki työkalut ja palvelut, joita työryhmäsi tarvitsee laadukkaaseen työskentelyyn ja yhteistyöhön muiden kanssa.

Lisätietoja saat Creative Cloud for business -sivulta.

Jos olet jo ostanut Creative Cloud for teamsin ja sinulla on käyttöoikeuksien hallintaan, käyttöön tai tekniseen tukeen liittyviä kysymyksiä, lisätietoja saat Creative Cloud for teamsin järjestelmänvalvojien apusivulta. Jos sinulla on tuotteen käyttöön liittyviä kysymyksiä, käy Creative Cloud for teamsin käyttäjien apusivulla.

Miten voin ostaa Creative Cloud for teamsin?

Voit ostaa Creative Cloud for teamsin suoraan Adobelta. Voit ostaa sen myös Adoben valtuutetulta jälleenmyyjältä. Etsi jälleenmyyjä omalta alueeltasi.

Antaako Adobe Creative Cloud for teamsille määrälisenssialennusta?

Jälleenmyyjien tai Adoben puhelinmyyjien kautta ostavien asiakkaiden on tehtävä hankinnat Value Incentive Plan (VIP) ‑ohjelmassa, joka on Adoben tilauslisenssiohjelma. VIP Select ‑ohjelma tarjoaa määrälisenssialennuksen jäsenille, jotka ostavat vähintään 10 käyttöoikeutta. VIP Select ‑tilan saavuttamisen jälkeen jäsenet ovat oikeutettuja VIP Select ‑alennukseen ja muihin etuihin. Lisätietoja saat Adoben edustajalta tai jälleenmyyntikumppanilta.

Mitä eroa on henkilökohtaisilla jäsenyyksillä sekä työryhmä- ja yritysjäsenyyksillä?

Creative Cloud for teams ‑sopimus tuo käyttöön Creative Cloudin kaikkien ominaisuuksien lisäksi keskitetyn hallinnan, joustavan käyttöönoton, parannetun yhteistyön ja yritystason tuen.

Hallinto

Verkkopohjaisen osto- ja käyttöoikeuksien hallintakonsolin ansiosta voit helposti määrittää ja siirtää käyttäjiä maksutta, lisätä käyttäjiä ja seurata käyttöä.

Käyttöönotto

Ota kaikki sovellukset tai niiden mukautettu alijoukko keskitetysti käyttöön. Järjestelmänvalvojat voivat myös estää palveluiden ja verkkotallennustilan käytön yritysverkoissa.

Parannettu yhteistyö

Varannossa olevat Adobe Stock ‑kuvat – Kaikki työryhmän jäsenet voivat helposti lisensoida, käyttää ja hallinnoida kuvia yhdellä jaetulla Adobe Stock ‑tilauksella. (Vaatii CCT:n sisältävän Adobe Stock ‑sopimuksen ostoksen.)

Tuki

Viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden palveleva tuki sekä Adoben verkon, valokuvauksen, videoiden ja digitaalisen julkaisutoiminnan asiantuntijoiden pitämien ainutlaatuisten kahdenkeskisten erikoisistuntojen ainutlaatuinen käyttömahdollisuus (kaksi kertaa vuodessa henkilöä kohti). Arvo 200 $ henkilöä kohti.

Yritysjäsenyys tuo käyttöön entistä enemmän käyttöoikeuksien hallinta- ja käyttöönottovaihtoehtoja, edistyksellisiä suojaustoimintoja ja yritystason tuen.

Lisätietoja saat tuotevertailukaaviosta.

Organisaationi jäsenillä on jo yksittäisiä Creative Cloud ‑jäsenyyksiä. Voinko siirtää heidät Creative Cloud for teams ‑jäsenyyteen?

Kyllä, yksittäiset Creative Cloud ‑jäsenet voivat päivittää tilauksensa Creative Cloud for teams ‑jäsenyyteen ilman peruutusmaksua. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Valmistaudu antamaan
• työryhmäjäsenyydestä vastaavan ensisijaisen järjestelmänvalvojan Adobe ID:n
• ensisijaisen järjestelmänvalvojan puhelinnumeron
• työryhmäjäsenyyksiksi vaihdettavien yksittäisten jäsenyyksien Adobe ID:t.

Mitkä Creative Cloud ‑tietokonesovellukset ovat saatavana yksittäisinä sovelluksina?

Yksittäisinä sovelluksina ovat saatavana seuraavat sovellukset:

• Photoshop CC
  • Illustrator CC
  • InDesign CC
  • Adobe Muse CC
  • Dreamweaver CC
  • Animate CC
  • Adobe Premiere Pro CC
  • After Effects CC
  • Adobe Audition CC
  • InCopy CC

Vaikka jäsenyys oikeuttaa sinut vain yhden sovelluksen käyttöön, voit käyttää myös kaikkia muita CC-sovelluksia maksuttomina kokeiluversioina rajoitetun ajan.

Creative Cloud for teams ei ole saatavana omassa maassani. Koska se on saatavilla?

Aiomme laajentaa Creative Cloudin saatavuutta heti kun se on mahdollista. Katso uusimmasta maiden luettelosta, missä Creative Cloud for teams on saatavana.

Onko minun muodostettava Internet-yhteys tietokonesovellusten käyttöä varten?

Ei. Sinun tarvitsee muodostaa Internet-yhteys vain kerran 99 päivässä jäsenyytesi vahvistamista varten.

Organisaationi haluaa estää joidenkin Creative Cloudin kautta käytettävissä olevien palveluiden, kuten tallennus- ja yhteisötoimintojen, käytön. Onko tämä mahdollista?

Jos haluat ottaa tietyt palvelut käyttöön tai poistaa ne käytöstä, Creative Cloud for enterprise ‑jäsenyys saattaa olla sinulle parempi vaihtoehto. Lisätietoja saat Creative Cloud for enterprise ‑sivulta.

Voinko estää käyttäjiä käyttämästä Creative Cloud for teams -tallennustilaa?

Creative Cloud -tallennustilan käyttöoikeuksia ei voi poistaa keskitetysti käytöstä. Jos loppukäyttäjät voivat käyttää web-sivustoa selaimella, he pystyvät myös tallentamaan tiedostojaan pilvipalveluun. Jos käyttäjät ovat kuitenkin yrityksen verkossa ja käyttävät yritykselle rekisteröityjä tietokoneita, seuraavat verkkokutsut voidaan estää organisaation palomuurin kautta ja siten estää tallennustilan käyttö, kun käyttäjä on verkossa:
• https://creative.adobe.com/api/assetso
• https://creative.adobe.com/api/collectionso
• https://creative.adobe.com/api/shareo
• https://creative.adobe.com/files– portti 443

Katso myös: