Creative Cloud for teams tuo käyttöön uusimmat luovat tietokonesovellukset jo niiden julkaisuhetkellä, ja se sisältää yhteistyötä tukevia työkaluja ja palveluita, joiden avulla voit luoda parhaat työsi.

Järjestelmänvalvojana voit ottaa käyttöoikeudet nopeasti käyttöön Creative Cloud for teamsin Admin Consolessa, poistaa käyttöoikeuksia ja määrittää ne uudelleen tarpeen mukaan, käyttää edistyksellistä teknistä puhelintukea mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja ostaa ylimääräisiä käyttöoikeuksia, joiden hinnat on suhteutettu alkuperäisen ostoksen vuosipäivään.

Lisätietoja saat Creative Cloud for teamsin IT-sivulta.

Etsitkö yritystason ominaisuuksia? Lisätietoja saat Creative Cloud for enterprise ‑sivulta.

Hankinta

Valitse yhden sovelluksen sopimuksia, Kaikki sovellukset ‑jäsenyyksiä tai yhdistele niitä työryhmäsi tarpeiden mukaan.

Jokaisella työryhmän jäsenellä voi olla yksi kahdesta Creative Cloud for teams ‑jäsenyystyypistä. Kaikki sovellukset ‑jäsenyys on tarkoitettu työryhmän jäsenille, jotka tarvitsevat useita Creative Cloud ‑sovelluksia ja ‑palveluita, ja se antaa mahdollisuuden 100 Gt:n tallennustilan ja käyttäjäkeskeisten asiantuntijapalveluistuntojen käyttöön. Yhden sovelluksen sopimus sopii puolestaan ihanteellisesti työryhmän jäsenille, jotka tarvitsevat vain yhden Creative Cloud ‑suosikkisovelluksen, kuten Photoshop CC:n, ja se sisältää 20 Gt tallennustilaa.

Creative Cloud for teams tukee työryhmän toimintaa sen eri jäsenten tarvitsemiin jäsenyyksiin katsomatta. Voit ostaa kaikki tarvitsemasi jäsenyydet yhtenä ostoksena. Työryhmän järjestelmänvalvojat voivat lisäksi käyttää helppokäyttöistä, verkkopohjaista Admin Consolea, jonka avulla he voivat suorittaa työryhmänsä tai organisaationsa kaikkien jäsenyyksien keskitetyn hankinnan, käyttöönoton ja hallinnan yhdellä jäsensopimuksella.

Työryhmälläsi voi olla jopa useita järjestelmänvalvojia. Suosittelemme, että määräät yhden järjestelmänvalvojan IT-osastolta, joka pystyy auttamaan käyttöönotossa, ja toisen järjestelmänvalvojan luovasta ryhmästä, joka voi tukea jatkuvaa hallintaa. Järjestelmänvalvojat voivat helposti lisätä uusia käyttäjiä tai määrätä olemassa olevat käyttöoikeudet toisille käyttäjille työryhmän kehittyessä ja sen vaatimusten muuttuessa.

Jos tarvitset yritystason työkaluja ja tukea, siirrä käyttäjät yksittäisistä tilauksista Creative Cloud for teamsiin.

Creative Cloud for teams ‑jäsenyys sisältää yksittäisille käyttäjille tarkoitetun Creative Cloud ‑jäsenyyden lisäksi käyttöoikeuksien keskitettyyn hankintaan ja hallintaan tarkoitettuja työkaluja. Kaikki sovellukset ‑jäsenyyttä käyttävät työryhmän jäsenet saavat käyttöönsä entistä suuremman tallennuskapasiteetin (20 Gt:n sijaan 100 Gt), ja he voivat osallistua kahteen asiantuntijapalveluistuntoon vuodessa.

Yksittäistä sovellusta käyttävät Creative Cloud ‑jäsenet voivat vaihtaa Creative Cloud for teams ‑jäsenyyteen ilman peruutusmaksua.

Työryhmät voivat pyytää tukea ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Valmistaudu antamaan
• työryhmäjäsenyydestä vastaavan ensisijaisen järjestelmänvalvojan Adobe ID:n
• ensisijaisen järjestelmänvalvojan puhelinnumeron
• työryhmäjäsenyyksiksi vaihdettavien henkilökohtaisten jäsenyyksien Adobe ID:t.

Onko sinulla muuta kysyttävää?

Perehdy Creative Cloud for teamsin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Käyttöönotto

Kun olet ostanut Creative Cloudin (osoitteesta Adobe.com, puhelimitse tai Adoben jälleenmyyjien kansainvälisestä verkostosta), kirjaudu Creative Cloud Admin Consoleen ja toimi helppojen ohjeiden mukaan, niin pääset alkuun, tai katso käytön aloittamista käsittelevä lyhyt opastusvideo.

Voit suorittaa käyttöönoton usealla eri tavalla:

• Anna ryhmäsi jäsenten asentaa käyttöoikeudet itse kutsumalla heidät liittymään Creative Cloud for teams ‑jäsenyyteesi. Voit tehdä tämän lisäämällä heidän sähköpostiosoitteensa Creative Cloud Admin Consoleen. He saavat sähköpostikutsun, jossa heitä pyydetään luomaan Adobe ID. Kun ID on luotu, se liitetään työryhmäjäsenyyteen, ja työryhmän jäsenet voivat ladata ja asentaa heille määrätyt Creative Cloud ‑sovellukset.

• Suorita käyttöönotto Adobe Creative Cloud Packagerin avulla. Creative Cloud Packager helpottaa Adobe Creative Cloud ‑tuotteita ja ‑päivityksiä sisältävien pakettien luontia. Nämä paketit voidaan sitten ottaa käyttöön organisaatiosi asiakaslaitteissa. Voit ladata Creative Cloud Packagerin ja käyttää oppaita Admin Consolen Käyttöönottotyökalut-paneelissa.

Järjestelmänvalvojana olet oikeutettu viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden palvelevaan edistykselliseen tekniseen tukeen. Jos sinulla on teknisiä kysymyksiä, ota yhteyttä.

Hallinta

Creative Cloud for teamsin mukana toimitetaan hallintatyökaluja, joiden avulla työryhmät tai yritykset voivat helposti hallita ja skaalata ohjelmistosijoitustaan. Admin Console mahdollistaa muun muassa käyttöoikeuksien keskitetyn hallinnan sekä paikkojen määrittämisen, lisäämisen ja uudelleenkäyttöönoton.

Toinen mahtava etu on se, että työryhmillä voi olla niin monta järjestelmänvalvojaa kuin mikä on tarpeen. Suosittelemme, että tilille määritetään vähintään yksi toissijainen järjestelmänvalvoja, jotta työryhmän hallinta- ja käyttöönottotehtävät voidaan aina suorittaa nopeasti. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud for teams ‑jäsenyyden hallinta.

Jos Creative Cloud for teams ‑jäsenyytesi sisältää Adobe Stockin, voit määrittää Adobe Stock -tilaukset yhdelle ryhmän jäsenelle, useille ryhmän jäsenille tai kaikille ryhmän jäsenille. Lisätietoja on artikkelissa Stock-jäsenyyden hallinta.

Pyydä apua

Creative Cloud for teams ‑järjestelmänvalvojat voivat käyttää viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden palvelevaa edistyksellistä teknistä tukea puhelimen, reaaliaikaisen keskustelun ja keskustelupalstojen välityksellä. Aloita käyttö.

Creative Cloud for teams ‑käyttäjät saavat oikeudet myös Creative Cloud ‑tuenopastusohjelmien sekä verkon, valokuvauksen, videoiden, painotuotteiden ja digitaalisen julkaisutoiminnan asiantuntijoiden pitämien ainutlaatuisten kahdenkeskisten erikoisistuntojen käyttöön. Sovi asiantuntijapalveluistunnosta jo nyt.

Kun olet ostanut Creative Cloudin (osoitteesta Adobe.com
, puhelimitse tai Adoben jälleenmyyjien kansainvälisestä
verkostosta), kirjaudu Creative Cloud Admin Consoleen ja toimi helppojen
ohjeiden mukaan, niin pääset alkuun.

Voit suorittaa käyttöönoton kahdella tavalla:

Ensimmäinen tapa on kutsua ryhmäsi jäsenet liittymään
Creative Cloud for teams ‑jäsenyyteesi. Voit tehdä tämän lisäämällä heidän sähköpostiosoitteensa
Creative Cloud Admin
Consoleen. He saavat sähköpostikutsun, jossa heitä pyydetään luomaan Adobe ID. Kun
ID on luotu, se liitetään ryhmän jäsenyyteen, ja ryhmän jäsenet voivat
ladata ja asentaa heille määrätyt Creative Cloud ‑sovellukset.

Toinen tapa on suorittaa käyttöönotto Adobe Creative
Cloud Packagerin avulla. Creative Cloud Packager helpottaa Adobe Creative Cloud ‑tuotteita ja ‑päivityksiä sisältävien
pakettien luontia. Nämä paketit
voidaan sitten ottaa käyttöön organisaatiosi asiakaslaitteissa. Voit
ladata Creative Cloud Packagerin ja käyttää oppaita
Admin
Consolen Käyttöönottotyökalut-paneelissa.

Järjestelmänvalvojana olet oikeutettu
viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden palvelevaan edistykselliseen tekniseen tukeen. Jos sinulla on edelleen kysyttävää, ota yhteyttä.