Creative Cloud säilyttää kopion jokaisesta muutoksesta, jonka teet tiedostoon ja synkronoit Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen tai Creative Cloud Assets ‑sivuston kautta. Adobe säilyttää nämä aikaisemmat versiot palvelimilla kymmenen päivän ajan. Jos muutat tiedostoa vahingossa tai avustaja korvaa jonkin tekemäsi lisäyksen, voit helposti palauttaa sen muutamalla napsautuksella.

Saat lisätietoja versioinnista seuraavista usein kysytyistä kysymyksistä.

Miten voin tarkastella aikaisempia tiedostoversioita?

Jos haluat tarkastella jonkin tiedoston aikaisemmin tallennettuja versioita, siirry Creative Cloud ‑sivuston Työsi-osaan ja kirjaudu sisään. Siirry haluamaasi tiedostoon. Voit tarkastella tiedoston tietoja napsauttamalla tiedostoa. Siellä voit tarkastella kaikkia tiedoston kommentteja ja versioita.

Valitse tiedosto

Jos haluat tarkastella tiedoston kaikkia aikaisempia versioita, napsauta Versio-kuvaketta.

Tiedoston versiot

Mitä tapahtuu, jos palautan aikaisemman version?

Kun päätät palauttaa tiedoston aikaisemman version, se kopioidaan versiohistoriassasi ylimmäiseksi. Näin yhtäkään luettelossa olevaa muuta muutosta ei poisteta. Palautetusta versiosta tulee uusi nykyinen versio ja edellinen nykyinen versio muuttuu luettelossa ensimmäiseksi tarkistusversioksi. Creative Cloud ‑tietokonesovellus synkronoi uuden nykyisen version tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, minkä jälkeen voit aloittaa sen käsittelyn.

Mitä jos en näe etsimääni versiota?

Creative Cloud säilyttää aikaisemmat versiot vain kymmenen päivän ajan, joten se on todennäköisesti vanhentunut. Adobe poistaa aikaisemmat versiot palvelimilta kymmenen päivän kuluttua. Jos koet jonkin version tärkeäksi, tee käsiteltävästä tiedostosta kopio ja tallenna se uudella nimellä. Palauta sen jälkeen alkuperäinen tiedosto takaisin haluamaksesi tarkistusversioksi. Tällöin molemmista kopioista luodaan yksilölliset tiedostot, joita ei poisteta automaattisesti.

Palautin tiedostostani vahingossa aikaisemman version. Miten voin kumota tämän?

Voit korjata ongelman helposti. Valitse luettelosta käsiteltävä tiedosto. Se on todennäköisesti Nykyinen versio ‑kohdassa oleva ensimmäinen versio. Palauta sen jälkeen tiedostosi kyseisestä versiosta.