Adobe CSXS perusrakenne 4 -päivityksen asentaminen ei onnistu, ja tulee virhekoodi U44M1P7 tai U44M2P7.

Varmista virheen olemassaolo etsimälläasennuslokitiedostoista seuraava virhe:

01/08/14 10:39:37:308 | [INFO] | | OOBE | DE | || | 2192 | VIRHE: DF045: Tiedosto vahingoittunut. Asenna tuote uudelleen ja yritä käyttää korjaustiedostoa uudelleen. (Tiedostoa "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\CEPServiceManager4\zlib1.dll” ei voi korjata)(Seq 4)

Käynnistä tietokone uudelleen ja asenna tiedosto Adobe-CSXSInfrastructure-4.0.2.51-patch.zip.

Windows

1. Käynnistä tietokone uudelleen.
  2. Varmista uudelleenkäynnistyksen jälkeen, että mikään Adobe Creative -sovellus (Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, jne.) ei ole käynnissä.
  3. Lataa ja pura tiedosto Adobe-CSXSInfrastructure-4.0.2.51-patch.zip.
  4. Aja AdobePatchInstaller.exe.
  5. Käynnistä tietokone sen jälkeen kun korjaustiedosto on asennettu.

Lataa

Mac OS

1. Käynnistä tietokone uudelleen.
  2. Varmista uudelleenkäynnistyksen jälkeen, että mikään Adobe Creative -sovellus (Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, jne.) ei ole käynnissä.
  3. Lataa ja pura Adobe-CSXSInfrastructure-4.0.2.51-patch_Mac.zip.
  4. Avaa Adobe-CSXSInfrastructure-4.0.2.51-patch.dmg.
  5. Aja AdobePatchInstaller.app.
  6. Käynnistä tietokone sen jälkeen kun korjaustiedosto on asennettu.

Lataa